- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habib[HUN]
senior tag
Legyen így. Én megjártam a köröket vele. Első körben driverek. Utána downgrade win7-re. Utána vissza 8.1-re. A probléma előbb, utóbb minden rendszeren előjött.
Nekem most csak egy problémám van a kártyával. Hátha tudja valaki orvosolni. Van egy tv is rákötve a kártyámra. Amint bekapcsolom a tv-t egy pillanatra elmegy a kép a fő monitoron is. Ilyet még nem tapasztaltam. Esetleg valami beállításbeli probléma? Vagy csak szokjam meg?
Danke.
-
Habib[HUN]
senior tag
Hát a hétvégén lesz időm tesztelni. Azért bízom a Gigabyte-ban. Eddig rossz dolgot nem vettem tőlük. Most is a gépemben egy ezer éves Giga kártya csücsül tartalék gyanánt.
2 ventis kiszerelés, tehát a hűtéssel nem lehet gond. Az órajelek kicsit alatta vannak a 260x oc-nak, így az őrült túlhajtás se veszélyezteti. Ha problémás, akkor úgy is jelzem itt a fórumon is. -
Habib[HUN]
senior tag
Én azért egyeztem bele, mert sacc/kb azonos a két kártya, viszont régebbi modell, ezért talán kiforrottabb. A Gigabyte is azért jobb márka. 5. hete volt gariban a kártyám, már szinte bármibe belementem volna. Ha ez is rossz lesz, akkor kérem vissza a pénzem, eladom otthon az egész hóbelevancot és veszek egy APU-s rendszert. Wot-ozni az is elég lesz....
-
Habib[HUN]
senior tag
A Saphire 260X OC kálváriám lassan a végére ér. Ma mehetek a cserekártyáért. Egy Gigabyte 7790 OC-ban egyeztünk meg cserekártya gyanánt. Nem lesz benne TrueAudio... "Ó borzalom" hát valahogy ez a része nem zavar. Remélem ez a széria már elég kiforrott és nem fogom vele megjárni.
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
knorbert15 #1874 üzenetére
Az én Sapphire kártyámon már egy hónapja ülnek gariztatás címszóval. Igaz az OC verzió. Ha még ebben az életben visszakapom akkor majd nyilatkozom róla.
Az enyém gyári hibás volt.
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
HopeckoR #1610 üzenetére
Tényleg szerencsés vagy, hogy a hiba még elviselhető keretek között van. Mondjuk nekem Chrome alatt is produkálta. Na meg nem azért fizettem ki X ezer forintot,hogy elviseljem a hibát. Pláne, hogy később csak rettentő nyomott áron tudom majd eladni a hiba miatt. Meg amúgy is PC boltban dolgozom. Olyan kis apróságok miatt hoznak vissza gépeket (használt gépekkel foglalkozom), hogy ennyi már nekem is jár
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
HopeckoR #1549 üzenetére
Nekem csak ez a hiba szerencsére. A fekete képernyő csak egyszer jött elő. W7 alatt. 8.1-nél csak ez a hiba. A legújabb beta driver azt hittem megoldotta. 2 napig öröm volt és boldogság. Sajnos utána ismét előjött a gond. Így jár aki pórul sajnos..
Köszönöm a tanácsot.
-
Habib[HUN]
senior tag
Üdv mindenkinek.
Az alábbi hiba jelentkezett az új videokártyámon.
[link]
Ez egy új Sapphire R7 260X 2GB OC verzió. Több driverrel is próbáltam már, a hiba mindig megmaradt. Teljesen véletlenszerű. 2 hete van meg bőven garis még. Csak egy szakvéleményre vagyok kíváncsi.Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- E-book olvasók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest