- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielLong
senior tag
Mivel nem találtam megfelelőbb topickot, ezért ide írok a problémámmal:
Van egy SmartQ T19 tabletem, ami véletlen leesett. Azóta bizonyos használati idő után meghülyül az érintés érzékelése. Azt csinálja, hogy a képernyő némely pontjában nem érzékel semmit, máshol meg egy nyomás helyett 7-8-at is érzékel ráadásul teljesen más helyeken. Ilyenkor mindig képernyő off-on, aztán legtöbbször megint minden jó. Már több újratelepítéssel és cache tisztítással is próbálkoztam, de a probléma megmaradt, csak most már sokkal lassabban jön elő(értsd úgy, hogy 1 órát is piszkálom) majd utána egyből megjavul. Kívülről csak a fém hátlapon keletkezett egy pici ütődés, szóval inkább szoftveres bajra tippelnék. Multitouch tesztelővel már többször végigbogarásztam az egész képernyőt, de sehol semmi hiba, nincs specifikus terület, mely érintése után bekövetkezne a gikszer. Esetleg van valami tippetek, hogy mit tudnék tenni?
-
DanielLong
senior tag
Kaptam emailt pandawilltől, melyben azt írják, hogy 170 helyett 110 dolcsi lesz ez a tablet. Szerintem best buy (rk3066, 16gb, ips 1200x800, 7800mah). Ha valakit érdekel, akkor iratkozzon fel hírlevélre, én ott kaptam kupon kódot. Esetleg a sajátomat is odaadhatom valakinek, ez ügyben privátot írjatok.
-
DanielLong
senior tag
válasz
banderasz77 #38540 üzenetére
Szvsz nagyon jó vétel ez is csak úgy, mint a SmartQ. Viszont te most felcsaptál viszonteladónak, vagy mi ez a nagy vásárlási láz? Ha jól emlékszem eredetileg a lányodnak kellett egy gép és a SmartQ-t meg is vetted.
ui: nem tartozik rám a dolog, csak már napok óta látom, hogy mennyire érdeklődsz a két gépért
-
DanielLong
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem 5 napja pandawilltől és ma láttam, hogy már postázták a cuccomat, azonban az értesítő üzenetben azt írják, hogy a Singapure postával küldik, holott én az ingyenes China Postot választottam. Kaptam egy RF-el kezdődő és SG-re végződő postai kódot is. A kérdésem, hogy ez mennyire hihető? Elkövethettek egy 8 dolláros tévedést?
-
DanielLong
senior tag
Ez a gép 45k-ért mennyivel lehet erősebb mint az előbbi SmartQ? Ha 36k-ért meg tudnám szerezni, akkor melyik érné meg jobban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Vicces képek
- Ford topik
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- India és az AI a McDonald's jövője?
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest