- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
T_Stark
üzenetére
Valószínű szabin van mindenki (én sem kaptam választ napok óta)😉
A két utolsóról van némi fogalmam.A modecom 10.1 ben ekkora felbontással rém gyenge.2 magos AW proci és Mali400MP2...hát elég karcsú.Ha jól értelmezem nem ips,hanem tn panel ami ekkora méretben vicces.
Prestigio már kicsit kiegyensúlyozottabb a RK3066-ossal és a Mali400MP4-el.A 1024x768 is jobb 8 colon pixel ügyileg,de ez sem ips panel.Míg a fenti alkalmatlan egy Real Racing 3 szintű játékra ez a Prestigio alulról kostolgatja ha eléggé vissza butítod a graft,de nem az igazi.Egyszerűbb játékokra,netezésre megfelel de régi gép csodát nem kell várni tőle.
Én Wayteq 79qci-t használtam 10 hónapig ami ips és erősebb vas,mint a két fenti versenyző,de tele volt apró bosszantó hibákkal,érdekes belassulások,megakadások,gyenge aksi és wifi...persze ettől még használható,de kell hozzá türelem.Ennek fényében nem túl acélos a fenti két masina.Én a Prestigiot választanám ha nagyon olcsó,de szigorúan 20 ropi alatti árral.(22 ért már 79qci-t kapsz).
Ui:MyAudio->79qci és most LG G-Pad 8.0-ra,vagy 8.3 ra gyúrok.Véleményem szerint ha kihagyom a Kína olcsó motyókat és élből egy komoly tábor veszek most nyugodtabb/gazdagabb ember lennék,viszont ez bizony egy szusszra sokba kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xbox Series X|S
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Linux kezdőknek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX