Hirdetés
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
T_Stark
üzenetére
Valószínű szabin van mindenki (én sem kaptam választ napok óta)😉
A két utolsóról van némi fogalmam.A modecom 10.1 ben ekkora felbontással rém gyenge.2 magos AW proci és Mali400MP2...hát elég karcsú.Ha jól értelmezem nem ips,hanem tn panel ami ekkora méretben vicces.
Prestigio már kicsit kiegyensúlyozottabb a RK3066-ossal és a Mali400MP4-el.A 1024x768 is jobb 8 colon pixel ügyileg,de ez sem ips panel.Míg a fenti alkalmatlan egy Real Racing 3 szintű játékra ez a Prestigio alulról kostolgatja ha eléggé vissza butítod a graft,de nem az igazi.Egyszerűbb játékokra,netezésre megfelel de régi gép csodát nem kell várni tőle.
Én Wayteq 79qci-t használtam 10 hónapig ami ips és erősebb vas,mint a két fenti versenyző,de tele volt apró bosszantó hibákkal,érdekes belassulások,megakadások,gyenge aksi és wifi...persze ettől még használható,de kell hozzá türelem.Ennek fényében nem túl acélos a fenti két masina.Én a Prestigiot választanám ha nagyon olcsó,de szigorúan 20 ropi alatti árral.(22 ért már 79qci-t kapsz).
Ui:MyAudio->79qci és most LG G-Pad 8.0-ra,vagy 8.3 ra gyúrok.Véleményem szerint ha kihagyom a Kína olcsó motyókat és élből egy komoly tábor veszek most nyugodtabb/gazdagabb ember lennék,viszont ez bizony egy szusszra sokba kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 8th. 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4627
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S10 Lite X406 - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra X930
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX