Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• luiginador

újonc

válasz HopeckoR #1381 üzenetére

Szia!

Köszi a tippet. Szerencsére megoldódott. :))

Már a 3. oprendszert raktam fel, mikor véletlenül kiderült mi a hiba.

Figyelni akartam hogy a videókártya és a proci nem melegszik-e és fent volt az Aida 64 OSD panellel bekapcsolva, hogy szépen mutassa az asztalon mi a szitu. Nos ha fut az Aida akkor nem lehet videót nézni mert rögtön fagy :W . Ha az nem fut nincs probléma. Ment is az unistall rögtön. :)

Most tesztelgetem játékoknál hogy nincs-e hiba, de biztató a dolog. :DD

Köszi még egyszer!!!

:R

• luiginador

újonc

Sziasztok!

Olvasgattam a topikot és talán itt tudtok nekem segíteni:

A következő konfigról lenne szó:

CPU: DualCore Intel Core i3-4330, 3500 MHz
    Alaplap: Asus H81M-E
    Memória: Kingston 8GB 1600Mhz DDR3 HyperX Blu CL9 XMP KIT 2x4GB
    Vinyó: Western Digital 3,5" Caviar Blue 1TB 64MB 7200 SATA3
    Táp: Chieftec CTG-500-80PB

VGA: Gigabyte GV-R726XOC-2GD

Microsoft Windows 7 Home Premium-ot telepítettem rá, és ha feltelepítek minden drivert, akkor a játék közben jól muzsikál de ha Youtube videót vagy bármilyen más online videót akarok nézni (indavideó stb...) akkor kifagy a gép és csak reset után kel életre. A kifagyáskor a hang is megakad és búg olyan hangerőn amilyenre be volt állítva.

Próbáltam a legújabb ccc-t felrakni, nem volt jó. Próbáltam a gyári CD-vel amit kaptam hozzá az sem hozott sikert. A Java és Flash a legújabb és több böngészőben is próbáltam Mozzila/Explorer minden esetben ugyanaz a hiba. Akkor is kifagy ha egy oldalon, van egy beágyazott youtube videó.

Kipróbáltam hogy letiltom a videókarit hogy vajon mi történik, és akkor ne fagyott le, sőt. A youtube úgy is lejátszotta a videókat hogy se falsh se Java nem volt telepítve. Így viszont feleslegesen van benne a kártya és game-ezni se lehet vele de erre lett véve...

Amit a fórumból olvasva megtudtam:

A Gigabyte nem volt jó választás mert a többi jobb lett volna
    Másoknak is volt "kockásodás" problémája böngészés közben, nem tudom hogy ez az lenne-e de nekem csak a videókkal szenved.
    Másoknak volt olyan problémája hogy "a monitor kikapcsol és nem kel fel a gép" ilyet azt hiszem egyszer tapasztaltam, de (erre talán megvan a megoldás ahogy olvasgattam)

Már eléggé el vagyok keseredve, és tanácstalan vagyok hogy mit lehetne tenni hogy ez rendben menjen.
    Segítségeteket/ötleteket előre is köszönöm.
    :R

Új hozzászólás Aktív témák