- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmyke_92
csendes tag
üdv újra
nemrégiben frissítettem win 8.1-ről 10-re legfrissebb driver 15.7.1-et raktam fel az r7 260x-hez
win 8.1 alatt csinált olyat pár driverrel, hogy alt tab, vagy vmi program megnyitásnál fekete kép és ment a gép de nem csinált semmit, ezt anno megoldottam a bonaire power management tweakerrel
a frissített w10-en hasonlóképp jártam el, minden ment pöpecül, majd újra kellett rakni friss teljes telepítéssel a gépet vírus miatt!
helyzet: ugyan az a driver és ugyan az a w10, de ha a bonaire power management tweakert használom h a minimum memória szintet 150-ről 300-ra emeljem, akkor újraindítás után folyton random fekete kép és fagyás
(használtam ddu-t mindent full tiszta driver telepítés után csináltam)
a kari a szar sztetek v a driver még mindig, esetleg a w10?
ha nem teszek fel amd drivert rá tökéletesen működik, csak semmire nem lehet használni -
jimmyke_92
csendes tag
válasz
jimmyke_92 #3355 üzenetére
nos, az elmúlt 4 napban nem jelentkezett a fekete képernyős fagyás
köszönöm a megoldást, big up érte (már-már kezdtem meggyűlölni az új kártyát)
-
jimmyke_92
csendes tag
üdv
szombat óta tulaja vagyok egy asus r7 260x dc2oc 1GB karinak
a teljesítményre és hőfokra nincs panaszom, viszont úgy érzem én is belefutottam egy ilyen típushibába
nálam nincsenek pixel és/vagy textúra hibák, de helyette azt csinálja ha kilépek játékokból fekete marad a képernyő, a hang megy tovább akadás nélkül és semmire sem reagál a gép csak újraindítani lehet
(eddig heroes of the storm, witcher3, és csgo-nál tapasztaltam)
driver: AMD Catalyst 15.5 BETA (14.502.1014.1001 May 14)
amit próbáltam, friss tiszta windowsra feltenni, aztán DDU-val eltávolítottam az egész catalystot és eszközkezelőből csak a vga drivert tettem fel
táp: corsair vs 450 / nem hiszem, hogy táphiba lenne semmi más probléma nincs full új az egész konfig
esetleg valami tanácsot még tudnátok ajánlani? -
jimmyke_92
csendes tag
Hupsz felreposztoltam az iment... Telefon atka.
A sajatomhoz irtam volna, hogy nem sikerult az emailem es meg kell elegednem az 1GB asus r7 260x Dc2oc-val. En azt lattam youtubeon, hogy 1gigassal is eljatszanak gta5 es witcher 3-at is.
Sorry ha telon is van torles csak nem talalom, nem akartam ideszemetelni. -
jimmyke_92
csendes tag
Sziasztok
Budget gepet epitettem, hamarosan minden komponens megerkezik a boltba amit rendeltem.
Annyi lenne a problemam, hogy kicsit parazok az asus r7 260x miatt, mivel csak 1GB-os modell volt az asusbol azt rendeltem. Gond lehet, ha kifogyok az 1GB-bol. Ez elofordulhat 720p-s jatszas alatt is? Es nemi off: mivel ez a kari OC, corsair vs450 elbirja ezt a vga-t, ha az fx6300 4ghz-en jaratom? (elvileg gyari magfeszen is kepes a 4ghz-re ezert mertem ezt a konfigot osszerakni)
Elore is koszonom a valaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Fotó állvány eladó
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest