- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
D-evil
aktív tag
válasz
rambustibi #5869 üzenetére
adod is el,nem?mert meghirdetted
vagy csak vagiból írtál most be?
-
Keksz03
senior tag
válasz
rambustibi #5869 üzenetére
már volt tavaly eyefinity, csak túladtam a moddolt 6950en, 6850 lett átmenetileg, plusz a középső moncsit eladtam mert nem volt ledes meg más típus mint a szélső kettő tehát nem is egy magasak...most 2 monitor volt, de mivel kifutó a modell, gyorsan lecsaptam a 3.-ra, a 7970 meg bőven elég lesz amíg nem lesz olcsón párja!
de köszi, örülök h másik is élvezik az eyefinity adta élményt/lehetőséget! -
Cybertrone
veterán
válasz
rambustibi #5767 üzenetére
Van benne védelem... nem adja olyan könnyen magát!
-
ZozzHUN
addikt
válasz
rambustibi #4998 üzenetére
Szerencsére nem kérdez semmi ilyet tőlem. CCC-hez én nem nyúlok, max power limitet tolom ki 20%-kal.
Attól még hogy kibontom és megnézem, hogy ilyen karcos attól még tudom hogy mindegyik ilyen. 6950 is ilyen volt, ezért sem lepődtem meg
Persze az lenne a vicces, ha emiatt közölnék hogy külső behatás érte és semmilyen garancia nincs
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
rambustibi #4938 üzenetére
Ez nem Toxic, ez OC Dual-X ventivel.
Toxic-on 6 GB VRAM van! -
MPowerPH
félisten
válasz
rambustibi #4938 üzenetére
Itthon kb .170k lesz.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
rambustibi #4868 üzenetére
Ha van eszed nem ilyenből csinálsz.
7950-ből PowerColor PCS+ ajánlom.
Halk és hűvös. De nekem 7950 nem jön be. -
ÁdiBá
veterán
válasz
rambustibi #4438 üzenetére
Igazából ASUS-t rendeltem, fel is hívtak miatta hogy minden oké, majd rá egy órára kaptam még egy hívást hogy gond van az ASUS HD7970 típusú kártyával. A gyártó behívta így véletlenül a kollégák gondolom nem frissítették az oldalt hogy már nincs raktáron.
Így a boltos Zafir-t javasolt, persze említette hogy megvárhatom a következő szállítmányt az ASUS-ból. De, végül is. Referencia mind két modell így nem igazán zavart... (nem utolsó sorban olcsóbb volt a Zafir.) -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
rambustibi #4488 üzenetére
Nakos is váltott AMD-re, láttam.
ZozzHUN: ez kell neked is Ninja Wire. Én már beszereztem egyet.
-
Keksz03
senior tag
válasz
rambustibi #4469 üzenetére
nem semmi többlet teljesítményt eredményezett a kis tuning, ha jól tudom minden kártya viszi azt az órajelet feszemelés nélkül!
Cybertrone: igen tudom de 1125-re lőttem be a gpu-t, afölött már kérné a plusz feszt azt meg nem akarok emelni! a játékok egyelőre stabilnak tűnnek 7000es memóriával, én azt szoktam mondani h ha viszi, akkor miért ne menjen annyin, kevesebb FPS nem lesz tőle!
rambustibi: ha jól emlékszem a 7870 CF elég jó vétel, de javítsatok ki ha tévedek és azok elég hűvösnek mondható kártyák!
radi8tor1: 7970esekre gondoltam!
-
Sontir Fel
őstag
válasz
rambustibi #4303 üzenetére
54K... viszont eleted vegeig veled marad
-
Cybertrone
veterán
válasz
rambustibi #4303 üzenetére
CF-et jobban el tudnám képzelni! Egy kártya is melég, de olyakor lehet elfogyna a gpu-ból a power!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
rambustibi #4266 üzenetére
Nem mutatnak többet 1 képnél
-
Tökmindegy
senior tag
válasz
rambustibi #4268 üzenetére
Mi történt itt
Ingyé van a ram,hogy ezek így szórják a kártyákra
-
Cybertrone
veterán
válasz
rambustibi #4084 üzenetére
Érdekes hogy mennyire száguld a 6990 még a 7970 cf ellen is... és itt a dolgok nyitja hogy ez egy érdekesen szar teszt, mert egy 7970 cf megeszi a 6990-et
Persze nem vártam többet egy 2 perszes szösszenettől!
-
ZozzHUN
addikt
válasz
rambustibi #2738 üzenetére
Ha már megy a szekér, akkor jöhet a vsync, csak az input lagot ne hozza magával, mert akkot nyafi lesz részemről. Konzolport szagot nagyon utálom pc-s vonalon.
-
válasz
rambustibi #2632 üzenetére
ld #2633, ill. annyi, hogy mindegyik kártya tud egyedül 3 képernyőt vinni, de nem árt megnézni, hogy a kiválasztott példány milyen csatlakozókkal van szerelve.
a 6990 erősebb, de ha tuningolni is akarsz, akkor a 7970 már nem lesz olyan borzalmasan messze - a 6990 meg ugye annyira nem tuningkártya. érdemes a [H]ardOCP-n körülnézni, ők szeretnek eyefinity-s teszteket csinálni.
-
Cybertrone
veterán
válasz
rambustibi #2632 üzenetére
A 6990 az egy cf... csak egy nyákon az azért tudja a 7970 az egy gpu-s, és azért tudja mert supportálja az eyefinity2.0-át... a 6990 erősebb ott ahol a cf skálázódik rendesen... ahol nem ott lófing a 7970-hez képest...
maximumgame:
"Én annyit mondtam, még egy gyári refes is mehet bármennyit... ez gyártástól függ...
Imént említette kolléga 1300Mhz at megy neki.... miért ne mehetne ? "
A bármennyi erős meghatározatlan fogalom... nem definiállható, így jelen esetben nincs értelme! Az hogy teszt erejéig mennyit megy az szerencse kérdése teljes mértékben nem a gyártásé... minden kártyánál ugyan az a gyártás, hidd elAm biztos hogy HD7XXX-et szeretnél vga-ként?
-
stranger28
addikt
válasz
rambustibi #1739 üzenetére
Hát azért ezres táp nem fog kelleni hozzá.
-
stranger28
addikt
válasz
rambustibi #1737 üzenetére
Volt már, de így már legalább értjük, miért csak az ASUS felel meg.
-
stranger28
addikt
válasz
rambustibi #1733 üzenetére
7970 szerintem is, de nem muszáj ASUS-nak lennie.
(#1736) rambustibi: Referenciából is, drágábban? Értem én, hogy márkahű vagy, én is szeretem az ASUS-t, de egy matrica miatt nem érdemes megvenni.
Ha pedig a DCII-re gondolsz, egészségedre.
Minden irónia nélkül.
-
Stukker1987
senior tag
válasz
rambustibi #1733 üzenetére
Eléggé 7970 felé dől a mérleg nyelve szerintem....gyakorlatilag minden szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest