Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szeszkazán
senior tag
A 48fokos DIMM hőfok nem para?
-
Giga X570 Aorus Prora kijött az F6A, igaz, csak telefonon megnyitva a giga honlapját látom, gépről nem.
Ez vajon az új változat lenne? Ma délelőtt jött ki, de 9.9 a dátuma.. -
mozso
senior tag
Giga összefoglaló melyik alaplaphoz milyen BIOS hol található:
[link] -
SECTORnooB
addikt
Az OFFos személyeskedést és a többit is OFFoljuk, köszi

-
-=Jam=-
őstag
válasz
galaktikus
üzenetére
Részletek fül > Hardware ID > Google

-
Apucy01
őstag
Engedd meg kérlek csak röviden és tömören!
derbuhernak minden baja volt a procikkal most meg AMD gépeket pakolászik össze na ez az ami nállam nem fér bele!
Te pedig ha emlékezetem nem csal te voltál az aki ezt az egész men boostol addig hisztit itt elindította, szintén Derbuher müködése alapján ameddig Derbuher nem publikálta azt a videót addig örültél a szerintemis bivaly és gyönyörú gépednek mint kisgyerek a tortának!
az meg hogy ki mit hogy fog föl az hagy legyen már mindenki magánügy azt hiszitek hogy Derbuher hatására javitották a biosokat hát nem!
Tudod én már akkor AMD t nyúztam amikor lehet te még csak azon gondolkodtál vegyél e gépet vagy sem! Duron ismerős az elnevezés? de amúgy meg nem mindegy neked meddig boostol? bányászni igy is több mint jó.
-
-
mozso
senior tag
válasz
belaazallat
üzenetére
Persze hogy nem igy, a szoba kozepere rakva, fektetve hasznalom :-)
-
ledgeri
nagyúr
Üdv! Mennyire esélyes, hogy még idén lesz 3700 (nem X)? Mennyire esélyes, hogy lesz egyáltalán?
Csak egy találgatós videóban (amiben a 3950x-ről volt szó) egy képen egy weboldalon TBA-val szerepelt egy kreált táblázatban... -
Ranagol_5
őstag
-
Yany
addikt
válasz
Ranagol_5
üzenetére
Röviden: a hőszenzor(ok) roppant közel van(nak) magához a hőforrás(ok)hoz. A Ryzen CPU-k monitorozási képességei jóval fejlettebbek, ilyen módon érzékenyebbek, mint a korábbi termékek. Ez viszont ilyen karakterisztikával jár, vagyis amint elkezd számolni, azonnal felugrik a hőmérséklet a mért ponton. Más processzorok is nyilvánvaló okokból hasonlóan viselkednek, csak a mérést nem úgy, vagy nem ott végzik, ezért egy lassabban felfutó és/vagy ereszkedő görbét lát a felhasználó azoknál. Jó eséllyel a boost frekikkel is valami hasonló történik, de addig még ott nem (sem) lehet biztosat mondani, amíg az AMD nem nyilatkozik hivatalosat. Úgy értem a bullshiten túl, ami magyarázattal is szolgál.
-
Foglalt név
addikt
Rövid összegzés a kiszivárgott BIOS-ról. 3600x, elkezdett működni a PBO, alapból 4400-ra felboostolt 6-ból kb. 4 mag, +200MHz-en van egy 4450, egy 4425, 2 4400 és 2 4375. A profilozás bejött, az origin, steam és tsai nem boostolják a magokat hiába. Először mióta megvan a lap sikerült nemhogy elindítani, de használni is rögtön a 3600cl16-ot. A pontszámok, amiket kaptam kicsit elmaradnak a korábbitól és tuningnál több feszt kért a CPU, de még csak nem is béta, ne legyünk telhetetlenek. A végén mire megjelenik a 3950x, a többit is forgalomba szabadna bocsájtani

-
mozso
senior tag
Utolsó ilyen irományom a témában.
Beraktam a második radiátort is (2db 140mm-es ventivel), 54mm vastag radi, FPI 16.
A tesztek (Cinebench R20, AIDA Stability) alatt a t-die cpu hőmérséklet ugyanúgy, nagyon hamar felugrik a szokásos 1 radiátoros értékekre (ezt kitárgyaltuk miért van így és valóban ilyen ez a cpu). AIO-val 2-4-6 celsius fokkal voltak az adatok rosszabbak rövid távon.Ami eltérés: mivel több a hűtőközeg és több a hűtőfelület, lassabban veszi vissza a boost órajelet az AMD 3900X, ez igaz egy 1-2 perces all-core tesztre és több tíz perces stress tesztre is. Ez azt jelenti, hogy tartós terhelés során, pl. játék 30-40 percig, videóvágás, render, stb. van előnye az épített vízhűtésnek.
Anyagilag nem mindig éri meg a dolog. Igen, halkabb alapjáraton, jobban hűt nagy terhelés alatt. Csak picit többe kerül és még össze is kell rakni (ennek tervezése-kivitelezése sem alábecsülendő feladat...)
-
wwenigma
Jómunkásember
Ti meg nem fogjatok fel hogy nem azalatt az 1 het alatt es nem az "eredmenyek" alapjan keszult ez a frissites. De istenitsétek csak tovabb.

syler123: az ha nem problemazik nalad akkor altalanossagban jo bios, memstabilitas és fclk fix van tobbek kozott a tovabbiakban. Az 1.0.0.3ABBA lesz majd a kovetkezo erdekes akkor neked.
-
HoaryFox
őstag
válasz
SECTORnooB
üzenetére
Oh. Így már értem.

-
vtomi2
őstag
-
imi123
őstag
Magam sem tudtam volna jobban összefoglalni.
Azért hála az égnek a legtöbb fórumtárs azért jön fel hogy megossza tapasztalatait vagy tanácsot kérjen.
Minden topicnak megvannak a "vérpistikéi"Többször megváltoztatott felhasználó névvel...
Nehéz őket ignorálni de sok értelme nincs is vitázni velük mert kidobott idő.Csak a billentyűzetet koptatnád. -
Yany
addikt
válasz
Apucy01
üzenetére
Hogy mi? Egyáltalán nem mondott ilyet. Sőt, épp az AMD tanácsát kérte, hogy miket kérjen be a community-től a felméréshez. Nem értem ezeket a meddő hőbörgéseket. Nem értem ezt a topikot gyerekek, egyre idegenebb nekem, ami itt zajlik. Tök fasza dolgok történnek végre a piacon, itt meg személyes csatákat vívnak egyesek és sértődött gondolatokkal hígítjátok tök fölöslegesen a hasznos információkat. Lehet véleményt alkotni, lehet vitázni dolgokról, csak frankó lenne némi hozzáadott értéket is teremteni. Nem csak neked szól.
Ugyanakkor ámulatba ejt, hogy mennyire nem fogjátok fel néhányan, hogy mennyire fontos a világban a kritikus hangnem, nem is csak itt. Ez a hihetetlen, nem a korábban posztolt számok. Van egy bevételre gyúró vállalat, akinek célja a lehető legnagyobb profitot összekaparni különböző súlyozású szempontjaik szerint. Na ezek a súlyok kerülnek egyensúlyba (de legalábbis billennek arrafelé), amikor a piac másik fele (vö. vevők, vagyis mi) használja a száját is és nem csak a pénztárcáját. Olyan fékfélék a gátlástalan profitszerzéssel szemben. Úgy néz ki, az elkerüli ennek a topiknak (vagy legalábbis a hőbörgők) figyelmét, amikor Roman az Intelt savazza a gátlástalan marketingjéért. Akkor lehet, hogy nem csak undorító, de még kétszínű is?
Komolyan kíváncsi lennék, hogy csak ezen hozzászólások miatt vajon hányan hozzá sem mernek szólni a topikhoz, mert egyesek itt hangos önérzettel átitatott kellemetlen gondolatokkal fogják viszonozni, ha kedvelt terméküket kritika éri. Nem kevés privát üzenetet kaptam már hasonló okokból. Csak hogy tiszta legyen: ez itt nem egy AMD fan topik és kifejezetten fontosnak tartom, hogy azok is elmondhassák itt a véleményüket személyes támadások nélkül is, akik kevésbé (vagy egyáltalán nem) elégedettek. Mindannyiunk érdekében.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
SECTORnooB
üzenetére
A BIOS dolog inkább alaplapgyártó problémája....
-
vtomi2
őstag
válasz
SECTORnooB
üzenetére
Hát ja, pár hónappal a megjelenés után illett volna már kikalapálni. Enyémhez is csak 2 biost adott ki MSI

-
SECTORnooB
addikt
Igen tudom,nem is az órajelekre panaszkodtam, lekopogom az órajelekkel nem volt gondom.
Azért elvárhatná az ember,hogy,ha már ez a 3. ofisöl 3. generációs BIOS talán a BIOS szaggatás beakadást kijavítják a manuális órajel és feszültség állítás bugok megszüntetése mellett.
A memória "tuning" gondok felelősségét meg ruházzuk át a földönkívüliekre. -
vtomi2
őstag
válasz
SECTORnooB
üzenetére
ABB jött ki x470-en asusnál, nem a legújabb ABBA.
-
SECTORnooB
addikt
válasz
HoaryFox
üzenetére
Hát, a legfrissebb tudósítást hallhatod.
Ma jelent meg az új BIOS.
A mai napig: - BIOS szaggat a menübe,néha be is akadt pár másodpercre.
- CPU "tuning" se előre se hátra kb (1.4Vcore 4300Mhz kivételével)
tehát kisebb fesz magasabb órajel és magasabb fesz kisebb órajel párosnál a bootig sem jutott el.
- CL16 3600-ra tudtam optimalizálni a Samu B die CL19 SniperX-emet ( tudna menni jobbat is)
Az új BIOS és a mai naptól:
- BIOS szaggatás, beakadás maradt, CPU tuning 4300mhz és 1.4Vcore-on se bootol
- CL16 3600Mhz helyett csak a CL18-on stabil....
Most így csak ennyire volt időm, idegzetem.
Köszi Asus....
-
vtomi2
őstag
válasz
galaktikus
üzenetére
Akkor te kellemetlenebb szituációban vagy, marad a kivárás, vagy új hangkártya.
(#6350) Apucy01:Még a fikázó videójában is kiemelte, hogy szerinte jól sikerültek a procik, csak nem így kellene reklámozni.
-
Apucy01
őstag
Undorító ez a fazon minek pakol ösze AMD gépet ha szerinte nem jók a procik? [link] hiába na kell a katt kell a pénz és a hírnév.
-
vtomi2
őstag
válasz
galaktikus
üzenetére
Nekem is ez volt a hangkártyámmal, megoldást nem tudok, de elég ha hang beállításokban letiltod, és újra engedélyezed. Nem megoldás, de legalább időt spórolsz vele.
-
galaktikus
aktív tag
válasz
abridabri
üzenetére
Semmi megoldás egyelőre
A hangkártya driver a legfrisebb, a hangkártya firmware is a legújabb, winfos legfrisebb, chrome hardveres gyorsítás kikapcsolva és ugyanúgy teker egyhelyben a youtube, majd lehal a hang, és dettó ugyanez oldja meg, usb kihúz, majd visszadug, bár én inkább resetelem a gépet, mert nem akarom szétbaszni a csatlakozót a kártyán a sok huzogatással..Valahogy együtt kéne kimatekoznunk a megoldást, mert ezek szerint nem a gépeink szarok hanem van valami sw glitch ami úgy tűnik elég általános..
-
HoaryFox
őstag
válasz
SECTORnooB
üzenetére
Sajnos Asus lapjaim voltak eddig, nem nagyon szeretek gyártók között ugrálni, néztem a TUF-ot is, de inkább hagyjuk azt

Amúgy mi a baj vele BIOS szinten? -
Sz4bolcs
senior tag
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Game mode ki van kapcsolva, smt-hez nem nyúltam.
-
Yany
addikt
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Nem attól semmitérő, mert hihetetlen, hanem mert nem derül ki semmi a részletekről. Szerintem 2 tök érthető példát is írtam, hogy az én 3900x-em mennyire másképp viselkedik más-más allcore terheléssel. Sőt, ha picit követed a fórumot (márpedigúgy tűnik), akkor lathattad, hogy szinte azonnal ráugrottam a kiszivárgott Ace BIOS-ra. De implicit azért a hozzászólásomból is rá lehet jönni, hogy magam is próbálkoztam... amugy én is írtam pozitív változásról is, noha a 4600 MHz egymagos _terhelésen_ még minidig leányálom (a 60 fok környéki hőmérséklet ellenére).
-
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Tudom ,van is frissitett driver a belso X-Fik hez , de az usb-s X-Fi HD hez utoljara 2016 ban volt . Tehat valami hazi megoldas kellene.
-
Szeszkazán
senior tag
válasz
abridabri
üzenetére
Mindenhol azt olvasni hogy windows-creattive driver gond van.
-
válasz
galaktikus
üzenetére
Pontosan ugyenilynen hiba van nalam is, ha beletekergetek egy YT videoba megakad a kep es elmegy a hang, amint kihuzom-bedugom az usb porbol a kulso hangkartyat(X-fi HD) megjavul . Krva idegesito. Talaltal megoldast ?
-
galaktikus
aktív tag
válasz
Szeszkazán
üzenetére
De ez az én kártyámhoz nem jó szerintem.

Ez nem is X-Fi széria. Akkor lehet együtt kell élnem ezzel örökre?
-
freddirty
senior tag
+1
Én még annyit tennék hozzá, hogy nekem ez a játék a bios-al azt tudatosította, hogy eléggé a gyártó kezében van hogyan is viselkedik a processzora a népnek. Ha akarja lejjebb veszi ha akarja feltolja, de ki tudja még mit is csinálhat. Lehet most feljebb boostol de lehet fele annyi nanosecundumra? Innentől részemről se bios frissítés se semmi, ennyi volt a trustnak (és meggondolom h a 3600 helyett vajon 3900x lesz-e vagy inkább intel jövőre...).
Innentől csak a real world használat, benchmarkok, fps ami támpont lehet.
Mérek egypár videorender-t 4-5x egymás után, átlagolom az eredményt, lementem a bios képernyőket és az az etalon innentől kezdve számomra. -
Szeszkazán
senior tag
válasz
galaktikus
üzenetére
A SoundBlaster drivereddel lesz a gond.
-
galaktikus
aktív tag
válasz
DiszNóÓl
üzenetére
SoundBlasterX G6 külső usb-s. Hála isten ennyire agresszív tünet nálam nincs, viszont akkoris elmegy a hang a youtube-tól és ez ritka idegesítő.. Konkrétan nem merem a böngészőt sem megnyitni.
Locutus:
Egy teljes pass már lefutott hiba nélkül, kb 1 óra 15 perc alatt. Most még hagyom hadd menjen végig kb. még 1 pass, de egyelőre nekem úgy tűnik, hogy nem a memóriával van gond.
Mi legyen a következő lépés? A CPU-t hogyan ellenőrizzem? Mondjuk szerintem azzal aztán végképp nincs gond..Ahogy sejtem itt valami szoftveres gond lesz..

-
Miért veszi vissza a CPU vagy GPU azonos feszültség mellett az órajelet a hőmérséklet emelkedésekor? Elvileg a fogyasztása nem változik vagyis nem vesz fel több voltot, ampert. Vagy rosszul gondolom?
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
galaktikus
üzenetére
Milyen hangkártya? Nálam az x-fi hd-nél ha felraktam a drivert és elindítottam bármi zenét kékhalál volt, most új win, letiltva az update és a driver frissítés semmi gondom nincs.
-
Sz4bolcs
senior tag
B450 R3600x - hogy lehet kiküszöbölni a mikro-akadásokat? R1600+b350 konfigról jöttem, de ez a mikro akadás játékokban kikészít, már az 1600 is ezt csinálta. Már minden komponenst lecseréltem a gépben a ramtól ssd-n, tápon át a videókártyáig, de ugyanúgy előjön a probléma. Cs:go, metro exodus, war thunder is csinálja.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
galaktikus
üzenetére
tiltsd le az automata ujraindulast, hatha akkor lesz olvashato hibauzenet.
esetleg az esemenynaploban van valami ? -
válasz
galaktikus
üzenetére
Igen, USB-ről memtest86 is jó, egy passot engedj végig legalább. Vagy aidában is van memória stress teszt, második körben az is jó.
-
galaktikus
aktív tag
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Igazából csak a gyári creative connect 2 van fent amivel állítok mindent, illetve a driver..
Locutus:
Memória sebességtesztet csináltam csak AIDA64-el eddig, mást nagyon nem.
Futtassak usb-ről egy Memtest84-et?
-
válasz
galaktikus
üzenetére
XMP-n is lehet szar a memória. Futtattál memória teszteket, hogy stabil-e?
-
Szeszkazán
senior tag
válasz
galaktikus
üzenetére
Bátyámnak valami hasonló hang problémája volt, mondtam neki tegye újra a winfost a legfrissebb elérhető telepítővel , ő valami régit tett fel és frissítette , na azóta nincs hang problémája.
De látom nálad az van, valami progit nem tettél fel? AI suite vagy bármi.. -
galaktikus
aktív tag
válasz
fudi2002
üzenetére
Minden alapon van. Semmi nincs húzva.. Memória XMP-ről megy. Játékoknál nulla performance probléma van, minden úgy megy mint a vaj, talán nem a memória meg a cpu szar..

Nálam megállt a tudomány.. A hang nem értem miért hal le.. Csak az újraindítás segít..
Próbáltam Mozillát is. Ugyanezt csinálja a youtube.
-
Hoho
tag
válasz
galaktikus
üzenetére
Szia!
A memória vagy a proci hibája okozza nagy valószínűséggel. A proci esetében próbálj mindent "auto"-ra tenni, meg a memóriát is gyári XMP-vel hasznáni. Ha így sem jó, akkor memória csere/próba, majd CPU csere/próba.
Üdv!
HZ -
fudi2002
nagyúr
válasz
galaktikus
üzenetére
Memóriát tedd alapra ha húztad.
(#6310) dkess Talán először zárjuk ki a hardvert ha kérhetem. Merthogy én ilyesmit nem tapasztalok. Kékhalált nem mostanság láttam amit nem hardver okozott...
-
dkess
őstag
válasz
wwenigma
üzenetére
Előre elnézést kérek a hosszú hozzászólásért.
Igen, amit 'Foglalt név' írt der8auer -ról, az módfelett találó: "hírnévhajhász német" . Mindössze egy apró megjegyzés ehhez - gyakorlatilag minden YouTube -s az (mármint a nemzetiséget nem nézve természetesen). Kivétel nélkül.
Én tulajdonképpen örülök is, hogy ezt a témát pedzegette és úgy gondolom ezt nem is kellene a "szeretett AMD -nk" elleni támadásnak venni. Sőt tulajdonképpen jól is jönnek ki belőle - amennyiben persze nem lesz valami ezzel kapcsolatos gebasz a későbbiekben. Még a jelenleg kívülállók számára is így tűnhet. Egyébként egy harmadik ezzel kapcsolatos YT videójában pont az Intel marketingeseket ostorozta (akik még az állítása szerint az egyik grafikonját az Ő engedélye nélkül is használtak fel egy prezentációban ...).
Két hónappal vagyunk a Ryzen2 megjelenését követően és még mindig egyik béta BIOS követi a másikat és pont az itteni kommentek alapján nem minden "zökkenőmentes". Azért ad egy kis pikantériát az, hogy kijöttek először magasabbra boost -oló BIOS -okkal - gyorsan lementek az AMD vs Intel tesztek a neten. Aztán miután kijött az "AMD a király" mindenhol és mindenki felbuzdult szép csendben kijöttek az új BIOS -ok a csökkentett max boost -al. Hát khm ...
Én kifejezetten örülök, hogy az egyik ilyen "hírnévhajhász" ilyenformán az érdeklődés középpontjába helyezte a témakört. Ennek hiányában mi lett volna a következő lépés? Tapsoltunk volna a következő BIOS generációnak ahol további mínusz 100-200 MHz lett volna (örülve a hosszabb élettartam és hasonló bullshit -eknek)? Igen, erre reagált az Intel és AMD is és utóbbi oldalán vannak is fejlemények. Egyébként annak önmagában nem örülök, hogy az AMD javít ezt meg azt. Annak örülnék, ha nem is kellene javítgatnia. Ezt magunk között az Intel még jobban tudja.
Komolyan, én eleve pont azt vártam, hogy emelnek a max boost -on folyamatosan. Gondoljunk bele a 3800X -be, melyet jelenleg nem éri meg megvenni a 3700X helyett, mert még mindig kb. ugyanoda boost -olnak. Például vártam, hogy ezek között minden körülmény között 100-200 MHz különbség legyen. Az AMD a saját maga ellensége, hogy nem akar pénzt keresni (így jóval több 3800X eladás lenne)?
Félreértés ne essék - most az AMD a jobb (persze kinek mi). Azonban ez is (pl. a béta BIOS -ok kipörgése, első tapasztalatok és esetleges problémák stb.) az egyik oka, hogy még várok a konkrét váltással. Nomeg persze a rengeteg lap/RAM stb. tesztek olvasgatása is. Fejben (illetve egy Excel lapon) kb. lassan összeáll, hogy mi lesz azért ...
-
galaktikus
aktív tag
Hahó!
Valamiért kékhalálozik állandóan a Chrome.. Főleg youtube-nál elsősorban. Az egyik tünet az az, hogy teljesen lehal a hang, megnémul a hangkártya. Tegnap pl. youtube videó közben volt, de előtte már a youtube megakad és nem tölt, olyan mintha nem lenne kb. net. Mi okozza ezt?
Amikor bejött a kékhalál akkor valami "page fail" szerű szöveget tudtam csak elcsípni egy pillanatra. A chrome hardveres gyorsítást kikapcsoltam, ez sem oldja meg..
A Win10pro teljesen jogtiszta és a legfrisebb. (nem unlockerrel aktivált).
Nagyon úgy érzem, hogy valami driver zavar be, de fingom nincs, hogy mi. A játékok atom stabilak..
Volt valakinek hasonló?
-
Pro!Petya
addikt
"Szóval ez a beillesztett kép így önmagában igencsak semmitérő."
Nem nagyon értem mire célzol. Mikor a rosszabb boostal néztük a játékbeli frekiket akkor nyugodtan ment róla a csevegés meg egyetértés hogy átlag mennyit mennek.
Most hogy javították meg már a hihetetlen kategóriába esik?! Az hogy nálad miért van az elmondásod alapján ekkora difi az kismillió dologtól is függhet.
Egyáltalán fel raktál már egy akármilyen biost is amiben a javított smu van?
ScomComputer forumtarsnál is tisztán látszik a javulás.
De most komolyan, én értem hogy ezek csak Screenshotok, de ezelőtt még ilyeneket se tudtunk lőni
Beszédes az is hogy már vagy 2-3 napja be lehet szerezni az új smu-s biosokbol és eddig csak ketten éltünk vele itt a ph-n .
Más fórumokon is már akik szintén letesztelték csak pozitívat jeleznek vissza mérésekkel és videókkal is. -
Zoo123
senior tag
válasz
HoaryFox
üzenetére
"Most: ASUS B85M-E alaplap, i7-4790, 2x8GB DDR3 1600 MHz RAM (Kingston HyperX Blue)
...
Már sokat gondolkoztam ezen az upgrade-en, de most belevágok és remélem, nem leszek csalódott"Én 4790K-ról jöttem mezei Ryzen 3600-ra és érezhetően jobban kihajtja a GTX 1080 Ti kártyámat.
Far Cry 5-ben 1440p-ben (ultramaxon) a gyorsulás +20 FPS!
De a többi magszámra érzékeny játék is gyorsult. Cinebenchben, videókódolásban, rendermunkában pedig több mint 60%-al gyorsabb.
Összességében elégedett vagyok, kis szépséghiba hogy all core 4.1 GHz a vége 1.4V-al, a 4.2 GHz elérhetetlen de egyenlőre alapórajelen használom, így is órási ugrás a 4790k-hoz képest, minden téren.
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- PlayStation 5
- Motoros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Építő/felújító topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz LGA1151 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó i7 7700
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)