Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jilian
addikt
Sapphire 7950 OC , elég barátságos tesztet olvastam róla.
Gondolkodom a váltáson.
-
válasz
Cybertrone
üzenetére
3 ilyen venti mellett nem igazán

Nagyon jól össze van rakva az a hűtő
(Persze valóban fülledt házban egy idő után bármi megfő, mondjuk ilyen hw-t nem igen illik dzsunka házba pakolni
) -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Cybertrone
üzenetére
Az tény, hogy a tesztben nem monitorozták a VRM hőfokokat.

-
radi8tor
MODERÁTOR
Arctic Accelero Xtreme 7970 teszt
Nem rossz.

subaruwrc:

Cybertrone: ASUS még ekkorát sem ad az LN2-es hűtéshez.
-
DjDanee87
addikt
válasz
DjDanee87
üzenetére
Ugyan egyik telefonszámon sem sikerült elérni a linkelt webshopot, de az e-mailemre válaszoltak, és úgy néz ki továbbra is marad a várakozás
Mondjuk érdekes módon más webshopban meg tudják oldani, hogy csak akkor teszik ki a terméket, ha van nekik raktáron... (vagy kiírják, hogy jelenleg nincs)"Kedves Dániel!
Jelenleg gyártás alatt vannak, február második felében érkeznek.
Ebből van készleten:
ASUS HD7970-3GD5 3GB (90-C3CHJ0-U0UAY0YZ)" -
DjDanee87
addikt
válasz
Varázslóó
üzenetére
Tápcsati nem lényeg. Van a tápomon két 8as (amiből az egyik 6+2).
"csak 3.5k val drágább"
Pont az előbb linkeltem, hogy ott olcsóbb a top, szóval milyen 3500ról beszélsz?Az már más kérdés, hogy elérni nem tudom ezt a boltot. Vezetékes telefonjuk nem elérhető, a mobil meg kicsöng majd foglaltat jelez (gondolom lenyomják) - érdekes.
-
Varázslóó
őstag
válasz
DjDanee87
üzenetére
Top alapból magasabb órajelen megy... úgyan úgy tudsz húzni rajta... mert nem a gyári órajelhez viszonyit, hanem a kártya órajeléhez képest !
Szóval 1000Mhz es Top is húzható még... csak 3.5k val drágább és így nem kell húzni....
és 8+8 pines a DCII es asszem mind1. a sima meg 6+8 as
-
DjDanee87
addikt
Lehet benevezek erre az Asus féle DCUIIes hűtésű 7970re. Igazából mindig Gigabyte lapom és kártyám volt/van, de annyian istenítik ezt az Asus-t hogy szerintem én is megnézném.
De lenne pár kérdésem:
Egyrészt ha jól tudom van a Catalystban egyszerű tuning lehetőség, talán 20%? Annak bezavar bármilyen módon ha a TOP verziót veszem ami gyárilag tuningolt? Nyilván azt is lehet tovább tuningolni a gyárinál, nem erre vonatkozik a kérdésem, hanem egy tuninghoz 0 szinten értő ugyanúgy tudja-e tuningolni mind a két verziót ?A terv az lenne, hogy a több helyen is említett catalystos alap tuningon használnám (ha már lúd, legyen kövér) - ehhez nemtudom hogy a TOP vagy a sima kártya lenne-e a jobb, vagy esetleg teljesen lényegtelen?
A Top olcsóbb itt, ami számomra nagyon furcsa, de ezért érdekelne annak a verziónak a további tuningja.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
DjDanee87
addikt
Ilyenkor vajon a szándékos megtévesztés miatt teszik ki ezt a képet, vagy csak nem értenek hozzá?
A "GV-R797D5-3GD" a referencia kártya, a képen meg az általam keresett WF3 hűtős. Pedig először már megörültem mikor megláttam a képet árgépen... -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
ZozzHUN
üzenetére
3 vagy 4 GPU felállásban már szűkösen lennének a kártyák.
Szvsz nincs értelme játékok alatt 3 kártyának ebből a 7970 szörnyetegből. 12 monitorral már más lenne a helyzet.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szükség megoldás mióta eladtam a Corsair RAM-okat a gyári Airflow hűtővel.
Több levegő nem kell nekik, csak 1600MHz-en járnak. -
Cybertrone
veterán
Az eszaki hid a karik folott van a deli meg nem melegedik...kb ennyi!

-
ZozzHUN
addikt
Én azt nem értem, hogy hogy kap levegőt a kártya, akár a referencia, ha CF-be van kötve, képen azt látom, hogy a 2-es kártya nyákja letakarja az 1es kártya hűtőjét...
-
radi8tor
MODERÁTOR
Egyelőre a két VGA között fog lapulni a hangkártyám. Ha túl melegük lesz, akkor kap egy PCIe riser kártyát.
ASUS R3E lapban elfér a két kártya között a hangkártya. Ezért váltottam erre a lapra.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
SzlobiG: Ez van, nincs mit tenni. Majd én is téli álomba merülök, mint a sarki medvék.

-
Busaf
tag
-
ZozzHUN
addikt
válasz
rambustibi
üzenetére
Ha már megy a szekér, akkor jöhet a vsync, csak az input lagot ne hozza magával, mert akkot nyafi lesz részemről. Konzolport szagot nagyon utálom pc-s vonalon.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ez egy szakmai topic. Kérlek NE beszéljetek itt ilyen OFF témákról. Thx!
-
RealRape
csendes tag
válasz
Varázslóó
üzenetére
Van benne valami, ahogy néztem az első negyedév megjelenésű játékokat, azt láttam, hogy elég gyenge a felhozatal. A jó játékok mindig év közepe-vége fele jönnek, addigra meg már lehet kapni normális hűtéssel 7970-et kb. 120ért is majd. Most nem látom értelmét megvenni, ezért várok én is inkább

-
Def26
félisten
válasz
Cybertrone
üzenetére
Ha nem bírja a memória annak milyen jelei vannak?
-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone
üzenetére
Le is akartalak szúrni érte. Ott a hat henger, meg a csúcs CF, és még csak meg sem kínoztad őket édes kettesben.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Cybertrone
üzenetére

-
válasz
Cybertrone
üzenetére
Blood Steve

-
keIdor
titán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Te a CF-el már Istent játszol, valld már be.
-
keIdor
titán
válasz
Varázslóó
üzenetére
Hadd kérdezzek már valamit, mert sosem értettem a hozzád hasonlókat. (meg más se)
Hónapokig vagy évekig nem írsz, nyugi van, békesség, és egyszer csak újra aktív vagy.
Miéééért? Miért aktiválod magad? Csak kelted a feszültséged ezzel a dumával.
Akkor nálad csak villogásra jó a kártya mi? Akkor keress már másik topikot. -
kasa85
őstag
válasz
Scholes9
üzenetére
Természetesen a gépigényről,és az optimalizálásra értettem.
Story,és mint egy játék nagyon bejött.(#2672) MaximumGame
Miért is én csináljak jobbat hmm?
Még jó hogy nem kritizálhatom anélkül,hogy én csináljam meg több száz ember munkáját.
Nem az én feladatom ezt ki javítani.
Ha egyszer pénzt kérnek érte akkor mindig maximalista vagyok ezen a téren,és nem egy össze foltozott bugos fossal fogom a gépemet agyontesztelni,mert a végeredménye az lesz,hogy elmegy az új géptől a kedvem hiába atom gyors. -
Gyufaaa
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Még mindig sok az olyan ember, aki ezt nem tudja kinőni...

-
deicide
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Néha még kevés is az 1db 7970 ehhez a felbontáshoz.
-
Varázslóó
őstag
Amugy ez a megveszem nem veszem téma, nem csak pénz függő

Hanem az a kérdés mire ? minek? hogy Villogjak itt hogy ez van....
És hol használom ki? GTA 5 Év végén jön.... FarCry3 év végén Metro 2034 Jövöre....
Talán ennyi ami ki is használná
addigra meg itt GTX600 meg a HD8000 ....De tény akinek van pénze mindig cserélgetni... és nem érdekli , csak hogy SLi meg CF be meglegyen neki.... annak megéri ! és villogjon vele a Vérpistikék előtt hogy neked nincs ilyen !

-
Scholes9
nagyúr
válasz
Cybertrone
üzenetére
Ez tényleg üt

-
helkis
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
a céges jumper-ben pl a kipufogógázvisszavezetőszelep-et egy fadugóval kellett helyettesíteni hogy működjön
illetve ha be lehet indítani, akkor már rendben van, de itt a mínusz 10-körül csak a önindító teker, olyan mint egy golfautó.. 
-
helkis
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
ja olyan mint egy diesel citroen.. 15fok alatt már izzítás kell

-
helkis
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
egy kis C-vitamint kellett volna dobni neki, mert meg van fázva, néha annyira hogy nem is akar semmit csinálni

ffodi - a driverben van egy opció, ami alapban ki van pipálva "maxumum cicering over 1000fps"
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- Napelem
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Spórolós topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ez ilyen lesz ? vagy csak kép kedvéért baxták el ?

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)