- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Hát, látatlanban csak azt tudom ajánlani, ami kettővel lejjebb volt. A wayteq-et.
Ha a hardver tudja, amit írnak róla, akkor a retina kijelzőtől betojsz, olyan jó.
De ha filmezésre, játékozásra kell, akkor lehet (a játékok kisebb felbontáson jobban futnak) jobb egy 1280x800 felbontású eszköz. Affene se tudja. Mert azokban még 2magos proci van.
Ez a retina kijelző a könyvolvasásnál, netezésnél adja nagyon jól magát, mert 2mm magas betűk tökéletesen olvashatók rajta, a 3mm-es meg már nagynak számít -
vlevi
nagyúr
1-el előbb írták, hogy az Allwinner A31-esek helyett javasolt az rk3188-asokat választani.
Amúgy nekem van egy rk3188-asom, egy Kínából vásárolt Cube U31GT2. Nem tudom hasonlítani az Allwinner chiphez, de az 1920x1200 felbontást nagyon szépen viszi. Flippert próbáltam rajta, az megy rendesen. Ha bele akarnék kötni azt mondanám, hogy nem olyan folyamatos, mint PC-n, de ettől függetlenül teljesen jól játszható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam Deck
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 100 millió dolláros bónuszokkal csábítja a Meta az OpenAI szakembereit
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest