- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- HMD Skyline - jó szerelés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
válasz
Habib[HUN] #2119 üzenetére
Na persze egy 3000ft-os mikrofonnál nem fogok alkudozni. Én is akkor szoktam, ha valamiből többet veszek (4db pc) vagy nagyobb értékű. Esetleg drágább abban a boltban, de én nem akarom máshol venni. Ilyenkor linkelem a másik bolt árát és megkérdezem szépen, hogy ugyan már lehetne annyiért?
A tv-nél kaptam agybajt tavaj. Madaras tesoban vettem (Budaőrs) 279000ft-ért. Rá egy hétre bementük Törökbálintra a coraauchanba.... nézelődök ua. a tv 250000-ért. Kérdem kiállítási darab? Nem ennyi az ára......(#2121) TIT
Tavaly előtt routert vettem magamnak karácsonyra (WDR4300). Megrendelem, várom a WDR3600-at. Azt hiszem egyik 15000 másik 18000. Hívnak egy hét múlva, hogy sajnos nincs a WDR3600 de adják helyette a 4300-at. Mondom nem jó nekem 3600 kell, nincs az országban 2-3 hét... Karácsony van nincs több pénzem, meg amúgy sem az én hibám, legyen 15000 a router... ááááá nem elengedjük a kiszállítást (1500ft). Ok akkor legyen 16000 minusz szállítás... szerintem tele lett a ... -uk és odaadták cakli pakli 16000-ért szállítással
"Fizetendő: 16000 Ft (Csak egyszeri alkalom az ingyenes kiszállítás!)"
-
Neró
őstag
válasz
Habib[HUN] #2106 üzenetére
Először nekem is csinálta ott, majd a rendszer újrahúzása után ott már nem jelentkezett.
Egyébként vicces helyzet mert egyszerre újítottam be monitort és kártyát és beletelt egy kis időbe míg rájöttem, hogy most minek mi a baja... -
woodworm
veterán
válasz
Habib[HUN] #1916 üzenetére
Olyan régen volt, hogy nem tudom eldönteni a módosítás előtt volt, vagy utána. Egyébként ez nem kimondottan a kártya hardveres hibája, hanem a firefox és a catalyst nem tökéletes együttműködése és kimondottan pár oldalra korlátozódik, a prohardver pl. ilyen. Engem nagyon nem is zavar, automatikusan továbbgörgetek ilyenkor.
-
törölt tag
válasz
Habib[HUN] #1916 üzenetére
Nekem egyszer sem volt kockásodás Chrome böngészővel még az alap Power State-ekkel sem. Firefoxnál láttam ilyet utoljára még a régi Mobility Radeon 4650-nel (Chrome-mal azzal sem volt gond).
-
TIT
veterán
válasz
Habib[HUN] #1913 üzenetére
Gigával sok embernek meggyűlt a baja,főleg a hűtés miatt.
-
TIT
veterán
válasz
Habib[HUN] #1911 üzenetére
Nem kiforrottabb,ugyanolyan rossz.
Nekem 1 nap alatt bevizsgálták de blackscreen-nel nem volt nehéz. -
knorbert15
csendes tag
válasz
Habib[HUN] #1875 üzenetére
Pont egy ilyet szeretnék elkerülni!
-
HopeckoR
aktív tag
válasz
Habib[HUN] #1609 üzenetére
Én ugy vagyok ezzel mar, hogy ezzel a hibával megbirkózom amig csak mozilla alatt produkálja es jatekok alatt nem. De amugy sincs mar pofam visszavinni az Iponba foleg hogy ma vittem be garisan egy dupla kattintos egeret. Annyit jartam mostanság az Ipon szrvizben, hogy lassan kezdek félni hogy meglincselnek ott
SSD, 2 db Asus R260x OC vga, es most az egér.. Elegge ram jar a rúd mostanság amuszaki cikkek teren.. Meg szerencse hogy eddig minden gari idon belul ment tonkre
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
Habib[HUN] #1550 üzenetére
véleményem szerintt ha ez a hőcsöves oc akkor a memória órajelét vedd vissza 1625 re ha jól emlékszem a hócsöves 1150/6600 az az 1650 en megy
mostmár én is kezdem azt hinni hogy gyártótól függetlenül sz@r az egész r7 260 széria -
HopeckoR
aktív tag
válasz
Habib[HUN] #1545 üzenetére
Az összes R260X OC kártya ezt csinálja.. Mikor másodjára vittem be akkor már ezt is beleírattam a hiba leírásába... Eddig ezen az R270-essel ezt nem tapasztaltam. De, a végén kiderül, hogy nem csak az Asus kártyái szarok hanem az egész R260 széria...
De én ahogy nézegettem, nálam az akkor jött csak elő ha huzamosabb használatnál 76 fokra melegedett a kártya automata venti szabályozással.
-
Hawk1979
őstag
válasz
Habib[HUN] #1547 üzenetére
Vram hiba.
-
Melorin
addikt
válasz
Habib[HUN] #1545 üzenetére
Ez melyik játék?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest