- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
duduati
aktív tag
válasz
Lifer092 #2521 üzenetére
Ezt a hőmérsékletet tartotta akkor is, amikor a catalys-t ben levettem a lehető legkisebbre mindent. Most nem tudom már hogy mennyin volt, de tudom hogy visszabutítottam, és akkor is. A ház sem lehet gond, mert egy hatalmas 3d aurora házban van, tele ventivel, oldal sincs most fent.
MOst visszatettem a másikat, és küldöm vissza gariba. Úgygondolom minen mókuskálás nélkül is üzemelni kellene neki, így nem kínzom tovább. Sajnálatos hír hogy ennyien szívunk vele.Köszönöm azért a helpet!
Üdv
-
duduati
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #2516 üzenetére
Omega driver az sapphire-ra van, vagy esetleg megprbázzam én is?
Ha igen, akkor egy linket dobnál pl!Köszönöm a segítséget mindenkinek!
-
duduati
aktív tag
válasz
Martin97 #2509 üzenetére
33 fokról indul, majd 75 foknál halt meg pl most. Alapbeállításon megy minden, venti szépen ahogy melegszik pörög felfele, szóval az megy, majd utána kiakad, és dob olyat hogy "Képernyőillesztő nem válaszolt" vagy mi. Elmegy a kép 3x, fekete minden, majd visszajön. De álltalában újra is indul. Olyankor a post képernyő fekete és kék csíkos.
-
duduati
aktív tag
Van egy Asus R7 260x -es kártyám, ami a következőt produkálja:
Elindítok egy tesztet, pl furmark, és kb 10 mp, majd gép újraindul. Tettem fel régebbi drivert is, de szinte ugyan ez a tünet, annyi hogy néha kell 20 mp is neki a halálhoz. LEgújabb -at is próbáztam, de dettó. Az ilyen kifagyásos ujraindulás utána a POST képernyőnél foltos is a kép, de egyébként utána minden rendben, leszámítva az újraindulást.
2 gépben is próbáztam, de ezek a tünetek maradtak. Tápegység egy 600w-os Corsair, ami már vitt nagyobb áramfelvételű vga-kat is, szóval az nem lehet baj. Most egy HD5830-at visz amúgy.
Tuning nem volt, de olvastam, hogy szokott baj lenni az órajellel, ezért ahogy tudtam visszavettem azokat is, kb 15%-ot. Ekkor kb 2 percet bírt, majd nyekk.Érdeklődnék, hogy van e valakinek bármi ötlete még, vagy irány vissza gari?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- HP OMEN 3080Ti
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest