- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markgx10
őstag
Ezt nem értem. Fényévekkel lassabb az androidos gépeknél? De miben? Amire én használom (filmnézés, netezés, fórumozás) azokban sokkal gyorsabb. Van most is androidos gépem mellette, meg volt is már sok, mert bele vagyok bolondulva, hogy mindig valamit kipróbáljak, volt már Packard Bell Liberty Tabtól (tegra2), vagy (zenithink, ainol, ICOO stb) 5 kínaiig minden, de egyik sem volt gyorsabb, mint a W500. Ezt is itt vettem amúgy a hardveraprón és Win7 Ultimate van rajta (ez volt rajta, amikor vettem, én rá sem tudnám tenni, annyira nem értek hozzá) és minden tökéletesen folyamatosan megy rajta. Persze azt az Acer szar felületet én sem használom, de amúgy nagyon tetszik.
A súlya valóban gáz, nem egy kezes használatra van tervezve, de még épp elviselhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- OpenMediaVault
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Túraautó topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest