- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
freestailo
őstag
válasz
GhanBuri Ghan #2146 üzenetére
true...
-
freestailo
őstag
válasz
Tournament #1960 üzenetére
Most hoztam vissza 4 hét után a 260x dc2oc 2gb karimat, cserélték, mert nem vette vissza az órajeleket, érdekes viszont hogy csak a kártya új, a csomagolás maradt a régi. Egyébként black screen miatt vittem vissza, azzal elintéztek hogy nekik nem jön elő a hiba se terhelés nélkül, se terheléssel.
-
freestailo
őstag
Asus 260x dc2oc 2 gb kártyámat visszaküldtem iponba random black screen miatt. Ez 3 hete történt kábé, majd szóltak hogy nem találtak hibát, viszont az órajeleket nem veszi vissza a kártya ezért visszaküldték a beszállítónak (?). Valaki járt már így? Ez plusz még egy hét várakozást jelent.
-
freestailo
őstag
válasz
SparrowHUN #1754 üzenetére
pedig egy használt garis kitesztelt kártya sokkal jobban megérné, de te tudod..
-
freestailo
őstag
válasz
SparrowHUN #1752 üzenetére
ennyiért lehet hogy használtat vennék inkább, erősebbet kaphatsz.
-
freestailo
őstag
üdv: helyzetem a következő: asus dc2oc 2gd5 vga-t vittem vissza iponba random blackscreen miatt. náluk nem jelentkezett a hiba. mit tudok ezzel kezdeni? hozzam haza majd megint vigyem vissza?
-
freestailo
őstag
Na visszavittem iponba az asus 260x oc-s kártyát, random fekete képernyő hibával, majd beszámolok, hogy mi történt.
-
freestailo
őstag
Üdv, van itt valaki aki gariztatott már asus 260x oc 2gb -ot iponnál? Hogy működik, ottartják a kártyát tesztelni vagy azonnal cserélik? nincs kedvem heteket várni rá.
-
freestailo
őstag
válasz
colossal89 #1486 üzenetére
azokon is asus bios van
-
freestailo
őstag
válasz
NyuszyCaster #1461 üzenetére
jaja, sajnos... későn olvastam a fórumot amikor rendeltem...
-
freestailo
őstag
válasz
NyuszyCaster #1459 üzenetére
asus 260x oc 2gb
-
freestailo
őstag
Nekem sajnos sehogy nem jó, próbáltam vagy 3 féle drivert, tegnap újrahúztam a win7x64-et, betettem a kártyát még driver se volt fent már csinálta a fekete képernyőt. Először csak villog, aztán véglel elfeketül. próbáltam dummytray-el is az se oldotta meg. Megy vissza gariba. Remélem nem fognak problémázni vele.
-
freestailo
őstag
Lehet hogy offtopic, akkor bocs, de az a kérdésem hogy nagyon gyanakszom a driverre a 260x-em hibái kapcsán, mivel a catalyst telepítő mindig kilép hibával. Nem tudok újat feltenni. Valakinek lenne valami ötlete hogyan tudnám ezt megoldani? köszi előre is
-
freestailo
őstag
Sziasztok, kikaptam én is egy hibás asus 260x oc 2 gb-os kártyát, tudtam vele játszani fél órát, és most elment a kép. Nagy ritkán visszajön de semmi egyéb. A jó az hogy ajándékba kaptam, garipapír nem nálam van, úgyhogy most futhatok utána. Kösz Asus....
-
freestailo
őstag
Ajj nekem a héten jön ez az asus oc-s 260x, lehet sűrűn fogok idejárni...
-
freestailo
őstag
válasz
Grave_444 #1196 üzenetére
a jövőre nézve, jól jöhet a plusz kraft, meg a 3 gb vram is. ha meg proci upgrade lesz akkor legalább nem kell cserélni a karit. Ha meg 50 a keret, és teljesen ki akarja használni akkor ennél nincs jobb választás. Azt viszont el tudom képzelni hogy a proc. nem hajtja ki.
-
freestailo
őstag
válasz
NyuszyCaster #1089 üzenetére
ez a hiba win7 -nél is előjön?
-
freestailo
őstag
igazából azt remélem hogy a mostani 6790-nél valamivel "erősebb" lesz a kártya...
-
freestailo
őstag
Sziasztok! Most készülök beújítani egy asus 260x-et, abból is a két gigásat! Kérdésem az lenne, hogy ez a 128 bit memóriasávszél ez mennyire befolyásolja a kártya teljesítményét? Ahogy nézem a táblázatokat kb egy radeon 4890 vagy egy gtx 460 szintjén van ez a 260x. Fogyasztást ne vegyük figyelembe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest