Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Hát, látatlanban csak azt tudom ajánlani, ami kettővel lejjebb volt. A wayteq-et.
Ha a hardver tudja, amit írnak róla, akkor a retina kijelzőtől betojsz, olyan jó.
De ha filmezésre, játékozásra kell, akkor lehet (a játékok kisebb felbontáson jobban futnak) jobb egy 1280x800 felbontású eszköz. Affene se tudja. Mert azokban még 2magos proci van.
Ez a retina kijelző a könyvolvasásnál, netezésnél adja nagyon jól magát, mert 2mm magas betűk tökéletesen olvashatók rajta, a 3mm-es meg már nagynak számít
-
vlevi
nagyúr
1-el előbb írták, hogy az Allwinner A31-esek helyett javasolt az rk3188-asokat választani.
Amúgy nekem van egy rk3188-asom, egy Kínából vásárolt Cube U31GT2. Nem tudom hasonlítani az Allwinner chiphez, de az 1920x1200 felbontást nagyon szépen viszi. Flippert próbáltam rajta, az megy rendesen. Ha bele akarnék kötni azt mondanám, hogy nem olyan folyamatos, mint PC-n, de ettől függetlenül teljesen jól játszható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Assetto Corsa Rally
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Dr.NX