- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
r3dsnake #3475 üzenetére
PCX:
"Sajnos a Fogyasztóvédelmi Hatóságnak a szervizek ügymenetére vajmi kevés beleszólása van tudtommal, illetve emiatt mi is említetté válnánk, ami ellenünk induló eljárással zárulna, amit nem tartok feltétlen együttműködő lépésnek.
Kérem türelmét, annyit fel tudok ajánlani, hogy amint lezárult az ügymenet mindenféleképp levásárolhatóvá tesszük a termék vételárát, függetlenül annak javításától, vagy cseréjétől."Haladás.
De az fix, hogy Asus termékem soha többé nem lesz. PCX-től még vásárolok szerintem, végülis tőlük független az asus szerviz lassúsága és hozzáállása.
-
r3dsnake
nagyúr
Nem tudja valaki esetleg, hogy a 3 éves Asus garancia végig jótállás-e, vagy csak első évben jótállás, a maradék kettőben szavatosság? Tudtommal szavatosság esetében nekem kell bizonyítani, hogy a kártya már a használat előtt hibás volt (ami teljesen egyértelmű). Ilyen esetben lehet külső szakértői véleményt kérni, hogy ez alapján cseréljék a kártyát? Ha igen, hol/hogyan?
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
Most ilyenkor komolyan mit tudok csinálni? Visszaküldtem a PCX-hez a kártyát, mert a gyári, lemezes driverrel is csinálta a black sreent, most visszaírtak, hogy továbbra sem tapasztalták a hibát, és továbbküldték az Asusnak. Idén már lassan többet volt náluk a kártyám, mint itthon, és eddig folyton visszadobták TESZT OK-val. Már nagyon elegem van. Megvettem a GTAV-t megjelenéskor, és játszani sem tudok vele, mert nincs kártyám.
-
r3dsnake
nagyúr
Írtam egy mailt angolul a külföldi asus supportnak, de gondolom az is ugyanúgy a magyar supportnál fog kikötni. Ez a megjegyzés azért elég erős szerintem, hogy használjak másfél éves drivert csak hogy tudjam használni a hibás kártyájukat. Az tuti, hogy Asus-t se fogok többet venni semmiből, pedig van jópár eszközöm és sok ismerősnek ajánlottam már. A termékeikkel nem is lenne gond, de a support... (Régebbről is van már velük kapcsolatban tapasztalatom. Sajnos nem pozitív.)
Úgy látom más járt már hasonlóan: [link]
-
r3dsnake
nagyúr
Vicc. Írtam az asus ügyfélszolgálatnak, hogy már 2x volt náluk a kártyám és mindkétszer visszajött tesztOK-val. Azt javasolták mailben, hogy használjam az Asus driverét. Visszaírtam, hogy az másfél éves, szóval howaboutno...
Ezt kaptam:
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük visszajelzését.
Sajnos úgy nem fogok tudni segíteni, ha nem fogadja meg a tanácsomat. Nem nevezném szériahibának még azt sem, ha 500 forumozó ír le azonos jellegű hibát, ha az eladott darabszám több milliósra tehető.
Főleg, ha senki nem a gyártó által írt meghajtóprogramot használja.
Tisztelettel,
ASUS Magyarország Ügyfélszolgálat
Van közületek olyan, aki Asus driverrel használja a kártyát? Ott is jelentkezik a ZeroCore hiba?
-
r3dsnake
nagyúr
Volt közületek olyan, akinek black screen of death-szel cserélte az asus/pcx a kártyát? Már január eleje óta nincs eszközöm, csak annyit írtak, hogy nem tapasztalják a hibát és hogy fizessem ki a 2-2ezer futárdíjat. Fix, hogyha visszakerül ugyanolyan szar lesz, és küldhetem megint vissza.
-
r3dsnake
nagyúr
Próbálta már valaki gariztatni asusnál a kártyáját black screennel, meg azzal, hogy nem ébred a kártya zerocore-ból? Másnak is visszadobták TesztOK-val? Mit lehet ilyenkor tenni?
-
r3dsnake
nagyúr
Megkérdeztem a PCX-től, hogyha a garis 7790-em cserés, akkor plusz összeg kifizetésével van-e lehetőség másik típusra váltani. Ezt a választ kaptam, nem túl biztató.
A termék nyolcadikán érkezett be üzletünkbe, azt továbbítottuk a külső szervizünkbe.
Sajnos mivel nem váltott cseregaranciát és 2013-as vásárlásról van szó, így azt másra nem tudjuk cserélni, ellenben kérésére jelzem beszállítónknak, hogy amennyiben tudja egy újabb szériára cserélje az esetleges szériahibák elkerülése érdekében. -
r3dsnake
nagyúr
Na elküldöm garifutárral a 7790-et. Ha esetleg visszakapom az árát, valószínűlet R9 270 lenne belőle, annyit megérne rádobni. Azoknál már nem áll fenn ilyen probléma? Giga vagy Asus-t lenne érdemesebb? Tartok tőle, hogy a Giga nem férne el a házamban.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
NyuszyCaster #2587 üzenetére
Cseszhetem, amikor vettem még nem volt cseregari lehetőség. És amúgy ha szar, nehogy nekiálljanak "javítani", mi az, hogy nincs csere?
-
r3dsnake
nagyúr
Bármennyire is amd fan vagyok (és bármennyire is szarnak tartottam az nvidiat), a 750Ti csere megérné, nem? Nagyon szimpatikus kártyának tűnik spec és fogyasztás alapján. Lehet, hogy januárban visszaküldöm a 7790-et (végülis van integráltam addig), aztán hátha... Csak mivan, ha ők mégsem tapasztalják majd a jelenséget? Elvégre nem minden alkalommal jön elő, csak épp annyiszor, hogy idegesítsen...
-
r3dsnake
nagyúr
Gyakran nem indul mostanában a kártyám zerocore-ból. Otthagyom a gépet, lekapcsol a monitor X idő után, de ha megmozgatom az egeret a monitor átvált standby-ból, de csak fekete képet mutat. Ráguglizva nem egyedi probléma. HD7790-em van a PCX-től. Szerintetek ez garanciális probléma? Van-e rá esély, hogy cserélik valami normálisra? Elég zavarjó, hogy 2 naponta nyomkodnom kell a reset gombot elveszítve a munkamenetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Szólánc.
- Tőzsde és gazdaság
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Posta, csomagküldés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest