-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz4bolcs
senior tag
válasz
snecy20 #6544 üzenetére
Onnan, hogy R1600-as konfigom ugyanettől szenvedett, abból pedig már csak a ram, 1 hdd, meg a sata kábelek vannak meg ebben (a házon meg a ventiken kívül). plusz monitor. De persze már leteszteltem úgy is, hogy lehúztam róla mindent. Még monitorcserét nem próbáltam, ami befolyásolhatja.
Legalább 30 win reinstallon vagyok túl, próbáltam driverrel, driver nélkül, csak amd chipset driverrel, csak alaplap gyártói driverekkel, mindenhogy. Lecseréltem a konfigban mindent, táp, alaplap, proci, videókártya. Plusz az egyetlen dolog, ami jelentősen javít az akadáson, az a ram manual oc, vagy beállítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Magisk
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- BestBuy topik
- DJI topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest