- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
PioDVD
senior tag
Most keveredtem meg teljesen.
Éppen filóztam, a 260x-et miért is nem ajánlottátok, alig drágább a 250x-nél és majdnem 2x olyan gyors a teszt szerint. (Beugrott, mert betegeskedő széria). És hogy a gtx 750 a 2 közt van árban és valaki azt írta, 750ti-re lehet húzni (de amúgy sincs óriási különbség a sima és a ti közt), akkor meg miért ne azt? Azt hiszem, holnap elvándorlok az ajánlott másik topikba. Mondjuk legalább már az megvan, melyik 3 gpu jöhet szóba, már csak ezek közül kell választani, ami jó a mostani alaplapba, meg azért ha egyszer fejlesztek, az új gépet sem fogja vissza nagyon. Bár ha most szinte minden játék elmegy rajta (nem full-on), akkor erősebb procival sem lehet lassabb szerintem.
-
PioDVD
senior tag
válasz
bivalyolo #2928 üzenetére
Kösz szépen! Az angol nem erősségem (ellenben gyengeségem...), viszont a csíkok beszédesek, gyakorlatilag nincs különbség közöttük. Pláne ha a mostani, hd 4200-ashoz viszonyítom.
Egy utolsó kérdés: alapból max. 95 w-os ez a vga, 65 w-os a proci, van 2 500-as sata vinyó, 1 dvd-író, vezeték nélküli bill+egér (gondolom, elhanyagolható, de azért leírtam), alkalmanként szkenner, ehhez mekkora táp elég? Tudom, táp-topik, de ennyiért nem mennék át oda, ha van itt, aki tud mondani rá választ.
-
PioDVD
senior tag
Most nézem, az alaplapom csak pci-e 2.0, a kártya meg pci-e 3.0. Akkor felejtős? Ha igen, akkor van-e értelmes pci-e 2.0-s kártya, ami segítene az újabb játékoknál, vagy alaplap+proci csere az első?
Bivalyolo: megnézem, bár úgy sejtem, a teljes rendszer cseréje lenne a megoldás.
-
PioDVD
senior tag
-
PioDVD
senior tag
válasz
bivalyolo #2919 üzenetére
250x-re gondolsz, hogy elég?
(A Gf 750 majdnem annyiba kerül, mint a R260x és előbbi 1 gb ddr3-as, utóbbi 2 gb ddr5-ös. A R 250x viszont jóval olcsóbb 1 gb ddr3-mal.)
TIT:
A Te hsz-odból is az jön le, amit a többiek írtak, hogy a 260x egy nem tökéletes széria. Kérdés, én milyet fognék ki... Illetve az 1680x1050 már full hd-nak számít terhelésileg? -
PioDVD
senior tag
válasz
bivalyolo #2916 üzenetére
Kösz mindkettőtöknek!
Ha olcsóbb is jó, az csak öröm.
Ha nincs FullHD... Az egyik monitor full hd, a másik 1680x1050. Mivel lcd, az alap beállítástól nem illik eltérni. Így is jó a 250(x)? Vagy ha full hd (vagy majdnem full hd) a felbontás, akkor már kevés lehet?
(Marhára nem értek a játékokhoz, gyakorlatilag nem játszok, talán az Outlaws volt az utolsó, amivel komolyan játszottam.) -
PioDVD
senior tag
A mostani gépemben egy Asus m4785td-v-evo alaplap van, az integrált hd4200 gpu-val, ami hát kissé gyengus.
Fiamnak raktam fel valami játékot, komoly 1-2 fps-sel tudott futni.
Jó lenne valamennyit előrelépni, mert már 2-3 éves játékok minimum konfigját sem érem el.
Alapvetően csak egy vga-t vennék, ha az elég, az r7 260x 2gb-ot néztem ki. A kérdés, hogy a fenti alaplap és proci (Athlon II x2 250) elég lenne-e újabb játékokhoz (nem full felbontás, full részletesség) vagy az is alkalmatlan játékra? Mert akkor talán egy alaplap+i5 procira kellene gyűjteni, de az jóval húzósabb tétel és lehet, memóriát, tápot is cserélni kellene. (Bár nem tudom, a tápom jó-e az r7-hez.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- Tesla topik
- OLED monitor topik
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest