Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom_tol
addikt
Lesz itt olcsón Kánaán (bocs ha volt már)
[link] -
tom_tol
addikt
Mennyi az a horribilis mennyiségű legyártott pascal?
-
tom_tol
addikt
Igen nagy a sírás. Nem oly régen Abu cikkei azt jósolták, hogy a dVGA piacnak annyi, APU-k, konzolok földbe döngölik, AMD/NV kereshet más játszóteret. Kifejezetten jó ez a helyzet, nem fog egyik gyártó sem kellemetlen helyzetbe kerülni.
Szerintem többségében azoknak a felhasználóknak nincs VGA-juk, akik sosem vesznek megjelenéskor, mindig várnak az áresésre. Ha ezeken az embereken múlna a VGA piac sorsa, igen hamar beteljesülne az említett jóslat. -
tom_tol
addikt
Vicces vagy. Ezek szerint MSI más gyártó tunningappját csomagolja a karik mellé.
Szuper API:
Nemrég elővettem a régi 7970-t egy teszt erejéig. A csoda beépített szutyokkal semmire nem mentem. Megkerestem a korabeli AB-t (2.2) és lás csodát minden paramétert kezelt. Ennyit a régi kártyák támogatásáról. -
tom_tol
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
Mivel egy deka infó nem jött a Liqid-től a kártyákról, feltételezem ajándékba kapták teljes titoktartásért cserébe.
-
tom_tol
addikt
-
tom_tol
addikt
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Kíváncsiságom nem hagyott. Bf1 fhd 4/8 vs 6/12 van különbség. Néztem low és ultra, mindkét esetben 10-20 fps-el több volt 6/12. Igazán engem nem érint, mert WQHD a monitorom, ott már mindegy, a 980Ti-vel. 4,7GHz 4790k-t cseréltem vissza a 3930k-ra, igaz némi CAD is szerepet játszott ebben.
-
tom_tol
addikt
Ok. Mi a baj? Egyszerűen kevés a teljesítménye.
Piaci érdekek mindig is működtek, engem nem vigasztal a miért.
Biztosan igazad van, de én inkább kifizettem a 200 dollár felárat egy jól működő megjelenítőért, mintsem vártam a bizonytalan majd egyszer lesz monitorokra. Megjegyzem abszolút elégedett vagyok .
Neked elviekben sok mindenben igazad van, de az elmúlt években AMD oldalon nem volt más csak ígértek.
Próbálj meg jól lakni a rajzolt kenyérrel.Csak remélhetem, hogy a Vega változtat ezen, de a tapasztalatok alapján szkeptikus vagyok.
-
tom_tol
addikt
Én általában ebbe a topikba csak kuncogni járok, de most muszáj.
Nagyon kedveltem a Radeon kártyákat, de utoljára a 7970 volt tőlük. Egyszerűen azért, mert azóta képtelenek voltak egy normális vga-t kihozni. Szerintem ők sza@rnak a fejemre, illetve ez nem igaz, mert folyamatosan ígérgetnek, de ez kevés. Én már benne vagyok a korban és kénytelen vagyok a mának élni. Tetszik ahogy szépítgeted a helyzetet, miszerint megfelelőek az AMD motyók is, de ez (szerintem) csak tengődés.Üdv
-
tom_tol
addikt
Tényleg sz@rul érezhetitek magatokat ha nem maradt más mint a TitanX/980Ti árkülönbözet. Kezdelek megsajnálni benneteket.

-
tom_tol
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
Talán majd 2018-ra lesz valamilyen jelentősége a dx12-nek. Addigra az Intel IGP is Tier_3 lesz.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G 36 hónap alza gari - Bontatlan -
- XFX Radeon Speedster QICK 308 RX 6600 XT GDDR6 8GB 128bit
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit WaterForce
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Pláne mert ez AMD GPU, 2012 kiadású kártya.

Németeknél már garanciális cseréket is véghezvittek mire itt kapható lesz valami.
. Kicsit drágább vagy hasonló árban van az 1080 Ti-vel.