- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifer092
senior tag
Nálad a pont! Nevetséges. Nem tudom hogy ASUS vonalon minden AMD vga ilyen-e, de konkrétan így egy hulladék az egész... Assettozom én is, és Nordschleife-n volt egész jó, amikor Online Trackday alkalmával f*sz* kis hidakat húzott nekem keresztbe, fekete-barna elmosódott textúracsíkokból, meg benőtte az erdő az utat és társai... Ja, és tuningolva sem volt!
-
jimmyke_92
csendes tag
Hupsz felreposztoltam az iment... Telefon atka.
A sajatomhoz irtam volna, hogy nem sikerult az emailem es meg kell elegednem az 1GB asus r7 260x Dc2oc-val. En azt lattam youtubeon, hogy 1gigassal is eljatszanak gta5 es witcher 3-at is.
Sorry ha telon is van torles csak nem talalom, nem akartam ideszemetelni. -
TirpaxD
csendes tag
Mondjuk a Project Carsnál rájöttem, hogy én hibáztam és nem a kártya.
Visszaállt a grafikai beállítás full lowra, és valamelyik opció több VRAM-ot kért, mint amennyivel szolgálni tudtam, úgyhogy megfeküdt tőle párszor, de orvosoltam.Egyelőre így kártya okozta black screenről nem tudok, de ha van valami változás, akkor megosztom a tapasztalataimat.
-
Lifer092
senior tag
Nem rossz az sem egyáltalán. Van ebben a kártyában még plusz. Szinte mindegyik 260X-ben, valamelyikben nagyobb, valamelyikben kisebb plusz rejtőzik. Nálam 7550MHz-től valószínűleg már azért nem nőtt az FPS, mert a 128 bites buszon már nem fért át több. Hiába pörgött már 7890-en, a memó sávszél már nem tudott vele mit kezdeni. Mondjuk megnéztem volna ugyanezt az órajelet egy 256 bites sávszélen.
Bár, akkor nem is tudna ekkora órajelen pörögni. Na mindegy, nem volt rossz móka ez így, még ha "csak" benchmarkban is vitt ekkora órajelet.
Imádom ezt a kártyát, a sok driveres marhaság ellenére is (amiből már azért javítottak bőven).... Elmebeteg egy jószág....
-
Lifer092
senior tag
Természetesen ez csak egy veszedelem profil, nekem sem ezen megy ha játszok, csak nyugodt a lelkem ha tudom hogy még van benne tartalék.
Amúgy sok esetben 1188/7000-en megy, a max. amin sűrűn megy az 1300/7000 ; 140-es powertargettel, meg egyéni fan profillal. Ezen a beállításon nem megy fentebb 63°C -nál a kártya.
Igaz, hogy a házam oldalán van 2db 12 centis Cooler Master venti, ebből az alsó direktbe a VGA-ra keveri a levegőt, de nekem így atom stabil és nem is melegszik, mármint 63-64°C-nál nem megy fentebb semmiben..
Felraktam ezt az új bios-t, meg az új beta drivert is. Meglátom szór-e fekete képet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-roller topik
- Revolut
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI Gaming X Trio 3060
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest