Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
V.Dave
üzenetére
Hát nem fagyizott.
Mielőtt publikáltam volna a logouton, hogy ezt is tudja, alaposan kiteszteltem, kb. egy napon keresztül járattam rajta mindenféle 3D terhelést, játékot. Teljesen stabilnak bizonyult 1200/1500-on. (Igen ennél a 3dmark tesztnél még úgy tűnt, hogy bírja az 1600-as memóriát, de később bebizonyosodott, hogy így már nagyritkán produkál képhibát, de 1500-on jó lett.)
Szóval azért, mert nem linekelek 500 képet, még nem hazudok.
Hosszútávon nem hagytam így, mert semmi szükségem nem volt +10% sebességre +100% fogyasztás mellett, és így már elég hangos is volt a kevésbé durva tuninghoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Arc Raiders
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 3DMark 11 eredmények
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Jura Impressa C5 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mielőtt publikáltam volna a logouton, hogy ezt is tudja, alaposan kiteszteltem, kb. egy napon keresztül járattam rajta mindenféle 3D terhelést, játékot. Teljesen stabilnak bizonyult 1200/1500-on. (Igen ennél a 3dmark tesztnél még úgy tűnt, hogy bírja az 1600-as memóriát, de később bebizonyosodott, hogy így már nagyritkán produkál képhibát, de 1500-on jó lett.)
Hosszútávon nem hagytam így, mert semmi szükségem nem volt +10% sebességre +100% fogyasztás mellett, és így már elég hangos is volt a kevésbé durva tuninghoz képest.