-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
tjb007 #54887 üzenetére
Köszi jól gondoltam, kb egy szinten lehet a TAB3-mal? Más ajánlott van amúgy ennyiért? Szerintem nem nagyon.
@(#54888) cidalain: köszi neked is, Nekem TAB3 van és akinek kell a cucc az használta az enyémet és neki megfelelne. Hát akksiban nekem nagyon jól bírja, főleg 4.4.2 alatt, képernyő felbontás is elég szerintem, meg a betekintési szög is jó.
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok
Max 25e Ft-ért kellene 7-8" tablet, androidos, itthon beszerezhető. Átlag felhasználásra lenne, minimális (nem csúcs 3D) játékra. Samsung Tab3 szint kb megfelelne csak ugye ennek az árával el vannak szállva még mindig.
Mit javasoltok?Ez használható lenne? [link]
-
szabonagyur
félisten
válasz
tjb007 #47015 üzenetére
Hello
Ajánlottad nekem múltkor a Dell tabot 8.1-el és néztük is, hogy jó áron van itt kint. Nyelv gyárilag vajon csak német van rajta vagy lehet választani mint droid esetében? A Windows még csak-csak elmenne németül de esetleg office vagy bármi más, ne talán hibaüzenetek már jobb lenne magyarul.
-
szabonagyur
félisten
válasz
tjb007 #46684 üzenetére
Igen ezt láttam csak nem ott ahol én lakok, ha meg beleszámítom az utazási költséget akkor ugyanott vagyok mintha megrendelem amikor otthon leszek. Hát várok még a dologgal kicsit, hátha járok valamelyik üzletük fele. Köszi szépen a segítségeket, mindegyik eszköz bejön, ha nem jön össze a Win8as akkor marad az ASUS.
-
szabonagyur
félisten
válasz
tjb007 #46682 üzenetére
Igen terv volt egy Windows tablet beszerzése is csak nagyon durva árakon vannak. Ez egész jó lenne csak sajna személyesen tudok vásárolni itt egyéb okok miatt, ha lenne ez a tab mondjuk Saturnban vagy bármilyen kézzel fogható boltban akkor lehet meg is venném. De így lehet az Asus gépe marad.
-
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok
Egyre jobban úgy érzem szükségem lenne egy tabletre.
- hány hüvelykes legyen a kijelző?: 7", de 10" megoldások is érdekelnek
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?: mindenképpen újat
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?: Magyarország, vagy még Németország mivel itt lakok épp, de más nem jöhet szóba.
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.): igazából kicsit mindenre, de játékra csak 1-2 gagyibb játék ami az ACE2-n is elmennek most. A több amire használva lenne az igazából dokumentumok kezelése, megnyitása.
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?: 25-50.000 Ft (ennek megfelelően ~170EUR) de ha van kihagyhatatlan ajánlat max 5e Ft-ot még hozzá rakok simán.Jó lenne ha valami normálisabb kijelző felbontása lenne, valahogy az 1024x768-at kicsinek tartom. 3G nem elvárás, ha van van.
Mondjuk ez: WayteQ xTAB-700qci tablet?
Vagy a Galaxy Tabokat néztem de valahogy annyi pénzért fapadosnak hatnak. -
szabonagyur
félisten
Sziasztok
Tabletet keresek nem saját célra 15-20e, max 25e ft áron, mindenképpen új és boltban megvehető.
Nem játékra kell, csak nagy ritkán böngészni rajta. Minden megoldás érdekel (tesco, edigital, mediamarkt stb stb) a lényeg, hogy ebay nem jöhet szóba semmiképpen sem most.
A méret is lényegtelen igazából, de gondolom 7" van ennyiért talán. A lényeg hogy mindenféle ROM vagy buhara nélkül dobozból kivéve menjen.
Köszi
-
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok
A Saturn.de oldalán találtam egy ilyent: HP Slate 7 Plus 4200EG TEGRA3/1GB/8GB
50.000 Ft-nak megfelelő Eurót szánok a dologra. A fent említett HP milyen? Jó vagy inkább hanyagolható? Eddig HP tábla gépet nem is hallottam még. Mert az biztos, hogy Galaxy TAB2-t nem veszek inkább a ASUS Memo PAD HD-t. -
szabonagyur
félisten
Sajna itt Németországban is fent áll az 1EUR=1$ dolog... szóval a nexus 7 269$
Valami vélemény a ACER Iconia B1-710 16GB és ASUS MeMO Pad™ HD 16GB készülékekről? Kinézetre tetszenek tudásban meg az ASUS felülmúlja a Tab2-t ahogy nézem.
Van olyan TAB amúgy amit rá lehet kötni TV-re HDMI-n keresztül?
-
szabonagyur
félisten
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok
Táblagépet tervezek vásárolni, tervezim szerint androidos mivel az Apple és Windows termékek jócskán túl árazottak.
Elvárások:
-max ~7" kijelző
-jó felbontás lehetőleg 1024X760 körüli
-Jó garanciális feltételek, elvileg a Samsung nemzetközi tehát hazaviszem otthon is javítják ha baj van
-Csak függetlenül akarom venni
-SIM fogadás nem feltétlenül szükséges, de ha van nem baj, általában WIFI-n használnám.2 készülék van ami tetszik most nagyon:
1. Samsung Galaxy Tab 3 7.0 8.0GB~ 210 EUR
2. Samsung Galaxy Tab 2 7.0 8.0GB~ 180 EURAz eszközt Németországban a Saturn vagy esetleg a Media Markt üzletben tudom megvenni.
A kérdésem, hogy az újabb eszköz megéri a plusz 30 eurót?
Specifikáció szerint nincs nagy különbség, elvben a Tab 2 csak Android 4.0Vagy esetleg van maximum a Tab3 árkategóriában jobb vétel?
-
szabonagyur
félisten
Hali
Újra én. ez a tábla milyen átlagos dolgokra? Nagyon max 40et adok érte és a Wifi bőven elég.
[link] 35e ft lenne és elég jónak tűnik, bár az 512 mega ramtól kicsit félek, hogy kevés lehet. Ja és egyelőre külföldről rendelt Tab nem játszik.
-
szabonagyur
félisten
-
szabonagyur
félisten
válasz
vitezfeher #35935 üzenetére
Ahogy rákerestem kicsiny hazánkban nem elérhető
Nem tudom bevállaljam e külföldről.
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok
Kb 30k-ig milyen tabletet ajánlotok? Kíváncsi lennék több méretben is, nincs egyelőre konkrét méret igényem.
A cél netezés talán filmezés is néha, valamint a hosszú akku idő is cél. 30k elég hozzá vagy inkább 50k lenne a jobb? És semmiképpen nem akarok mobil szolgáltatótól vásárolni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged