- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
odorgg
addikt
válasz
DroiDMester #8573 üzenetére
Sajna BF3-hoz nem az igazi, a microlaggos dolog miatt. 1 kártyával megy szépen. igaz nincsenek az FPS-ek az egekben, de legalább nincs microlagg. Am nem túl olcsón tettem fel az apróra, szóval az is lehet még a nyakamon marad a CF
Mindenesetre kitesztelt darabról van szó, az új szériák meg mint tudjuk nem a legjobbra sikeredtek, ahogy azt a fenti hsz-ek bizonyítják.
És így alaplapot sem kell cserélnem a CF miatt, mert sajnos léghütéshez CF-hez ez kb használhatatlan hosszú távon, viszont egyébként teljesen elégedett vagyok vele.
-
kovsol
titán
válasz
nekem a 3870CF nagyon jól működött, szépen skálázódott is. source motoros játékok esetén kellett kikapcsolnom ott volt szívás csak, viszont az aggasztó a 7850/70 CF el, hogy nagyon CPU igényes és szerintem inkább ez már a full hd fölötti felbontásokra való holmi.
-
kockaharcos
senior tag
válasz
Igen, ha nem így lenne én is meneszteném, nem kínlódnék feleslegesen, pláne gtx680/HD7970 után..
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest