- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
t72killer #37473 üzenetére
Népkártyaként terjedő 210 ezres 2070 ?
Hát milyen nép az?
A Vega 56 110 ezer volt (299 font ) OCUKon 3 AAA játékkal az se népkártya
Akkor is lehet valamire várni ha kispéldányszámban készül nem képzelem hogy Iphonehoz hasonlóan ott éjszakáztak volna emberek egy hosszú sorban hogy kaphassanak egy OC-s 2080TIt majd 500 ezerért.
Nem fáj nekünk semmicsak nehéz megérteni hogy mások nem látnak ebben semmi problémát.
Ja hát OC meg led is van benne akkor minden rendben van, minden is... -
füles_
őstag
válasz
t72killer #37455 üzenetére
Adnék én, de már elfogyóban van.
Jólvan na, ha nem feszelhetem alul már nem is veszek AMD-t.Na de viccet félretéve, igen, energiahatékonyságban még mindig generációs lemaradásban vannak a Radeonok, de azon kívül jelenleg semmi nem hajtja az NV malmára a vizet szvsz. AMD-nél több VRAM-ot kapsz, sokkal kedvezőbb az árcédula jelenleg, FreeSync, komoly játékpromóciók, ennyi jut most eszembe. Persze csak RX 590-ig bezárólag, fölötte már nem ilyen egyértelmű a helyzet. Vega56-on túl AMD kártyának jelenleg nincs értelme. Meg a szoftveres körítés kimaradt, mint előny, bár ez eléggé szubjektív, nekem nagyon bejön a Chill, Wattman meg még a tonnányi lehetőség minden téren lassan.
-
füles_
őstag
válasz
t72killer #37449 üzenetére
Ha nem erőltetik az RT-t és megmaradnak ezeknél az óriási méretű lapkáknál akkor simán meg lett volna megint az a 80% 12nm ide vagy oda.
Itt lenne az AMD, ha a birkák nem NV-t vennének még akkor is, ha az AMD terméke minden tekintetben jobb. Persze ez egyrészt az AMD hibája is, de inkább a rengeteg birka hibája, hogy bedől a sok BS-nek. -
füles_
őstag
válasz
t72killer #37429 üzenetére
a korábbi előrelépésekhez képest
Az általad linkelt teszt szerint a 1080Ti 80%-kal erősebb, mint az előző generációs 980Ti ugyanazon az áron, addig a 2080Ti csak 40%-kal erősebb, mint a 1080Ti 130%-os áron (a valóságban nem ennyi), ez stagnálás. Tudom, az ár kimaradt előbb, ha azt nem számítod bele akkor valóban nem stagnálás, de a korábbi előrelépésnek akkor is csak a fele sikerült most. -
válasz
t72killer #37408 üzenetére
Hát, ugye Abu szokta mondani, hogy 2 TBps nem ártana. De én nem vagyok abban biztos, hogy a teljes memóriának kell ekkora sávszél. Simán lehet, hogy az AMD is majd ilyen bazi cache-sel oldja meg a problémát. Itt persze fontos az, hogy ez a cache nem hagyományos felépítésű, hisz fastruktúra tárolására és bejárására használatos, így jól optimalizálható. Szóval szvsz simán lehet az, hogy a ray-tracing a textúrázó és egyéb egységekhez hasonlóan fix funkciós hardvert fog kapni mindenhol, mivel speciális, kötött művelet. A legjobb teljesítmény / tranzisztor arányt így lehet elérni.
-
válasz
t72killer #37380 üzenetére
az a gond , hogy mindegyik kártya túlhúzott. 590 ben is 4-5 % tunibg van átlagban aztán vége. ( az is értékelhetetlen túlzabálással )
Én is ezt mondtam régebben, hogy inkább jött volna a Vega GDDR5 rammal olcsóbban belőve az optimális fogyasztásra.Szerintem az 1070 úgy is meg lett volna és felesleges lett volna kiadni az Rx5xx sorozatot azt. helyesítette volna a Vega. -
imi123
őstag
válasz
t72killer #37377 üzenetére
Nem leszarták a játékosokat hanem GPU helyett kaptak jó kis CPU-kat.
Hajlamosak vagytok elfelejteni hogy az AMD-nek az NV mellett az Intellel is tartani kell a lépést.Most szerintem Intellel teljesen pariban vannak.Le a kalappal Lisa előtt.Szépen kihozta a gödörből a céget. -
HSM
félisten
válasz
t72killer #37377 üzenetére
Az az érdekes, a Vega56-ot egész jól belőtték, inkább a Vega64, amiből érdemes lett volna. Mondjuk ez is jó, hogy driverből kapcsolgatható, de a review-ok szempontjából jó lett volna egy külön modell neki, fun fact, hogy a low power modellt olcsóbban is adhatták volna, mert kisebb, egyszerűbb hűtő és VRM is elég lett volna alá.
-
HSM
félisten
válasz
t72killer #37375 üzenetére
Természetesen igen, az RTX-ek is még nyilván finomhangolhatóak.
Ugyanakkor van pár AMD kártya, amiket manapság túlzottan a GPU képességének végére lőttek be, túlzóan magas fogyasztással, ilyen az Rx590 és Vega64. Mindkettőnél lényegesen jobb perf/watt lenne elérhető kicsit konzervatívabb beállításokkal, minimális teljesítményvesztés árán.
Vega-ból viszont viszonylag jó referencia a Vega56, amit gyárilag a 210W körüli TDP-jével eléggé jól belőttek perf/watt terén gyárilag is.
Pedig ugye a jobb GPU-t használó Vega64 még magasabb perf/watt-ra is képes, majdnem elérve a GTX1060-at magasabb felbontásokban, ami azért szvsz nem rossz. [link] És ezek ugye a gyári, érintetlen "powersave" módú alapbeállításai, még semmi alulfesz vagy egyéb hókusz-pókusz. -
HSM
félisten
válasz
t72killer #37370 üzenetére
Nézd azt is, hogy a csip paraméterezése ilyen.
Ott van a takarékos gyári BIOS-a, a teljesítmény 96%-át hozza 300 helyett bő 200W-ból... [link][link][link]
Csak ezt szeretik kihagyni a review-okból.(#37371) Petykemano: Semmi értelme nem lenne máshogy. Itt ráadásul remekül lehetne a csip preemtív és priorizáló képességeivel is játszani, amennyi ALU idő szabad, számolná a sugarakat. Így kb skálázódhatna is valamennyire az effekt a szabad ALU kapacitás függvényében, ha van szabad, akkor lehetne több sugarat számítani a jobb RT minőség kedvéért.
-
-FreaK-
veterán
válasz
t72killer #37315 üzenetére
Pont a Witcher3 az a játék amihez még az átlag 60fps is kevés, mert az néha csak 30-35, aminél már nagyon input laggos a játék.
Játszottam vele 970-el, 3440x1440-ben, de alacsony részletesség mellett sem volt az igazi. Amint lecsokken az fps a 30-40-es régióba, jön az erős input lag. Persze ráfoghatjuk hogy még játszható, de inkább mondjuk azt, hogy a min. fps ne legyen 50 alatt -
-
válasz
t72killer #37317 üzenetére
Mint ahogy egy GTX 980 tulaj sem 1060-ra, ebben egyetértünk.
Azt kell megérteni, hogy a legtöbb gamernek maximum fHD monitora van és arra elég egy Polaris vagy GP106 (lásd a sokat szidott Steam statisztikát). A legtöbb kártya a mainstream kategóriában kell el, ez a 200-250 dolláros szint. Az utóbbi 2-2,5 évben itt játszott a P10/P20 és GP106. Ezek fölé fog jönni a RTX 2060, alatta marad még egy ideig a mostani felállás. De mit hozhat ide az NV, ha a 2060-at 300 dollártól fogja adni? Lesz 2050 1060 teljesítménnyel ugyanannyiért? Ennek lenne értelme? Hiszen évek óta piacon van ez a teljesítmény, ráadásul ugyanazon az áron!
Szerk: Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz itt a mainstream kategóriában, mert az oda tartozó RTX 2060 árát az NV egy kategóriával feljebb tornászta, tehát a GTX 1070/Ti teljesítmény nem jön le mainstreambe, bár picit olcsóbb lesz. Ha mondjuk hozna egy GTX 1160-at 250-ért és 1070 teljesítménnyel, az tuti vétel lenne.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
t72killer #37280 üzenetére
jo lesz az 5nek is, kb a 970-980-290(X) szintje lesz az modelltol fuggoen elvileg. a 780TIt szandekosan nem irom, az modernebb cimekben nagyon rosszul tartja magat.
viszont anno harom es fel eve tenyleg 250 euroert vettem a masodik 290Xemet aminel az 570 meg mindig lassabb. de volt kevesebbert 970 is.
es akkoriban az szinten az fHD szintet jelentette. 1440pre jellemzoen akkoriban mar 980Tit vettek, 4K@60ra meg maradt a 295x2 es a 980(TI) SLI (a Titan Z meg a Kepler Titanra epult, szoval az inkabb egy marketingkiserlet volt, mint valos termek)
8 eve max GTX480 / 5870 volt, azoknal egy 570 tippre minimum haromszor gyorsabb.
de az 1070 350 euroert is letezett 2015 nyaran 980Ti OC neven.
-
válasz
t72killer #37291 üzenetére
Már a Polaris 10 megjelenésekor ezzel érvelt valaki, hogy az a teljesítmény régóta a piacon van. Hogy ez az "érv" mennyire súlytalan, bizonyítja a GTX 1060 sikere. Pedig az a teljesítmény a 980 képében már rég piacon volt.
Az 570 teljesítményét amúgy 2-3éve olcsóbban kaptad meg, mint most.
Ezt hogy kell érteni? Két éve vettem 65k-ért RX 470-et kiskerben, másfél éve ugyanennyi volt az RX 570, és már bruttó 60k alatt vannak az 570-ek. Szóval?
-
válasz
t72killer #37280 üzenetére
Kit érdekel, hogy az RX 570 teljesítmény szintje hány éve van piacon? Egyébként is azok régebbi architektúrák, eredetileg magasabb árú kártyák voltak, másrészt már rég kifutottak a garanciális idejükből.
Ennyi erővel senki ne vegyen semmit RTX 2080 Ti alatt, mert alatta minden teljesítményszint már évek óta piacon van.
Ki volt az az idióta, aki kitalálta ezt "kitűnő érvet", amelyet csak az AMD ellenében sikerül mindig előcibálni?
-
HSM
félisten
válasz
t72killer #37282 üzenetére
2GB rammal, architektúrális gyengeségekkel, hogyne...
Maradjunk szerintem annyiban, hogy az Rx570 4GB valahol egy 7970 Ghz és egy R9 290X között van, nem túltolt élsimítással jóval közelebb a 290X-hez.... [link], oké, 480, de rakd mellé ezt [link], és akkor nagyjából látszani fog, hogy viszonyul az említett kártyákhoz.
A 290 pedig egy 2013 végi kártya, azaz kb. 5 évvel ezelőtti abszolút csúcskategóriás teljesítményt hozza most potom összegért. -
do3om
addikt
válasz
t72killer #37275 üzenetére
Ár/teljesítmény- jó ideje nem megy ez, ami miatt sokan választják az pl a FreeSync, vagy olyan csalogató akciók mint a vega megjelenésekor az él konfigra adott támogatás.
Fogyasztás/teljesítmény- ezt majdnem kár is megemlíteni, csak a nagyon naiv embereknek (van itt) hozhatják fel hogy ezt.
Aztán el ne felejtsd a megjelenéskor fellépő folyamatos problémákat amik gyanús hogy meglesznek mivel nincs megfelelő gyártó aki ugrana. Valahogy AMD kapcsán nagyon óvatosak és kiváróak (nem hetes hanem hónapos csuszások). Még ha kezdettől fogva engedik is a custom modelleket akkor is jellemző hogy a gyártókat nem igazán hozzák lázba. Ha nem engedik azt meg egyenesen katasztrófa mivel magug gyakorlatilag alkalmatlanok az ellátásra.
Ezek persze az elmúlt generációk tapasztalati, de megmerem kockáztatni, hogy meglesz most is. -
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
t72killer #37038 üzenetére
ahogy Petyke mondja, szerintem is az igergetes es a megjelenes utani csalodas inkabb lehuzza a brandet, itt a forumon is tapasztalni lepten nyomon. Az AMD nemlehet ennyire hulye, hogy ezt csinalja.
Viszont a nep meg -- mar elnezest de -- eleg idiota ahhoz, hogy a talalgatasokat keszpenznek vegye, csak azert, mert annak az oldalnak az NVnel bejott.
Nekem is volt mar, hogy 12/12 -vel jelentos osszeget nyertem a tippmixxen, de ez valahogy megsem jon ossze minden nap. -
Petykemano
veterán
válasz
t72killer #37034 üzenetére
Ez jó kérdés, nekem ebben nincs gyakorlatom, de hobbi szinten érdekelne, hogy mivel szűri ki azt a fajta "leak"-et, hogyan különbözteti meg egy mezei kitalációtól, ami nem nagyravágyó, hanem nagyonis reális. Végső soron pont azt mondta a videoban - a CPU-kra - , hogy a számok annyira azok, amit "vár", hogy akár ő is készíthette volna, vagy ő is ilyet készített volna. De a hírforrás lehetett akár egy konkurens cég dolgozója is, aki fel akarja korbácsolni a kedélyeket, vagy egy lelkes hívő, aki látni szerette volna az elképzeléseit a tech-médiában.
A GPU-kra vonatkozó infókat Coreteks "megerősítette". A forrás persze itt se jobb, de így már két elvileg különböző forrás két különböző tech-youtuber szűrőin átmenve jutottak napvilágra.
Mindenesetre az AMD nem nyilatkozott, nem csinált hírverést. Vega20-azik, meg most dobták ki az RX 590-et. HA igaz (Lisa SU alapján is), épp a P10-20-30 inventorytól próbálnak ezzel megszabadulni. A videoban is elhangzik az értetlenekdés,ha a navi ennyire közel van, mint azt ez a leak sejteti, akkor miért dobták piacra az RX 590-et. Ki fogja ezt megvenni, ha a CES-en bejelentik a Navi? (Ezzel együtt persze ha így is úgyis rájuk rohad a végén, remek eszköz arra, hogy az nvidiára is rárohassza a saját inventoryját.)
Ráadásul új Vega 10 id-k jelentek meg a driverben az új polarisos ID-ra abu azt mondta, nem jelent semmit, de aztán végül let új polaris. Ha előhúznak egy 12nm-es vegákat is, akkor végképp megkérdőjelezi ennek a leaknek a létjogosultságát. (Hacsaknem arról van szó, hogy a vega marad a professzionális piacon HBM-mel, a navi meg kifejezetten konzumer) -
-
-
Puma K
nagyúr
-
Raymond
titán
-
Ribi
nagyúr
válasz
t72killer #36995 üzenetére
Most azt az alapvető dolgot ugye nem kell elmondani, hogy nyilván soha nem fogják egy bizonyos ár alatt adni, mert nem éri meg nekik? Akkor hova csökkentsék az árat? De nyugodtan suhanj be a kiserekbe oszt verd az asztalt, hogy te akkor is X bitkojinért akarod megvenni azt a VGA-t. Nem tudok mást javasoltni.
(#36997) t72killer: Most tényleg ilyen dolgokba kötsz bele? Most születtél? Most tééényleg?
-
-
Petykemano
veterán
válasz
t72killer #36985 üzenetére
Az elmúlt évek produktumaiból ítélve, pontosabban, hogy a 3-4 éves fiji és a tavalyi vega is 64CUból áll, arra lehet következtetni, hogy a GCN skálázódása (azzal a takaréklángos fejlesztési büdzsével, amit ezidő alatt a zen mellett kaptak) 64 CU és 64 ROP, és 4 SE mellett megáll.
A Vega64 lehetett volna jobb, de számos fícsöre törött, vagy hát nem az igazi. Ezt is írjuk a büdzsé számlájára. Eközben az 1080ti-től valószínűleg csak az választja el, hogy 4 blokkba szerveződik 6 helyett es ennyivel kevesebb a rop is. (A kártya egyéb képességeit tekintve valószínűleg elég lett volna 48CU)
Na mindegy, oda akarok kilyukadni, hogy ezt a 7nm nem oldja meb magától. A navi várhatóan csupán javítja a Vega hibáit (pl ngg) eddig semmilyen tízer nem érkezett (szerencsére) új világmegváltó fícsörökről. (Supersimd?)
Ebből (7nm + fixes + gddr6) kedvező fogyasztás kijöhet (feltéve, hogy nem húzzák túl egy performance target elérése érdekében és nem feszelik túl, hogy minél több lapka kvalifikáljon. ) de komolyabb átdolgozás nélkül a magasabb teljesítményszint eléréséhez még mindig hiányzik (szerintem) a 6SE, vagyis a több rop.
-
Petykemano
veterán
válasz
t72killer #36983 üzenetére
A csúcs szintet nem tudja támadni, de hogy meddig törekszik arra ez a magyarázat:
Mindfactory 48W gpu share -
-
do3om
addikt
válasz
t72killer #36934 üzenetére
Igen értem én is.
De ugye a nyers adatok szerint kb 7% amit hozhatnak a Ti-n. Az nagyon kevés, azt mondanám csökkentsenek árat, az új kari lépjen a helyére 1200-ért. A játék és ezek a karik (nem pont a titán) azért nem kifejezetten felnőtt szórakozás, de olyan árak vannak hogy tisztes munkát végző ember sem tudja már megfizetni, nemhogy csak ugy ajándékba odacsapni a gyerkőcnek a többi megélhetéshez szükséges dolog mellet.
Bojkottálni kéne a piacot nem vásárlással
Én ezt teszem évek óta. -
do3om
addikt
válasz
t72killer #36931 üzenetére
Kíváncsi vagyok majd az árra. Csak mert ha em nyúlnak bele az órajelekbe drasztikusan nem lesz annyival gyorsabb hogy eltudjanak szállni a valóban Titáni árakhoz. Mivel A Ti is kurva drága gyakorlatilag ennek kellene az 1200$, vagy csak minimálisan magasabb árat rakhatnak a Ti felé mert a számokból a végsebesség is csak kicsit lesz több.
Titan kellet volna először, a mostani Ti árán. -
HSM
félisten
válasz
t72killer #36929 üzenetére
És megvennék akkor is, ha mondjuk 2000 lenne? Vagy 2500? Főleg egy ilyen gigantikus méretű csippel egészen biztosan nem lenne gazdaságos bejáratni egy vadonat új gyártástechnológiát...
18,6 milliárd tranzisztor, ehhez képest az AMD Vega 20-as GPU-ja 7nm-en egészen picike a maga 13 milliárdjával...
Utóbbi se véletlenül drága szerveres kiadásban jön csak...
-
Petykemano
veterán
válasz
t72killer #36741 üzenetére
secondhand kánaán. Meg nyilván mennek a bolti árak is lefelé, ahogy megcsappan a kereslet.
Ezt a gyártók új szériák/modellek kiadásával inkább megvárják, míg lecseng (mármint ez is, mert a nagy keresletet is kivárták), vagy kidobnak újakat - drágábban vagy még jobban elértéktelenítve a használtat? -
syberia
veterán
válasz
t72killer #36737 üzenetére
Ezen gondolkoztam én is, mikor fogják piacra dobni a nagy kripto bányák a kártyáikat. Gyanítom van náluk több ezer, de tízezres nagyságrendet sem tartok elképzelhetetlennek.
(#36722) Raymond: Jobban utánaolvasva már kapizsgálom a lényegét,az RT-vel szemben ez legalább használható valamire, nem felezi meg az fps-t.
(#36729) t72killer: 2 hónapja még 200 dodó közelében imbolygott, Gyuri bá nem unatkozik mostanában.
-
Petykemano
veterán
válasz
t72killer #36720 üzenetére
Pedig pont az a célja, hogy egy képen kiszűrje, megtippelje, kitalálja, hogy milyen változások történnek, vagy várható a történésük és csak azt számolja újra, ami változott.
Ez kicsit hasonló technológia a chillhez, ami szintén azt nézi, hogy mennyire aktív az esemény a képernyőn és ha gyakorlatilag állást tapasztal, akkor visszaveszi a target fps-t és így energiatakarékosságot ér el.Reméljük a chill továbbfejlesztésével az AMD is be fog tudni vetni valamilyen hasonló technológiát, ami csak az aktív változásokra fókuszálva az fps növelését célozza.
-
HSM
félisten
válasz
t72killer #36604 üzenetére
No, de ha tuningolod a 1060-at, akkor már a 1060 sem ennyit fog fogyasztani. Vagy megfogja a TDP limit, és akkor meg gyorsulni nem fog, lehet választani.
Nyilván, a 1060 mindig valmaivel jobb perf/watt-ra lesz képes az architektúrájából adódóan, de ha az 580-at kicsit kevésbé agresszív órajelre állítod be azok is bőven jó perf/watt-ot tud.
Amúgy ezt teszteltem is nem olyan rég, extrém mód javul az 580-as perf/watt aránya 1200Mhz magasságában, a mellékelt képeken szvsz szépen látszik a GPU-fogyasztáson, 1340Mhz-hez képest 1250MHz -50W azonnal csak a GPU-ból.
[link]
És itt még semmi trükk nem volt, csak a wattmanban lejjebb vettem a max órajeleket, minden mást a kártya csinált magától.Borítékolható, hogy ez a friss 590-esnél is hasonlóan működne, csak vélhetőleg még magasabb órajelnél lenne a sweet spot.
-
HSM
félisten
válasz
t72killer #36553 üzenetére
Nem fogják tudni szvsz... Vagy mindenhol így oldasz meg dolgokat (pl. árnyék rendszer), vagy nem. Én itt nem látok átmenetet. Egy egy specifikus effektért meg kár a gőzért.
(#36554) lezso6: Ja, a Raytracing jó móka, csak zabálja az erőforrást, és még úgy nagyjából 5-10 évekre vagyunk, mire értelmesen használni lehetne valós időben, ha marad a hardverek eddigi fejlődési üteme.
(#36555) zovifapp111: Jogos, Crysis, belekevertem a 3way SLI-t.
(#36558) zovifapp111: Nálam akkor egy HD3870-es Radeon volt, és elég magas grafikán elbírta játszható FPS-el 1680*1050-ben.
Csak lestem, milyen jól festett.
(#36561) proci985: Bizony, AI és fizika is kimagasló volt akkoriban.
(#36562) zovifapp111: Bizony. Főleg, hogy még a bemutatóján is csak erősen erőltetett, izzadtságszagú példákat sikerült kierőlködniük magukból, ráadásul kettőből egyet RTX nélkül is vígan meg lehet csinálni, gyorsabban...
-
-
TeeBee73
veterán
-
Televan74
nagyúr
válasz
t72killer #36470 üzenetére
A GTAV egy nagyon rossz példa,ugyan is megeszi bármelyik Radeon kártyát reggelire.Közben meg az Nvidia kártyái lubickolnak benne.
Ha csak azért raktad be a táblázatot mert az RTX2070 hasonlóan teljesít mint a GTX1080, akkor ezt el is vártuk tőle, csak nem a mostani áron.A Perf./$ táblázat szerintem kiegyenlített lett a 1070 -nel szemben, hiszen pont annyival drágább a 2070 mint amennyivel gyorsabb.
-
imi123
őstag
válasz
t72killer #36455 üzenetére
Legyünk realisták.
RTX ebben a szériában max demózni jó.
Ahhoz hogy terjedjen sok RTX kártyát el kellene adni.Én most azt látom hogy a kemény vonal is húzza a száját a teljesítmény és az ár miatt.Mondjuk eközben a konkurencia...
Van logika abban hogy az NV most mert nagyot váltani.Most még lehet az is belefér ha bukik a széria,max kiadják a turingot RTX nélkül "normális "áron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest