- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
A HX 1050 az egy ágas, a HX1000 az 2... lehet hogy elbírna még egy kártyát, de nem mondom 100%-ra az 1050 szerintem elbírna... ha 3 kártyát akarnék akkor jönne egy AX1200-as, biztos ami biztos+full modu
ugyan az a monitorod van mint amilyen nekem volt!, ahhoz nem kell 3 kari, szerettem jó monitor volt!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Lesz belőle TOP modell, ami 20$ drágább a referenciánál, és lesz a sima DCUII-es, ami megjelenés után leváltja a referencia kártyát. Ára megegyezik a referencia ASUS kártya árával. ASUS HD 7970 DirectCUII-ről szólt az irományom.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Egyelőre a két VGA között fog lapulni a hangkártyám. Ha túl melegük lesz, akkor kap egy PCIe riser kártyát.
ASUS R3E lapban elfér a két kártya között a hangkártya. Ezért váltottam erre a lapra.SzlobiG: Ez van, nincs mit tenni. Majd én is téli álomba merülök, mint a sarki medvék.
-
Hívd fel őket, és kiderül.
Amúgy elképzelhető, bár nem tartom valószínűnek, hogy már most lenne, de nem lehetetlen.
Inkább arra tudok gondolni, hogy még csak listában van, készleten nincs, és pár napon belül lesz valójában készleten.
Én forrásaim szerint 30.-án jön pár darab 7950. -
rocket
nagyúr
Nem te vagy szivatva, hanem azok akik a gyengulo forint mellett novekvo arak miatt ennivalot se tudnak mar venni.
Egyebkent semmi ujdonsagot nem irtal le, eddig is minden igy volt, csak most a jelentosen erteket veszto forint elerte mar a kozeposztaly penztarcajat is, igy mar azok is "sirnak", hogy miert 200k egy VGA, mert ok 160k-ert akartak megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest