- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
A rések láthatók, a mérés nem megbízható, de még akkor is áll kérdés: miért reprezentálná felül a steam az intel és az nvidia usereket?
Akinek amd alkatrésze van, azt kevésbé veszik bele a mérésbe?
Csak a fanatikus nvidia/intel tulajok nyomogatják ezt a négy urlt manuálisan?
Az nvidia driver hivogatná auromatikusan?Ha csak random torzítás lenne, nem kéne ugrálást látnunk az adatokban? Miért nem növelik a mintát?
Én értem a csalás, torzítás lehetőségét, csak az nvidia felülreprezentáltságát nem magyarázza önmagában
-
cskamacska
addikt
Akkor megint ott vagyunk, hogy "Nyilván az AMD tulajok direkt nem töltik ki, csak az NV." , és ők a rejtett erőforrás?

Raymond: Kinába állítólag futótűzként terjed a Steam használat. Még én is észrevettem, hogy általam játszott, Gaben háta mögötti elfelejtett játékoknál is nyílnak a kínai szerverek, és bár nem optimálisan, de jobban tudnak japánok/ausztrálok/európaiak együtt játszani mint eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi