- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha linkelted volna akkor megköszöntem volna , de így csak egy nagyarcú bunkónak tudlak be , sorry .... Több mint háromezerkettőszáz hozzászólást nemfogok átolvasni .
Írtram , csak az szóljon aki tud is segíteni : TE ettől most nagyon messze állsz !----------------------------------------------------------------------------
Valaki más esetleg aki érdemileg tudna is segíteni ? (#3268) kéréshez .
-
törölt tag
A monitor bug az összes jelenleg kapható AMD kártyát érinti kivéve ha a monitor HDMI/DP-n csatlakozik.
750/Ti ami használható alternatíva igaz az árfolyam miatt ez is drágább már, de ~42-ért még így is egy elég jó példány kapható.
950 Ti ha lesz is eleinte az is drágább lesz, de mivel a 750/Ti is Maxwell így lehet nem is jön idén... -
killbull
aktív tag
Most egy DCS WORLD szimulátor 100% on pörgeti a CPU t meg a GPU t. E8400 alap órajel + HD4850.
Konkrétan van you tube on videó ahol E8400 at 1200mhz el kell húzni hogy 60 fps en vigye a GTA 5 öt. Mivel írtátok a 260/260X széria hibát, arra gondoltam megnézem mit tud a 250X és lőn vala még ez is gyorsabb a HD 4850 től. Szóval szerintem jobban járok 250X el mert nagyon nincs kedvem tuningolgatni. Most nézegetem 250X re panaszkodnak e mert ha nem holnap ill már ma veszek egyet. Mondogatták a 265 öt is de az még erősebb a 260X től és sztem azt már ha rommá tuningolom a CPU mat se tudom kihajtani.
Nekem directx 11 a lényeg és külön extra hogy tud directx 12 őt is. Ha nem lesz széria hibás a 250x elleszek vele míg szét nem hullik a gép
-
Gzolo
senior tag
Köszi a válaszokat
7 éves a táp, s939-es Athlon és 4650 mellett szolgált, bár az utóbbi években már csak alkalomadtán volt bekapcsolva, de még most is működik, 2 év állás után kibírt lazán egy éjszakába nyúló lan-partyt
Tényleg csak inkább attól félek, nehogy most adja fel magával vigye az "új" rendszert..
-
TirpaxD
csendes tag
Fejlemények:
- Sapphire driverrel egyelőre egyszer nem volt olyan, hogy ne indult volna újra
- Játékoknál ha black screen van (csak a Project Carsnál jött elő a black screen eddig), akkor szépen errorozik egyet a driver és visszaáll a képSzóval úgy néz ki, hogy ezzel elő sikerült hozni az "átlagos" széria hibákat
Köszi a tippet!
-
TirpaxD
csendes tag
Holnap megpróbálom a Sapphire driverrel, hátha működik vele.
Ha nem jó, visszaküldöm nekik. Max. kisajtolok egy árbeszámítást, most már inkább ráfizetek és veszek egy r9 270-et/270X-et. Ennyit nem ér ez a kártya, hogy a pénzemért cserébe rabolja az időmet...Köszi a választ!
-
TirpaxD
csendes tag
A driver a Windows Updateről van (jelenleg Win10-et használok).
Egyébként az ASUS honlapján lévő 2 éves drivert már csak azért sem erőltettem egyszer sem, mert vicc, hogy az a legfrissebb driverük. De ha az TÉNYLEG jó, akkor azonnal telepítem!Egyébként pont akkoriban jött ki a 14.12, amikor beszereztem a kártyát, azzal egy ideig működött.
Mostanában azt csinálom, hogy néha visszatérek hozzá és próbálok keresni megoldást. -
-
sepsi0
őstag
Csak a 13.250-el jött vissza, az összes többivel (újabbakkal) voltak zero core hibák, nem mindig de volt...
Most nincs semmi hiba és nagyobb a teljesítmény, de lehet ez az újabb drivernek köszönhető...Sőt a gyári cd-n 13.251 volt és már azzal is hibázott, viszont az Asus oldalon is csak 13.250 volt fent...
Ja és a Windowsok eredetiek, nem törtek... mármint a win7
-
törölt tag
Windows 8-ban alapból be van kapcsolva a gyors rendszerindítás amiatt van így mert leállításkor a rendszer egy részét hibernálja.
-
r3dsnake
nagyúr
Írtam egy mailt angolul a külföldi asus supportnak, de gondolom az is ugyanúgy a magyar supportnál fog kikötni. Ez a megjegyzés azért elég erős szerintem, hogy használjak másfél éves drivert csak hogy tudjam használni a hibás kártyájukat. Az tuti, hogy Asus-t se fogok többet venni semmiből, pedig van jópár eszközöm és sok ismerősnek ajánlottam már. A termékeikkel nem is lenne gond, de a support... (Régebbről is van már velük kapcsolatban tapasztalatom. Sajnos nem pozitív.)
Úgy látom más járt már hasonlóan: [link]
-
Askformore
senior tag
Eddig ment majdnem minden FHD-n, az effekteket/részletességet mediumra állítva (pl Shadow of Mordor, BF3 stb..), viszont most kijött a Grey Goo, a proci 100%-on pörög, a VGA meg 40%-on megy : D Ekkor gondolkodtam el, hogy procit kéne cserélni, ha a jövőben is ez várható.. illetve gondoltam, hogy a microlag is emiatt van, de ezekszerint azt más okozza
-
PioDVD
senior tag
Most keveredtem meg teljesen.
Éppen filóztam, a 260x-et miért is nem ajánlottátok, alig drágább a 250x-nél és majdnem 2x olyan gyors a teszt szerint. (Beugrott, mert betegeskedő széria). És hogy a gtx 750 a 2 közt van árban és valaki azt írta, 750ti-re lehet húzni (de amúgy sincs óriási különbség a sima és a ti közt), akkor meg miért ne azt? Azt hiszem, holnap elvándorlok az ajánlott másik topikba. Mondjuk legalább már az megvan, melyik 3 gpu jöhet szóba, már csak ezek közül kell választani, ami jó a mostani alaplapba, meg azért ha egyszer fejlesztek, az új gépet sem fogja vissza nagyon. Bár ha most szinte minden játék elmegy rajta (nem full-on), akkor erősebb procival sem lehet lassabb szerintem.
-
PioDVD
senior tag
-
woodworm
veterán
Nem, de ahogy jönnek ki az újabb revíziók, úgy veszik vissza az órajeleket. Némelyik 260x csak a nevében oc, ill. a 7790 alap órajeléhez képest és nem éri el az amd referencia értékit. Szerintem a hibákat tekintve nincs releváns különbség a 7790 és 260x között. Sokszor még azonos típuson belül is nagy a szórás, pl az én asusom majdnem hibamentes volt, csak engem az a kevés fagyás is zavart, szerencsére megoldódott.
-
lovi81
csendes tag
-
lovi81
csendes tag
1GB kevés, de nekem 2GB-s OC-m van:
A kék halálos tapasztalat szerintem driver, ill. rendszer-optimalizálás kérdése. Már csak azért is, mert tolom vele a játékokat rendesen, még sincs semmi negatív tapasztalat.
Win7 Ultimate van fenn (64-bit)
Az első pár hozzsázólásban is volt erről szó, fölösleges ócsárolni
-
lovi81
csendes tag
A piac határozza meg az árát, már pedig ha 30e-ért el lehet adni (ráadásul alig élt pár napig a hirdetés), akkor annyi az ára, kvázi annyit ér...
Az R9 295-ért sem adnék 3-4k eFt-ot, mégis annyi a boltban, akkor mennyit ér?
A HD 7790-el jelenleg minden gamma elmegy full-on. Persze ha kihegyezzük 4k felbontásra a kérdést, akkor igazad van, de ha hagyományos értelemben véve használod, és Uram bocsáss 2k-s monitoron...
Ha nézed amúgy írja is Joe, hogy az R7 270 a befutó, de amit korábban linkelt R9 270 is!
-
Joe.36
addikt
Nekem 1200 Mhz megy
igazából csak WOT al játszom LCD TV 1366/768 minden max. És stabil átlag 50 Fps. Ugyanilyen gépet raktunk össze a barátomnak csak abban R7 265 lett. De neki is kb így fut. De szerintem az R7 265 - 70 a jobb. Főleg biztos Full HD ban már csak a 256 bit és az erősebb GPU miatt.
-
-
Dark KillerX
addikt
Ez baromság azért,kb 1200MHz környékére húzva,simán "hozhatja" a 7850 teljesítményét ,persze alkalmazásfüggő
És hangsúlyozom,nem azt mondtam,hogy mindenhol,de a legtöbb alkalmazásban,bőven a 7850-hez hasonló teljesítményt nyújt,ami azért ár-teljesítmény szempontjából nem rossz
-
Lacccca87
addikt
-
Lacccca87
addikt
Ja tudom
De már rajta vagyok az ügyön. Lassan elérem ugyanazokat az órajeleket Overdire-al, szóval nem nagyon izgat. Ha meg meghal tőle akkor meg visszaviszem megint.Hűtésre eddig nem panaszkodom, csendesen teszi a dolgát egyébként.
Azt mondjuk nem értem hogy miért nem gyártáj a normálisabb verziókat egy idő után...
Anno a HD7770-el is ez volt, megvettem a hőcsöves változatot ismerős 3-4 hónapra rá már csak ezt a "gagyibb" változatot vehette. -
vhw
addikt
Gyengébb - minimálisan - de legalább nincs vele semmi gond.
Egy meg nem nevezett celeron laptop proci mégsem a legjobb összehasonlítási alap egy asztali haswell celeronhoz.
A 15k alatti kategóriában mit lehet venni újonnan? 1 modulos A4-A6? Veterán Athlon X2-k néhol? Ezektől mindenképp jobbak a pentiumok, de akár a celeronok is. -
Joe.36
addikt
És csak a WOT alatt van ez , mert én ha van időm csak ezzel játszom
ezért is mondtam hogy hihetetlen.... R 7 265 nél ha ment maxon és ment az élsimítás alig volt 30- 35 fps valamiért.... R7 260X OC meg megvan a 40-50 fps. Én sem értem... Azon Win 8 volt. Ezen Win 7van. Ezen még van SSD. És 8 giga 2113 Mhz ram . Azon csak 4 Giga 1866. És abban nem volt SSD. Két gépet raktunk össze karácsonyra.
Ja abban nem volt húzva a proci sem. Talán ez is számít. Tudom hogy az a kártya az erősebb jóval... -
Johni5
őstag
Lehet gyorsabb ha nem bírja kihajtani 100%-ra,de azon a felbontáson amúgy is a proci dolgozik jobban.
--A procis beszólásnál csak a reakciókra voltam kíváncsi.Aki ismeri az Overclocker multam,az tudja mik és mennyi ment át a kezem alatt--Nem vagyok fanja egyiknek sem.
hardvereim : -eddigi-- Kb fele az intel -
r3dsnake
nagyúr
Bármennyire is amd fan vagyok (és bármennyire is szarnak tartottam az nvidiat), a 750Ti csere megérné, nem? Nagyon szimpatikus kártyának tűnik spec és fogyasztás alapján. Lehet, hogy januárban visszaküldöm a 7790-et (végülis van integráltam addig), aztán hátha... Csak mivan, ha ők mégsem tapasztalják majd a jelenséget? Elvégre nem minden alkalommal jön elő, csak épp annyiszor, hogy idegesítsen...
-
NyuszyCaster
senior tag
asrock és giga között vacilálok én is de lehet giga marad asrock lapokat nem ismerem nagyon nagyon régről rémlik valami asus éjjeli müszakos téma az asrock lappokal kapcsolatban és ez akkoriban tükrözte a minőséget is sajna...
a mostani giga lapom egy ga 790x ds4 ami 9 éves és vin 8.1 x65 van vele
a lan és az audió realtec ezeknek van vin 8.1 driverjük mást mindentt elintéz a vga driver
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- Bittorrent topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nintendo 3DS és DS topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest