- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
odorgg
addikt
válasz
DroiDMester #8594 üzenetére
Alapon mentek a kártyák, 1-2 Dmark és BF3 teszt erejéig vóltak csak húzva, szóval nem hiszem hogy van összefüggés. 2 hetes vólt am a VGA, szóval azt nem nevezném hosszútávnak amugysem
-
->Raizen<-
veterán
Azon gondolkodom használhatnám e 24\7-be a vga-t a gpu-t 1250 mhz-en 1.3v kell neki 1,218v az alap fesz.
Trémark lefut bf3 stabil. Mennyire káros hosszútávon?Mert azért látom itt letérdelt valakinek húzástól a vga már...
-
No igen lehetséges hogy az Elpida nem komázza hosszú távon az ~1400.MHz -et!
Bár mondjuk én a hynix -et is kíméltem, 1350.en járt java részt csak pár teszt alatt ment 1400-1450-1500-1550.en!
Sajnos holnap már útba indul az új gazdájához, remélhetőleg nála is jó szolgálatot tesz!
-
olymind1
senior tag
válasz
kockaharcos #8584 üzenetére
inkább úgy tűnik, hogy a hynix-es tudta meg az eladás témát és ezért bedöglesztette a másikat, hogy maradhasson a gépben
-
tasakos
tag
Sziasztok!
Az alap 7870-es asus, és a V2-es között miben van különbség?
-
kovsol
titán
válasz
kockaharcos #8587 üzenetére
én múltkor a intel hd4000 csoda igp vel játszottam míg vártam a vga -ra
starcraft2 -t még vitte mediumon az is
-
odorgg
addikt
válasz
kockaharcos #8587 üzenetére
Az a baj, hogy eddig a CF eggyetlen előnye hogy van másik
-
odorgg
addikt
válasz
kockaharcos #8584 üzenetére
Hynix-et akartam eladni. Bekapcs nincs kép, venti pörög, CF esetén kifagy a win indításnál.
Tényleg csak szopok ezzel a CF-el....
-
odorgg
addikt
Nah mególdódott a CF problem, a Dual-X megadta magát, jőhet a garifutár
-
kockaharcos
senior tag
-
xAttilax
őstag
win 8 alatt rendbe jött a zero core
-
pr05p3c
tag
válasz
DroiDMester #8565 üzenetére
Szemmel nehezen fogja bárki is megtalálni a hibát. Most olvastam el ezt a cikket, amiben leírják, hogy ezeknek a kondiknak a nem megfelelő minősége okozta a hibát, és ez a kép egy AMD által javított példányról készült(ott van a képaláírásban), ezért is látszanak a kézi forrasztás nyomok.
-
Nekem se olyan értelemben volt gond a 3870.CF -el hanem volt jó pár játék ahol nem működött a CF sőtt olyan is volt ahol ha be volt kapcsolva a CF még lassabban ment mint mikor kikapcsoltam és csak 1 kártyával ment! Skálázódás nálam is tökéletes volt. Olyan is volt ahol érthetetlenül több mint 100.% -ot gyorsult a játék a második VGA -tól
no kotortam elő néhány régebbi CF -tesztemet!
5850.CF -et le sem cseréltem volna ha nem fogyna el az 1G vRam már 1680.ba is!
-
odorgg
addikt
válasz
DroiDMester #8573 üzenetére
Sajna BF3-hoz nem az igazi, a microlaggos dolog miatt. 1 kártyával megy szépen. igaz nincsenek az FPS-ek az egekben, de legalább nincs microlagg. Am nem túl olcsón tettem fel az apróra, szóval az is lehet még a nyakamon marad a CF
Mindenesetre kitesztelt darabról van szó, az új szériák meg mint tudjuk nem a legjobbra sikeredtek, ahogy azt a fenti hsz-ek bizonyítják.
És így alaplapot sem kell cserélnem a CF miatt, mert sajnos léghütéshez CF-hez ez kb használhatatlan hosszú távon, viszont egyébként teljesen elégedett vagyok vele.
-
Fisherhun
tag
Na itt egy kép az én lapkámról :
[link]
Szerintem nem gázos
de nem tudom hogy miért van az hogy az egyik drivert megkajázza míg a másikat meg nem :S -
kovsol
titán
válasz
nekem a 3870CF nagyon jól működött, szépen skálázódott is. source motoros játékok esetén kellett kikapcsolnom ott volt szívás csak, viszont az aggasztó a 7850/70 CF el, hogy nagyon CPU igényes és szerintem inkább ez már a full hd fölötti felbontásokra való holmi.
-
kockaharcos
senior tag
válasz
Igen, ha nem így lenne én is meneszteném, nem kínlódnék feleslegesen, pláne gtx680/HD7970 után..
-
válasz
kockaharcos #8569 üzenetére
odorgg kollégának már a 6870CF -el is gondjai voltak. Sőtt emlékeim szerint minden CF -el amit kipróbált! Én is teljesen elégedett voltam az összes korábbi CF. rendszeremmel talán legutoljára HD3870.CF -el volt gondom, de azóta teljesen rendben volt mind a HD4-5-6xxx széria sajnos a 7.es szériából még nem teszteltem CF -et de sz.tem ez is rendben van ahogy te is elégedett vagy vele
*****************************************************************************************
Fisherhun 12.8 óta mindegyik driver FOS! bele értve a 12.8 -at is!(mondjuk 7850 el nálam nincs gond a 12.11b4 -el) valóban a 12.6 de talán még inkább a 12.4 az ami hibátlan!Nálam még a HD5850 el is érdekességet csinál a 12.8 WHQL fogja magát és netezés közbe tiszta fehér lesz a képernyőm, maga a gép nem fagy le mert pl ha zenét hallgatok az megy továbbra is a háttérben de a kép totál fehér és a gép semmire nem reagál csak a RESET gombra
-
Fisherhun
tag
Most próbálgattam a drivereket és egészen a 12,6 ig kellett visszamenni h neingadozzon a teljesítmény
a 11 es bétával is jól megy a kártya csak egy idő után kifagy h ez most a vga hibája vagy a béta driveré azt nem tudom.Mindenesetre várom már a teljest és kiváncsi leszek avval hogy teljesít. -
Dealer95
őstag
Valaki találkozott már azzal a problémával, hogy miutan kikapcsol a monitor, nem lehet újraéleszteni a gépet?
Csak a reset segít...
Nem mindig csinálja, eddig csak 2x fordult elő. -
-
odorgg
addikt
Na 200 driver, illetve win reinstall utánn, úgydöntöttem offolom a CF-et. BF3-hoz sztem még nem az igazi, mással meg nemnagyon játszom. 12.11 Betával 1db-al is szépen szalad, a CF-el meg driverekkel többet játszottam mint a gammel, szóval elég vólt.
-
GoZoL
senior tag
válasz
DroiDMester #8565 üzenetére
Köszi, meg fogom nézni! Hűtőt nem kell levenni?
-
válasz
huskydog17 #8563 üzenetére
Nem az alkatrészekkel van(volt) gond hanem az össze szerelés minőségével(vagy én sz.tem inkább a gyorsaságával) Egyébként soha nem volt ilyen gond(gyenge minőség összedobott kókány munka) gond SPPHIRE kariknál én azt is elképzelhetőnek tartom hogy sapphire ki adta gyártásba(nem volt képes annyi db -ot legyártani amennyi igény volt) a 78xx szériát valami kisebb cégnek, mivel ugye mostanság ez a széria a best-buy és nagyon fogyó eszköz. És ezekben találhatók a hibás darabok
************************************************************************************
FrostyBoy84 Ez a hiba jelenség amiről szó van ez szemmel(nagyítóval) jól látható jelenség csak ki kell venni a kártyát a gépből és nagyítóval át nézni a GPU hátoldalán a kondikat-forrasztásokat!Ha ilyeneket látsz rajta akkor a tied is hibás!
-
GoZoL
senior tag
válasz
huskydog17 #8550 üzenetére
Üdv!
Nekem is csinálta, csinálja de ez mindig driver függő meg annyira ritkán fordul elő, hogy hiába küldeném be gariztatni akkor biztos nem jönne elő a hiba. Legtöbbet a BF3 közben fordul elő, tegnap Dead Island közben is találkoztam a hibával!
-
huskydog17
addikt
Én csak azért nem értem ezt a bakit a Sapphire-nál, mert ugye itt OEM partnerről van szó, akiknek szigorúan be kell tartani az AMD által előírt alkatrészeket (Certified Components). Hogy lehet akkor, hogy mégis ez történt, hogy nem megfelelő alkatrészeket használtak fel?
-
Tarill
őstag
sapphire kártyáknál mit jelent a kiemelt szám: SAPPHIRE 11199-00-20G HD7870 2GB GDDR5 GHZ EDITION több számmal is van ugyan az a kártya látszólag csak árban van különbség
-
Fisherhun
tag
válasz
Nagyon jó :S akkor én lehet pont beleestem ebbe :SS Mivel a régi driverekkel játékközben 100%ról-60%ra ugrált le egyfolytába míg a 12,11 el működik rendesen csak kb 10 perc után elfeketedik a kép :/
-
Gabe69
tag
sapphire hd7850 2GB OC-t néztem ki 920/5000 szerintetek az i3-2120-al jó párosítás vagy többet tud a videókari, mint amennyire kihajtja a proci? és még annyit hogy akinek ilyen van hűtésével nincs baj, tehát nem rezonál a borda vagy ilysemi, mert nem akarok úgy megvenni valamit hogy utánna nem jó! köszi előre is!
-
Sondi1986
addikt
válasz
kockaharcos #8554 üzenetére
Jó teszt és itt a lényeg: Exteme:
High:
Sok külföldi tesztelő High beállításon teszteli a 100k kártyákat ott persze hogy erősebb az nvidia, de én 100k kártyán max grafikán szeretnék játszani! -
kockaharcos
senior tag
Találtam egy nagyon jó tesztet, 660 SLI vs 7870 CF, ha esetleg valakit érdekel, tekintse meg: [link]
-
Sondi1986
addikt
válasz
Múltkor az iponon írogatott egy csávó hogy a játékban 1-2 perc után kikapcsol a monitorja, én meg írogadtam neki hogy driver csere!
Meg azt is hogy ha nem javul vigye vissza. Azt írta vissza hogy vissza viszi és kicserélteti nvidiára!
-
Malibutomi
nagyúr
Előfordult itt másnak is hogy GPU-Z teljes hülyeséget ir a VDDC-re?
Alapom jól mutat, 3D-ben meg ilyeneket, hogy 1,143 - 1,998 - 1,654 - -(minusz)92.000 - 1,186 - -(minusz)0,671
Néha az afterburner is mutat furákat. Azt hiszem ideje újraraknom az egész rendszert. -
Inv1sus
addikt
Valamivel lehet csökkenteni a videokártya zaját? Most próbáltam ecsettel kitakarítgatni, talán valamivel halkabb lett, de igazából nem volt poros. Olyan hangja van, mint amikor a merevlemez kerreg.
Ej mindig a videókártyák kezdenek el hangoskodni és ezt nagyon gyűlölöm.
Ezen ráadásul kettő ventilátor is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- ASUS routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Manli GeForce RTX 3070 Ti 8GB GDDR6 VGA!
- GIGABYTE GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 (GV-N166TGAMING OC-6GD) Videokártya
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest