- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe.36
addikt
válasz
Lifer092 #3646 üzenetére
1. ASUS ebben a szériában nem jó választás.
2. Win 8 . Win 10 szerintem nem jó ( gond van vele )
Én Win 7 64 bit használok és semmi gondom. Mindig felrakom az új drivert és nincsenek hibáim.
[Nekem ez van. a 3 madik kiadás]
.
-
TIT
veterán
válasz
Lifer092 #3646 üzenetére
Ha 8.1 alatt jobb volt akkor oprendszer hiba,a 10 amúgyis egy bugos vacak,nem értem,hogy mernek érte pénzt kérni(30-40 ropi).
Kijött a 15.9.1 beta driver és a W10-hez is 500mb update,állítólag jobb lett,próbáld ki.
Ha továbbra is vacakol akkor gariztasd,de ne asusra cseréltesd mert azokkal sok a gond.
Nekem sapphire van és szerencsére nincs semmi gond,kivéve a skype-s képernyőillesztő és nagyon ritkán nem jön vissza a moncsi. -
V!ck
senior tag
válasz
Lifer092 #3646 üzenetére
Én ezért cseréltem le a Giga 260X-et 750Ti-re... Win8 alatt is csinálta, de Win10 alatt egyenesen hulladék volt, pl Assetto Corsában szanaszét estek a textúrák... először szét akartam verni kalapáccsal, de aztán rájöttem hogy hiányozna a pénz amit kapnék érte, szóval inkább eladtam...
-
V!ck
senior tag
válasz
Lifer092 #3163 üzenetére
Engem az Assetto Corsa szopat... 2-3 kör után elkezd szétesni a Nordschleife... mármint a textúrák
de az az érdekes, hogy: x kanyarban megjelenik egy pici hiba, máshol a páylán nem.. Köv körben már még nagyobb a hiba, de ugyanott, aztán már akkora a hiba a köv körben, hogy a pálya másik feléről látni, utána meg kilépek, mert már nem látokés mindezt a 14.12 WHQL driverrel... 15.3 beta sem jött be. Ma földobtam a 15.4-et, egyelőre nincs hiba, mondjuk nem is sokat mentem... majd kiderül...
Féltem, hogy én is kifogtam egy hisztis 260x-et, de sehol máshol nem csinálja... -
V!ck
senior tag
válasz
Lifer092 #3136 üzenetére
Nekem az új beta driver nem jött be. Assetto corsa kb 20-30 perc játék után elkezd textúra hibákat dobni, szemetelni, de csak kicsit... aztán egyre jobban, mígnem a kép 70%-a már csak hibából áll... besz*rtam, hogy kártya hiba, de nem az, uccsó WHQL driver-rel nem produkál hibát.
A hőfokról: nekem is gyári OC-s a kari (Windforce-os gagyibájt), furmark alatt 64fok volt a max és a hangja sem sok -
-
-
duduati
aktív tag
válasz
Lifer092 #2521 üzenetére
Ezt a hőmérsékletet tartotta akkor is, amikor a catalys-t ben levettem a lehető legkisebbre mindent. Most nem tudom már hogy mennyin volt, de tudom hogy visszabutítottam, és akkor is. A ház sem lehet gond, mert egy hatalmas 3d aurora házban van, tele ventivel, oldal sincs most fent.
MOst visszatettem a másikat, és küldöm vissza gariba. Úgygondolom minen mókuskálás nélkül is üzemelni kellene neki, így nem kínzom tovább. Sajnálatos hír hogy ennyien szívunk vele.Köszönöm azért a helpet!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- Gumi és felni topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Automobilista 2
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASUS ROG Ally
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest