- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Gyönyörű képeken csillog a Magic V Flip2
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
talmam
tag
válasz
Atti777 #56429 üzenetére
Sajnos nincs multiméterem
a problémás ventillátor viszont egyáltalán nem pörög fel. semmikor akkor sem ha 100% ra állítom a sebeségét.
Köszönöm a javaslatokat meg fogom próbálni
rosszabb úgy sem lehet ha elromlik a másik venti akkor rá eszkábálok két másikat 12est valahogy
-
CirrMee
addikt
válasz
Atti777 #55942 üzenetére
Én is majdnem így "selejteztem" pár hete a sima 270 -es Asus -t az asszony gépében. Amikor átköltözött az én gépemből oda, akkor kezdett balhézni a gépe (8.1, összekuszált képpel kékhalál, hibaüzenet azonosíthatatlan), így mire is gondolhatna az ember, ha nem a kártya hibájára. Próbálkoztam hűtő pucolással, driver cserékkel, órajelek csökkentésével, és sokszor tűnt úgy, hogy sínen van a dolog, aztán csak-csak egyre gyakrabban fagyott. Akkor engedtem a win10 frissítésnek, oda is felment. Innentől kezdve viszont olyan hibaüzeneteket dobált, ami alapján egyértelműen hardver hiba lett azonosítva. Beszórtam a 7970 -es kártyámat a gépébe. Már boot közben megreccsent kékhalállal, akkor jött a többi alkatrész. Memtest szerint a dram -ok (4x2Gb) hibátlanok. Google szerint statisztikailag pont ezek, majd sorrendben proci és alaplap a legesélyesebbek a hibaüzenet alapján. Már éppen szerezni akartam alaplapot (kb lehetetlen az 1156 miatt), amikor jött a tipp kollégától, hogy azért próbáljuk meg a dram modulokat (látott már memtest hiba nélkül is elszállni), ezért elkezdtem a párokat kiszedegetni. Nosza meg is lett a hiba, az egyik párosból valamelyik tag hibás - ismét memtest, ismét jó szerinte.
-
válasz
Atti777 #41868 üzenetére
Felesleges csökkenteni a feszültséget a vga-n úgy is dinamikusan állítja a teljesítményt , ha nem 99% a gpu terhelés semmit nem veszel észre! Példának okáért nálam diablo 3 v-synkel 40% on terhelődik a gpu a gép fogyasztás így ~190-200W
cyris 3 ahol 99% a gpu terhelése ott közel ~300w-ot fogyaszt a pc-m csak ott lenne értelme... kérdés mennyit játszol max terhelésen . Én keveset mivel a source , left4dead , diablo wow , stb kurvára nem terheli le a gépet. 2. kérdés meg ,hogy mennyit meg idle meg mennyit játszol a géppel mert idle-ben semmit nem változik a fogyasztás... és ha napi 10 órából 2 óra játék csak akkor 10w miatt semmi értelme nincs vele baszakodni 0,05 ft ér
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest