- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Hát úgy persze könnyebb, de nincs kihívás.
RetepNyaraB: A hűtés panelen ott kell lennie valahol alul.
Crysis 3 full grafikával száguld, mint az állat.
VGA tuning semmi (ja persze, a beépített), nem kell ide 7950.
Witcher 2-nek mi baja lehet? Hibával kidob, ahogy indítanám, P4 + HD4650-en meg gond nélkül megy.
-
KAMELOT
titán
Én tapasztalatból mondom. 70%-os hatásfokúról váltottam. IDLE-ben 10W-ot. LOAD-ban 20W-ot nyertem. És akkor a telejesítmény még 50% körül sem volt. 175W volt a fogyasztás tápom meg 500-as.
Szóval nem számolgatni kell hanem megnézni a mérőt!Én a mérőt nézem.
(#33602) katt777: Az tuti.
-
dark_hmz
tag
Kösz, akkor ez megmagyarázza miért másabb a 7790...
Feszültség tábláját kéne megfejteni, majd ránézek később. A többi 7-es kártyánál úgy van, hogy a performance és a boost feszek lookup táblában vannak ami úgy épül fel, hogy 3*16 bit ír le egy feszültségértéket. Az első érték 16 biten a feszültség mV-ban, utána 16 biten az az érték amivel fel lesz programozva a VRM, majd 16 biten az ASIC minőség, így kapnak különböző feszt a különböző minőségű GPU-k.
Steve198310 nem tudom, előbb nem árt nagyon alaposan tesztelni, többször leellenőrizni mindent, stb stb...
-
katt777
félisten
Virtu leírás, nem felrázva, nem keverve:
"1. HyperFormance™ - Optimized Game Responsiveness: Game responsiveness is all about how fast your eye → brain → mouse click → game response behaves. When interacting with your computer, the responsiveness is a key factor to your productivity and overall systems experience. When it comes to playing games, especially fast moving ones like First Person Shooters, responsiveness becomes critical for both mastering the game and enjoying and immersive experience. HyperFormance intelligently removes redundant rendering tasks within the graphics pipeline, the CPU-GPU-Display system."
A redundáns számításokat küszöböli ki a CPU-GPU együttműködést optimalizálva.
"2. Virtual Vsync™ - Resolve the everlasting debate between quality and performance :
Lucid's Virtual Vsync technology takes visual quality and performance to the next level. A proprietary solution for Virtu Universal and Virtu MVP, Virtual Vsync enables games to run at any FPS, with no image tearing, stuttering, lags and latency artifacts."Ez dobja el a képkockákat.
Lucid oldaláról PDF- fálokban le lehet tölteni a teszteket.
Sehol nem láttam folytonossági hiányt az animációkban, sem mikrolagokat, és főleg nem hirdettem nagy mellénnyel 40%-okat. Ha a hszaimból sem csak pár szót olvastál volna ki, a +40% fölötti eredmény egyetlen benchmarknál jött ki, volt ott 0,1%-tól 25%-ig sokféle eredmény. Amúgy ki mivel játszik, el tudja dönteni, érdemes-e Virtut használnia, vagy sem. Aki nem gerjed a magas FPS-re, annál sztem nem lesz megjelenítési probléma, ahogy nálam sincs.
Egyébként még mindig nem próbáltad ki, én meg igen, és a saját szememnek azért hiszek: a megjelenítés gyorsul, képhiba meg nincs.
Mondjuk, mert mobilnetem van?
2XAA-t lesz.rom kb, én maxra tettem, és úgy nem potyogott be 15 alá, igaz, PX nélkül.
-
katt777
félisten
Úgy beszéltél róla, mint akinek lövése sincs hozzá. Amit a windows-ról írsz vele kapscolatban, csak ezt támasztja alá, ennyiből a Grimm mesékkel jobban jártál volna.
Én kevesebbet olvastam talán róla (lényegében a működési leírását, mert ez a lényeg), viszont frankón tudom használni.
Felnőtt ember valóban tudja, hová tegyen egy olyan infót, amely nem gyakorlati tapasztalaton alapul.Megnéztem a Hp-t 2 játék benchmarkkal (mind2 játék maximum grafikán, Metro-nál PhysX off):
Metro LL: +0,1% (26-27FPS)
F1-2012: +4% (72-75FPS)Nem maxi grafikánál talán nagyobb a gyorsulás, ahol több erőforrás marad a prociban; de ezt még nem volt időm megnézni.
Ez (és az alkalmazásonként egyébként is változó teljesítmény) sztem fényesen alátámasztja, hogy nem képkocka-eldobálással dolgozik a Hyperformance, ha a leírásának még mindig nem hinnél. F1-ben viszont megnézem majd a VVSync-et, ha játékban be tudom állítani, hogy a "kockadobálás" mit hoz, illetve ront-e bármit a játékélményen.
PhysX sajna szívás, ettől tartottam VGA-váltás előtt, de hát DX11.2 döntött. Metro LL benchmark, ahogy berobbant az ajtó, az addigi 25-35FPS-ről lezuhant 4-5FPS-re, akár Hp, akár nem. Amúgy tudod esetleg, hogy a tesszelációt miért írja nem támogatottra a benchmark jelentése? Mert alapból simán hagyja Very High-ra állítani.
Tegnap néztem Crysis 3-at, látom, full grafikán 5-10 FPS a teljesítménye. WTF, mondom, aztán leesett, hogy elfelejtettem beállítani Virtuban
, IGP vitte. Azért ez nem semmi tőle.
-
Milka 78
nagyúr
-
katt777
félisten
Lehetsz régen a szakmában, de a Virturól tényleg fingod sincs. Köze nincs a driver optimalizáláshoz, Windows-t meg végképp nem kell telepíteni miatta. Még ha fent van, is kikapcsolható, vagy maradéktalanul eltávolítható. Ha annyira sem érdekel, hogy utánaolvass, nem kellene itt - vagy bárhol - vaktában szidni.
Az amúgy ált. értelmes hsz-aidat némileg rontod az ilyen megjegyzésekkel, de a te dolgod. Én, és akik még használjuk, élvezzük a gyorsuló, de minőségben nem romló grafikát. -
katt777
félisten
A VGA-n semmi nincs állítva, gyári beállításokkal megy 0.89V-1.104V között, az órajelek 975/1500. Az eladó szerint alulfeszelve is megy a kártya, 1V körül tudja mindezt, amit hajlamos vagyok elhinni annak fényében, hogy az 1.104V-os maxxal 1100/1700MHz-et tud.
Egyelőre VirtuMVP-t tesztelek, IGP -/+ tuningot, majd procit, VGA-ra legföljebb utána kerül sor.
Virtu mellett nem tudok tuningolni, mert a GPU-Z-n kívül semmi nem látja a HD7870-et. Virtu supportnak alighanem írnom kell (Abu85 javasolta, ő sem tudott jobbat).
Amúgy megnéztem, a %-os értéket írtam el, +46%
grafikus teljesítmény az MVP Hyperformance 3DMark2011-ben; csak a 4. teszt után hittem el. Ennyit tutira nem tuningolsz VGA-n. Íme, ízelítőül:
Ahhoz képest, hogy HD7970 9600 pontot tud, ez nem semmi.
Már írtam (Abu85-től): asztali gépben még Virtuval sem megy a Zero Core, max CF-ben a 2. kártyával.
KAMELOT: Lásd fent, mennyit nem ér a Virtu.
Gabás: Hát azért szemmel is látható a különbség a kép folyamatosságában. Az meg, hogy a proci szabad erőforrását használja a Hp, elég jól nyomonkövethető a változó teljesítményéből (lásd korábban), főleg, ha a gyorsulás 25FPS alól megy föl. Az eljárásból következően jónak kell lennie az FPS-értéknek.
juve600: Az durva, az én XT-m beéri 2x6-tal (2x75W).
-
katt777
félisten
Nem olvastam el, mert biztos, hogy rosszul tudja (amúgy minden tiszteletem a VGA-s tudásáé). A Hyperformance-hez (mint írtam), nem szükséges a VVSync, 2 különálló eljárásról van szó, amelyek egymástól függetlenül, és együtt is használhatóak.
Zero Core sehogy nem működik asztali gépeken és CF híján, ez ügyben már futottam pár kört Catalyst topicban.
Akik mérték, azt írták, kb. 10W a megtakarítás IGP-vel.Infom szerint egy HD7970 9600 graf. pontot dob 3DM2011-ben. Alapból tehát a 7855-ös teljesítményű HD7870 jóval (-22,2%) gyengébb, ahogy a hardver miatt lennie kell, Hyperformance viszont megdobja a HD7870-et, ahogy egy HD7950 nyilván sokkal jobban gyorsulna tőle. Ezt a pontszámot viszont meg kell néznem a másik gépen, mert valamit tutira elírtam, a +14.666% miatt valamelyik érték nem jó.
-
katt777
félisten
Egy kicsit el vagy tévedve (mondjuk, hogy butaságot írtál
). A Hyperformance nem dob el semmit, az a Virtual Vsync. A Hyperformance a grafikus hardver működését javítja azzal, hogy felhasználja a processzor hozzáférhető erőforrásait (azt nem tudom,hogy az IGP-t v. a procit magát, előbbi esetben az AMD a jobb választás, utóbbiban az Intel). Azaz valóban megnöveli a grafikus teljesítményt, míg a VVSync 60FPS fölött optimalizálja a megjelenítést, ami meg HD7870-nel, a mai játékok magas minőségű grafikai beállításaival esélytelen. 60FPS alatt még lassít is, mint írtam.
Ne is tedd fel, még meghasonlasz.Egyébként van egy remek megoldás, ha mégis hiba lenne a Virtuban: a VGA-t rákötöd az egyik monitorbemenetre, az alaplapi csatlakozót meg a másikra, így ha módot váltasz a biosban, máris megoldottad a problémát. Az általam tesztelt sok játék közül azonban egynek sem volt problémája anno még a sima Virtuval. Egyébként az is jó volt benne, hogy pl. a video kódolóm látta az igp-t így azt is tudta használni a CUDA mellett. Utóbbit sajna most nélkülöznöm kell, de hát ez van, az nV nem DX11.2 kompatibilis, én meg 3 éven belül nem akarok VGA-t cserélni, konfigot sem nagyon.
RetepNyaraB: Ha ded. VGA-ra kötöd a monitort, akkor minden 3D-ben megy, és a 2D progikat kell megadni, hogy váltson a Virtu, ez esetben a játékok listája meg sem jelenik, csak egy üres, fehér mező (és persze magasabb lesz a fogyasztás. Remélem, segítettem (+lásd fent).
Szerintem nagyon sokan nem tudják, hogyan működik a Virtu. Ha működik, és te is lefuttatod az említett beállításokkal a teszteket, látni fogjuk, mennyit gyorsul. Ha többet, mint nálam, akkor a CPU-t használja, ha kevesebbet, akkor az IGP-t.
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
Hát, majd megnézem, kíváncsi vagyok egyébként, hogy Trixx-szel mi a helyzet, ott ugyanis nincs force-os feszelés.
iPonos tapasztalatom a topicjában, keress a hsz-aimra. Ebben nem volt külső tesztelés, csak saját maguk intézték.
blade zte: Nekem a kisker intézte, amikor már 2 hónapja húzódott az ügy (ehhez képest a gyári forduló nem volt 1 hónap), nem tudom, iPonnál lehet-e kérni, hogy hagyják ki a szarszervizt. Egy levélváltást megér, ahogy Sapphire-nél is a supportot javaslom megkérdezni (azt is, hogy hibás termék esetén megtérítik-e a postaköltséget), sztem ők a gyári számból is tudják, garos-e a kártya, nemzetközi "warranty" szelvények nem is olyanok, mint a hazaiak. (Ha leírod a problémát, az is lehet, hogy valami jobbat küldjenek, mert odakint érzékenyek a hírnevükre. Vinyó esetében tudok ilyemiről.) Ha az megvan, azon is le van írva az eljárás szerintem. Persze angolul, emiatt perelheted a gyártót, mert kötelesek lennének magyar haszn. útm.-val forgalmazni az alkatrészeket, de e téren valahogy nem olyan szigorú az NFH, mint más termékek esetében.
-
blade zte
őstag
Már nem az idegesít, hanem hogy fél éve megvettem, most megjött a kedvem hozzá, hogy gariztassam, és még mindig a fél+ évvel ezelötti kártyát hajigálják oda nekem. Nemhogy elötte azt is leellenörirznék, ááá. Esküszöm beperelném... Nincs módszer arra, hogy a sapphire legaranciáztassa már inkább ipon helyett? Csak jobban értenek a sajátukhoz. Ha tehetném itt helyben lepasszolnám a kártyát 50ezerért.
-
katt777
félisten
Órajelek eddig fixen mentek tuningolva is, csúszkát még nem volt időm tesztelni.
Fix feszt semmiképpen nem akarok adni, bár ki tudja, lehet hogy lesz olyan játék, amelynek kell, legföljebb nem megy automatikusan az AB. CCC-k után meglepett, hogy Fusionben milyen tág határok között lehet állítani az órajeleket, (asszem 1400/2000), a félelem előbb állítja meg a kezem, minthogy ilyesmire vetemedjek.Tuningolni szeretek (+/-), de hülye azért nem vagyok.
300/150 a 2D órajelem, alaplapi VGA csatit használva viszont valamiért 500/150, a fesz viszont 0.826V-ig megy le idle.
Azt néztem, hogy a tápom elbírna egy CF-t is, a lapom viszont nem, sajna 16+4-es, nem 8+8, és állítani sem lehet, no de +6k-ért (X6) már nem lett volna meg a konfig.
blade zte: Én HD4870-nel jártam hasonlóképpen, az "Expert"-tel, na, azok aztán minden szarságot kipróbáltak, hogy ne garizzanak, pedig ők maguk írták először, hogy garos a kari (vki lenyúlhatta a cserekártyát), bő 3 hónap múlva cserélte a Sapphire a gyárból, jobb híján oda kellene küldeni a karit. iPonról viszont csak jót tudok mondani, velem nagyon korrektek voltak, igaz, rossz tápot küldtek, azt kellett cserélni. Kaptam ennek az árában drágábbat (igaz, valamivel gyengébbet), és még egy ingyen futárom is maradt. Kérted egyébként konkrétan, hogy mivel teszteljék a kártyát, és kaptál részletes leírást a tesztről? Tudtommal jogilag lehetőséged van a teszten ott tartózkodni, ha viszont nem ott laksz, akkor persze ez macerás. Tudom egyébként, mit érzel (részletesen lejjebb).
DEV_NULL: Én a Sap. HD4870 helyett ASUS-t kértem, amikor már 2 hónapja garban volt, bolt hozott saját költségre, de 1,5 hónapig tartott a Glaciator hűtőjének a motorja, ehelyett ilyen hibával javítottat kaptam, ez 2 hét múlva megint beadta a kulcsot (azaz 2 kártyából 3 volt rossz ua. hibával), végül több mint 3 hónap, lényegében VGA-mentes időszak után jött végre a GYÁRBÓL a cserekártya. Nem egyedüli tapasztalatom, hogy a gyárból hamarabb oldják meg a problémát, mint az ügyeskedő magyar kereskedők. Csak hát a postázás nem olcsó, viszont a supportot elérni nem nehéz.
mysuAF: Az is 12V ág, a kérdés viszont inkább az, hogy hány A megy rajta a kariba.
HSM: Lehet, hogy ez a bibi. Ha a nagyker az Expert, akkor nem csodálkozom.
-
PandaMonium
őstag
Jó, persze én sem úgy értettem, hogy küldje meg 1400/2000-el, hanem a józan ész keretein belül, ezért is javasoltam az egészséges 1100/1300-at. Egyébként amit írtál elméleti síkon természetesen megállja a helyét, de a gyakorlatban mire már elfogyna a hűtés addigra a kártya is rég kifagyna (persze ha csak nincs alátolva eszetlenül sok feszültség).
-
HSM
félisten
Miért csak 5 perc a szerkesztési idő...
Annyit akartam még megjegyzést írni, hogy a 30% órajelemelés esetén minimum 30% a gyakrolati plusszfogyasztás, ugyanis a 30%-al nagyobb terhelés megnöveli a GPU és a VRM hőmérsékletét is, aholis a VRM kevésbé hatékony már, illetve a GPU fogyasztását is növeli a magasabb hőmérséklet, tehát a valós növekedés jelentősen több lesz, mint az azonos körülményeket feltételező elméleti 30%.
-
ZozzHUN
addikt
Kilőttem a sync-et az afterburnerben, ezzel megoldottam a ventilátor beállítás problémáját, viszont a hőmérsékletét akkor sem írja ki a 7870-nek. HWInfo-ban sem.
szerk.: hopp, de most megjelent a hőmérséklete a 7870nek az Afterburnerben... És most már a GPU-Z-ben is. Úgy néz ki az afterburner kavart be a szinkronizálással. És most már a HWInfo is lát mindent.
-
törölt tag
Ma és is próbáltam valami hasonlót ,de a veitlátort nem tudtam, illetve nem mertem szét szedni.
Viszont a hűtőn lévő körgyűrű alá tiz forintos nagyságú vastagabb papirt csúsztattam.
A körgyűrű és és ventilátor közé pedig szilvia tipusú papirt tettem csillapítás céljából.Az eredmény nulla zörej a szokásos 2000-es fordulatszámon és kicsit csendesebb lett a kari.
-
törölt tag
Arra mindig is odafigyelek hogy nehogy megpörgessek egy ventit,mielőtt hozzá kezdenék mindig "megfogdosom a radiátort"..., szóval az ilyen jellegű hibáknál minimalizálom a lehetőséget!
Nem vagyok tisztaság mániás, de ezen a téren "sajnos" allergiás vagyok a porra! Ha a ventik szélein már látszik a por lerakódása akkor be is tervezem a takarítást! Eddig nem volt gondom ebből! -
belinho
senior tag
Már felvettem vele a kapcsolatot.
Szerintem a karin módosítottak valamit, ami miatt rossz az egész!
Több biost is felraktam Sapphire, Vtx3d, de semmi változás.
Az alap bios, a 0.28-as ami elvileg 1.256v-os boost feszt ad a karinak, az nálam továbbra is maradt 1.225v, mint a 0.31-es bios-on.A 925mhz-et viszont +20%-os poweren, azt stabilan tartja.
Azért ennyire nem lehetnek disznók a powercolornál, hogy ennyire kicentizték volna a TDP limitet. -
Attix82
addikt
Így van, az XT se fogyaszt többet mint a társai, csak a VID beállítással nem foglalkoztak ezeknél a típusoknál és inkább bőven adtak neki.
Gyári MHz-et tényleg nagyon alacsony fesszel képesek tartani, és a fogyasztása jobb mint egy sima HD7870-é. (ugyan akkora teljesítménynél)
-
Sondi1986
addikt
-
fsb1000
nagyúr
Na... örülök, hogy ezt így szakmai alapon összehoztuk.
Lehet hogy időnként majd újra kell zsírozd, ráadásul egyre nagyobb adagokkal, ahogy a kopás növekszik, illetve a csavart is jobban ráhúzhatod.
Nekem van egy olyan csavarhúzóm, aminek a markolatába bele illeszthető egy másik csavarhúzó keresztben, és ezzel sokkal nagyobb forgatónyomaték fejthető ki. -
-
lowzor
veterán
Gondolom minden példánynál eltér a csavarok meghúzásának erőssége. Szerintem elsősorban azoknál rezonál, akiknél gyengébben van ráhúzva a burkolatot tartó csavarok. Én még bőven tudtam tekerni a csavarokon (bár csak 2-t húztam meg, mert nem volt kedvem lerobbantani az egész hűtést, de már ennyitől is sokat enyhült a zörgés).
-
fsb1000
nagyúr
Nincs vita köztünk! Pont az a kiindulópontja a rezgésnek amit írsz.
De.. szerintem nem kell kitalálni a spanyolviaszt. A minőségibb VGA-kat gyártó ASUS ezt meg tudta oldani egy kevés felárért. Szereintem ennyit megér hogy az ember ne bosszankodjon, vagy ne kelljen a szervizbe rohangálnia hetente.
-
fsb1000
nagyúr
Az 1 mm csak egy emlékeztető példa példa volt, ha esetleg főiskolán, egyetemen hallgattál szilárdságtant. A lényeg azon van amit a fórumtárs írt.:
"Ha jobb minőségű a műanyag, akkor az nem hajlamos a rezonálásra"Nem tudom mit nem lehet ezen érteni, még egy laikus is átlátja, hogy ha a pudingot jobb minőségű anyagból csinálják akkor rezgősebb lesz, a hűtés műanyag burkolatánál ez pont fordítva van.
-
lowzor
veterán
Ha jobb minőségű a műanyag, akkor az nem hajlamos a rezonálásra, még ha rossz minőségű is mondjuk a venti. Az Asus a felárért cserébe azért jobban megépített kártyát ad szerintem, tehát nem csak a márkanévért fizetsz. Az MSI TF is jó, az a fém miatt nem rezonálhat. Én a Sapphire-ok óta megfogadtam, hogy nem leszek zsugori vásárlásnál. Még csak az esélye sem legyen meg, hogy rezonálni/ kerregni/ csattogni fog. Legalábbis legyen nagyon nagyon minimális az az esély.
-
Milka 78
nagyúr
Mondjuk alapon a 3570k nálam is laggol a Metro alatt,de mindjárt más volt a fekvése 4.5ghz-n.A másik,hogy nem is álltam volna neki tesztelni egy alap órajeles 3570-el komoly CF-tesztnek.Ez pont olyan volt mikor megvolt a 6870CF+955BE@3840mhz és nem értettem miért fáj a szemem és émelygek.A 2500k val 4.5-en mindjárt más volt a helyzet(amíg el nem fogyott az 1gb vram
).
-
lowzor
veterán
Ahogy rázkódik a cucc használat közben, azzal együtt rezonál a burkolat. Mikor meghúztam a csavart, akkor nem 40, hanem 50%-on zörgött. Ha kiengedtem, akkor meg 35%-on kezdett el zörögni és így tovább és így tovább...Annyit szívtam vele, hogy elegem lett és utána eladtam. A kaput az tette be, mikor a következő Sapphire kártyám is csinálni kezdte. Jobb anyaghasználatú kártyáknál nekem az életben nem volt ilyen gondom. Az sem véletlen, hogy a zafírnál és a gigánál van a legtöbb ventizörgés.
-
lowzor
veterán
Úgy értem, hogy kevesebb feszt kér nagyobb órajelhez. A réginek 1,27V kellett a 4.5-höz, az új meg elvileg 4.7-et, vagy 4.8-at fog menni ekkora feszen.
Meg 1,09V-on fog menni 4.4-et, tehát még nagy melegben is viszonylag nagy órajelen járathatom majd.(#32622) gyuszaa:
65 volt az iponból Roccat Savu egérrel együtt. Ha sikerül eladnom az egeret, akkor egész olcsóra fog kijönni. Tervezem majd, hogy ezt is bios moddolom, aztán ebből is kijön majd úgy egy kellemes órajel.
-
proci985
MODERÁTOR
nem eszik annyira sok memóriát.
VRAM tekintetében 5760x1080ban kieszi magát olyan három óra alatt két gigából, de 1080pben lényegesen jobb a helyzet. másik meg, hogy igazából a VRAM egész addig mindegy, amíg elég, de utánna nekiáll textúrahibázni. szóval látszik elég hamar, ha ez megtörténik. ilyen tekintetben egy az egyben Far Cry 2.
(#32400) BomiBoogie: jaja, egyetértek, csak ki akartam egészíteni, hogy a saját tapasztalataim szerint is egy kártya kevés ultrára. de minimális finomhangolás után már teljesen jó.
még egy megerősítés: első két hétben folyamatosan frissített, azután lényegesen gyorsabb lett.
-
Steve198310
őstag
Hát lehet
de a HD6870 ben is 1gb-m volt illetve nekem i5 2400 mellet 4gb ddr3 1333 volt. Neki az 1600 ddr3 mellet HD7850 1gb.
Illetve most nyomtam kicsit és még tekertem rá az élsimire 8x on van. Játék alatt teljesen rendben megy de a tőltés alatt lassú (Fejezetek között nem játék közben)
De igazából nem jött hozzá meg így sem a kedvem. A patch segíthet neki ha minden igaz
-
Milka 78
nagyúr
Megnézem ezt a linx 3 szálat(bár lövésem sincs,hogy hol tudom beállítani
)és megpróbálok egy Heavent ráindítani. Közben ment a linx 3 órát beton stabilan 1.360v-n visszavéve 4500mhz-re.Az a félelmem,hogy a táp nem fogja bírni.A táp 635w-t tud leadni 12v-n.Ha ezt 80%-os hatékonysággal számolom a akkor durván 750w a vége tápoldalról mérve.
-
törölt tag
Ha már úgy is van/volt egy kis vita megkérdezném csöndben hogy melyik MSI-t is használtad?
Mert ezzel a biossal kijött kariknak a világon semmi baja. Hiába van "pici vacak venti" rajta,teljesen normális működése van. Az,hogy van selejtes darab... és melyik gyártónak nincs? -
zserbox
őstag
kérlek olvasd el még egyszer amit írtam
nem az msi 7870-re írtam, mert olyanom nem is volt hanem az msi 7850-ről, mert olyanom van.
és én magát a twin frozrt védtem és nem az msi 7870, írtam is hogy ha tudja mást kérjen helyette, mert a 7870-nél elcseszték a dolgot.azért írtam a 7850-es dolgot hogy ebből nem kell egyből általánosítani az összesre.és tegyük hozzá hogy a 7870XT tök más kategória valamint azt "csöppet" alulfeszelted....
-
belinho
senior tag
Nálam a Far Cry 3 még mindig borzalmas, egy GTX670-el toltam végig a játékot mikor megjelent és gyönyörű sima volt a játékmenet, viszont AMD-vel ez a játék számomra játszhatatlan.
Főleg finom mozgásoknál mikor fordulok annyira érzem hogy akad!
A másik játék a Dead Island Riptilde volt, ahol szintén ugyanez a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Netfone
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged