- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
odorgg
addikt
Nekem eggyértelmű, hogy 7970
BF3 már lilett tárgyalva, neten csak singleplayer teszteket találni, ahol valamiért NV jobban teljesít, min FPS terén is. Viszont Multiban MinFPSben ugyanaz a két kártya, és átalg FPS-ben is nagyon hasonlóak.
Vólt itt szó pár hete, 1 Multiplayer tesztről, mind a két VGA-val (680-7970), friss driverekkel, esetleg meglehetne valósítani, hamár ennyire sok embert érdekel a téma.
Mindenesetre ezen Hsz-ben van két link, ahol a fen t nevezett két VGA-a BF3-as teljesítménye ősszehasonlítható, persze jobb lenne ha friss driverekkel lenne a teszt.
Ádibá:
Azért nem lennék benn bisztos, hogy az a Windforce sokkal hangosabb a 2 slotos DCU-2-nél
-
ÁdiBá
veterán
Nem szeretnék hülyeséget mondani de a dual gpu 7970 kártyák augusztus illetve július vége felé várhatóak.
A Ghz edition valószínűleg ezekkel fog jönni, vagy nem is pontosan velük, sokat már nem kell várni érte.
Szerintem inkább magasabb áron fognak érkezni, hiszen a GTX680 tekintik teljes mértékig ellenfélnek. -
ÁdiBá
veterán
GTX670 hűvösebb halkabb és lehet olcsóbb is és jól húzható, tud fizikát. Nem említetted az árat, így ezt nem tudom megmondani.
HD7970, gyorsabb alapjáraton legalább 8-9% biztosan. Program függő mikor mennyivel de az átlag olyan 9-10% talán. Jól húzható, melegebb, többet eszik, hangosabb viszont több a memóriája ami jelenleg még nem előny de kitudja mikor lesz az, avagy egyáltalán valaha is számítani fog.
Én a 7970 est csak is minimum GTX680 re cserélném, azzal is egy az egybe.
Ha azt nevezed időtállásnak hogy egyik kártyán 10 fps lesz másikon 12-13. Akkor a radeon időtállóbb. -
Stukker1987
senior tag
Ha nem sürgős a vásárlás,akkor érdemes lehet megvárni az OC-s verziókat,főleg ha jobb hűtést is kap a vga.
Az MSI, Gainward,XFX és Asus hűtése is hatékonyabb,halkabb és tetszetősebb. OC-ra megfelelőbb választás.
XFX BE OC feszhez: "both our reference and BEDD 7970s run at 1.17v – which means the BEDD’s power consumption is only marginally higher than the reference 7970."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest