-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Nagya21 #3920 üzenetére
Én is nagyon gondolkodom hogy lecseréljem, de igazság szerint szinte mindent magas beállitások mellett visz FHD n és a 2gb vram rá is segít,keveset fogyaszt,halk és minőségi alkatrészekből rakták össze mindenét jól lehűtve, akkor meg minek cseréljek?
Lehet ha beszerzek egy erősebb kártyát, az már nem lesz ennyire megbízhato és hamarabb meghalna.
Lényeg,aminek köszönhető mindez és tapsot érdemel, az csak a gyártó, mert megoldotta azt a feladatot/szériát tökéletesen,amit sokan mások nem tudtak.
ez itt a reklám része
Sapphire -
Sanyi19
őstag
válasz
Nagya21 #2400 üzenetére
Kivettem, hát azért volt benne por. Sőt egy hajszál is
Kitakarítottam. De majd hétvégén derül ki,hogy ennyi volt-e a baja, mert úgy szoktam, hogy pénteken hazamegyek a munkából benyomom a gépet és hétfőig biztos nem kapcsolom ki.
Ha addig nem áll meg a venti akkor már azt mondom stabil.
-
HopeckoR
aktív tag
válasz
Nagya21 #1188 üzenetére
Holnap megint viszem vissza egyeztettem a boltal.
Megint elkezdődik az ügyintézés de sebaj kivárom. Most viszont kapok csere kártyát is. hm...
Most már ők is sokkal korrektebben állnak a problémához szerintem elsőre nem hittek nekemAz e-mail alapján az ügyintézés végeztével nagy az esély arra hogy másik kártyát kaphatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 11
- Futás, futópályák
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest