- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerobi
senior tag
Még annyit kérdeznék, hogy az természetes, hogy nincs semmilyen élsimítás? Feltettem az Alien Isolation-t és ultra beállításokkal röccmentesen megy, de ha megnézel jobban egy tárgyat, az élei nagyon pici mozgatásnál "úsznak" Mióta megvettem a kártyát, azóta van ez a jelenség, igy meg baromi csúnya egy játék. Nem kellene ezeket az éleket lesimítania elvileg?
-
kerobi
senior tag
-
kerobi
senior tag
Sziasztok! Linuxosok vannak köztetek, akiknek ASUS HD7790 van?
Nekem a wobbly windows effektel ezt csinálja:
Wobbly effekt hiba
A legujabb AMD Catalyst Driver van feltelepítve. -
kerobi
senior tag
válasz
r3dsnake #2949 üzenetére
Olyan már nekem is előfordult, hogy nem ébred fel a kártya, képernyővédőnél elalszik örökre. Azt nem tudom mi a zerocore.
Szerintem ha visszadobják tesztOK-val, abba csak beletörődni lehet.Ráadásul felesleges pénzkidobás, és idő... Az ilyen rejtélyes problémákat nem szeretik a szervízek.
-
kerobi
senior tag
Mi az a blackscreen 7790-nél? Milyen tuning beállításokat javasoltok, hogy ne károsodjon? Én a Watch Dogs-ot szeretném már elkezdeni, de régen játszottam vele, még nem a grafikusan patchelt verziója volt, és egyszer kifagyott, mentés ugrott. kb 1 heti játék....
-
kerobi
senior tag
Sziasztok! AsusHD7790-es karim van.
1. Az természetes, hogy 5 ms monitornál a betűk smooth scrollozásánál enyhe szellemkép figyelhető meg?
2. A játékoknál mindig olyan élesek a figurák, a növényzet. PL. Trine2, monochrome
3. A kari jó állapotú, sohasem volt húzva. Mennyit érhet? Még garanciális.
4. A power management 5 percre van állítva, kikapcsol a monitor. Ha megmozgatom az egeret, úgy jön vissza a kép, hogy az ikonokat elállítja, a megnyitott ablakokat lekicsinyiti és felteszi a jobb felső sarokba. Minden driverrel ezt csinálja.
5. Valamikor a képernyővédő bekapcsolásánál örökre elalszik, nem lehet visszahozni. (Linux, Windows)Köszi a válaszokat.
LG DM 2352 monitor
Asrock z68 pro 3m alaplap
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali processzoros kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1 humoros
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest