Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic V2 - origami
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lovi24
senior tag
Sziasztok!
A 3 éves tabomat valami újabbra szeretném cserélni.
Böngészésre ,filmnézésre kellene leginkább,minimális játékra.
A cél az lenne,hogy ismét kb 2-3 évig ne kelljen vásárláson gondolkodnom.
A kiszemelt egy Huawei mediapad m3 64gb,sima wifis verzió.
A kérdésem az lenne,hogy ebben méretben,hasonló hardverrel van -e esetleg valami más lehetőség?
Tudtok-e mást ajánlani vagy most ez a legjobb ajánlat?[ Szerkesztve ]
-
Lovi24
senior tag
válasz
nobela #52240 üzenetére
Sok eszközön egyáltalán nincs megosztva a belső tárhely (pl Moto X-emen sem). Viszont Pipo P4-en is meg is meg van osztva,csak itt 2gb. Azonban erre már van pár főzött rom,ahol én szabhatom meg mekkora legyen a partíciók mérete. 2 gb már elég,az 1 gb -ot nem értem. Mármint azt,hogy miért hagyták ennyire kevésre.
-
Lovi24
senior tag
válasz
nobela #51944 üzenetére
Nekem is volt egy pár alkalmazás ( most hirtelen a Mindig Tv jut eszembe csak) a tabletemen (pipo p4) ,amit nem tudtam letölteni play-ről,mert kompatibilitási problémát írt ki. Tudom,hogy nem a legjobb megoldás,de átküldtem a telóról az apk-t és tökéletesen működik rajta.
-
Lovi24
senior tag
-
Lovi24
senior tag
-
Lovi24
senior tag
válasz
Hungarikum87 #51173 üzenetére
Tegnap megérkezett a Pip o p4 tabom. Tinydeal-től rendeltem.
Rendelés előtt rákérdeztem van-e nekik,azt mondták nincs készleten,berendelik a gyártótól,ami pár napot igénybe vehet. Megrendeltem. 3 munkanap után (+2 nap hétvégére esett) chat-en kérdeztem tőlük,mikor lesz a rendelésből valami. Azt mondták ,hogy 8 órán belül postázva lesz. Kb 5 óra múlva kaptam TN-t,és 3 napra rá a kezemben volt dhl-lel ( 4,45$ ). Stadionok építését is támogattam az állambácsi felé
A Chuwi v88 után elég nagy az előrelépés,habár vannak dolgok amik még gyerekcipőben járnak. Gondolom ez az új modelnek köszönhető ( és a friss ( 07.23. ) szoftvernek )
Az összeszerelés jó ,nem recseg-ropog.
A tartozékok jó minőségűek : otg kábel , töltő ( átalakítóval ) , usb kábel . Agybadugós füles is volt a csomagban , egész kellemesen szól.
Fólia került előre és hátra is.
- Kijelző kiváló ,betekintési szög jó (1920x1200 PLS,elvileg Samsung) ,érzékelése pontos
- Akksi szerintem első feltöltés után sem rossz,kb 6-7 órát ment folyamatos nyomkodással ,játékkal ( 6600 mAh).
- Proci erős, gyorsan reagál ( RK3288 )
- Wifi erős és stabil
- Fényképező felejthető - ha nagyon kell hirtelen jó ,hogy van,de ennyi / vaku egész erős fényű
- Túlságos melegedést nem tapasztaltam használat közben ( Habár nem kellet volna bekapcsolva hagyni az autóban 1,5 órára,amíg elmentünk vásárolni. Na azt annyira nem szerette... ) De iszonyatos gyorsan visszahűlt kikapcsoláskor.
- GPS szabadtéren mindenféle segítség nélkül kb 2 perc alatt beállt. Majd kipróbálom valami naviprogrammal is autóban.
- OTG-n 64gb-s Kingston Hyper x ( ntfs ) -et simán olvasta , külső vinyót nem kezelte ( 2,5" usb3.0 és 2.0 is tesztelve,lehet Y-kábellel menne )
- Böngésző gyors ,legalábbis a chuwi-hoz képestAmit észrevettem negatívumot eddig ( ha annak mondható ) :
- Az akksi hőmérsékletet mindig 27.1 foknak látja,nem tudja kiolvasni gondolom
- Elvileg usbről is tölt,de a 10A-s Xiaomi powerbankkal is nagyon lassú,pc-ről is. Szinte alig tölt.
- Antutu rootolt-nak írja,de nem az ( egyelőre nem nagy veszteség )
- Family guy telepítés után elindításkor FC vel bezár (régebbi verziók is )
- Modern Combat 5 még az első mentés előtt játék közben kilép ( többször is próbáltam, mindig ugyanott lép ki ) ,ugyanaz a verzió van a telón is,ott tökéletesen megy.
- Mivel szögletes,használat közben egy idő után picit kényelmetlen,hogy a sarkai nyomják a kezemet (azért elviselhető, kell venni rá tokot)
Első Antutu:
Második tesztnél 4-5 órás nyúzás (játék ) után,belakott rendszerrel : 39674
Habár nem vagyok Antutu huszár,de sokan nézik ezt is.
Játékok amiket eddig próbáltam és kiválóan futnak : Angry Birds Seasons , ME infiltrator, GTA San Andreas, Plants VS Zombies 2, NFS shift. Langyos a gép játék közben, nem veszélyes.
2x volt "system stopped" ,de a kiíráson kívül nem vettem észre semmit. Tehát nem indult újra,fagyott le vagy valami.
Remélem majd ha lesznek visszajelzések, javítják a "hibákat ".
Mindenesetre most azt mondom megéri az árát ,de attól még lehet ,hogy lecserélem egy Mipadra
Hirtelen ennyi.
Elnézést,hogy hosszúra nyúlt[ Szerkesztve ]
-
-
Lovi24
senior tag
válasz
Hungarikum87 #51173 üzenetére
Úgy lesz !
-
Lovi24
senior tag
válasz
Hungarikum87 #51170 üzenetére
Én P4-et rendeltem,elvileg a héten érkezik. Kíváncsi vagyok már nagyon
-
Lovi24
senior tag
válasz
nimfas #51154 üzenetére
+ 48 usd eu warehouse shipping?
Én ezeket is megfontolnám: xiaomishop.hu és hardveraprós rendelés
De ha az általad említett áron felül már semmi költség nincs,akkor dobj egy linket privátban -
Lovi24
senior tag
-
Lovi24
senior tag
válasz
tjb007 #50857 üzenetére
Köszi,tudom ,már írtad
Nem tudom ki kérdezte,de olvasom a topikot folyamatosan.
A kérdés inkább az lett volna (nem fogalmaztam világosan) ,hogy megéri-e a kb 100-150$+áfa különbséget a Mipad egy Pipo P8 vagy Teclast P89 3GS-sel szemben? Jobb-e annyira a Tegra K1. pl. az Rk3288-nál? A Xiaominak biztos lesz 1 év múlva is támogatottsága,lesz rá frissítés is. Ugyanezt nem tudom a Teclast-nál vagy a Pipo-nál ?
Találtam videókat a Mipadról,ahol elég jó játékokkal tesztelik. Szépen futott minden rajta,ez kétségtelen.
Nem tudom, rk3288-as procival rendelkező cuccost egyáltalán látott-e már élőben valaki?
Hosszabb időre terveznék,ezért vacillálok annyit.
A telóm egy Moto x , ehhez hasonló megbízhatóságú,gyorsaságú tabletet keresnék.[ Szerkesztve ]
-
Lovi24
senior tag
(#50850) Crytek
A Tech2 csinált egy videót a Mipad-ról,igaz semmi extrával nem nyúzzák! Egyébként gps van benne ? Hol azt írják igen,hol nem !?Én is most vagyok (még mindig) vásárlás előtt és bejött a képbe ez a cucc is.
Először ezeket néztem ki,de sajnos elkezdtem tovább nézelődniAz Fnf helyett találtam nagyobb akksival hasonló tudásút: Teclast p89 3gs Nagyobb méretben a Cube Talk 9x-et találtam egész jó paraméterekkel.
Az új Rk3288-as tableteket várnám,de még kevés helyen lehet őket megtalálni :pipo p1,p4,p8. A P8 lehet a legideálisabb,a kompakt méret és tudás miatt.
Ez jó választás lehet: teclast p90hd ??
Teljesen belezavarodtam a sok lehetőségbe...
Mekkora különbség lehet ezek között:
-MT8392 Octa Core 1.7GHz
-Rk3288
-Tegra K1 ?[ Szerkesztve ]
-
Lovi24
senior tag
Aki rendelkezik Cube tabbal ,meg tudná mondani mennyire megbízható ez a márka?
Találtam egy jófajtát : Cube talk 9x -
Lovi24
senior tag
válasz
tjb007 #50547 üzenetére
Köszi !
Igen tudom ,hogy van benne 3g modem,csak szándékosan nem is említettem,mert nem fontos számomra. Legalábbis most,ki tudja később kell-e.
Mindenesetre az Fnf-ben nekem is az a szimpatikus,hogy jó a mérete és valóban kompakt. A chuwi v88-ban is azt szerettem hogy 1 kézzel átfogtam és vittem. 9,7-nél kicsit macerásabb.
Az akksit érzem picit kevésnek az Fnf-ben,ekkora felbontásnál mennyit bírhat az a 4050mah?
A hardvereknek gondolom nem jelenthet próblémát a full hd- s filmek lejátszása vagy újabb játékok (gta és hasonlók) ? -
Lovi24
senior tag
Sziasztok,szerintetek melyik lehet a jobb választás : Onda v975m vagy
Fnf ifive mini 3gs ?
A felbontás ugyanaz,csak más a méret. Az Onda mellett szól a nagyobb akksi. Az Fnf viszont kézbe illőbb.
Wifiről tudna valaki nyilatkozni? -
Lovi24
senior tag
Sziasztok
Tablet vásárláson töröm a fejem,de annyi félét néztem már,hogy belezavarodtam. Nagyrészt kínai oldalakat lestem,az itthoni felhozatallal nem igazán vagyok tisztában.
Amit szeretnék:
-8-10 coll
-2gb ram
-4 mag,ha lehet
-nagy akksi (gondolom 5-6000mAh-tól már lehet jó)
-3g nem lényeg/wifi,bluetooth,gps,otg jó lenne
Felbontás: nem lényeg a 4K, elég lenne 1280x800
Pipo,Onda,Chuwi,Cube-ezeket néztem.Ez belefér e 200 dodo környékére?!
A tippeket köszönöm előre is[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ukrajnai háború
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bluetooth hangszórók
- Oldalnézetes retró akciójáték lesz a Terminator 2D: NO FATE
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Leleplezte az új Radeon generációt az AMD
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Microsoft Surface Go
- Samsung Galaxy TAB S6 Lite - 64 gb + 64GB + Billentyűzet - Wifi + LTE
- BOOX Page e-book olvasó