-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrBrook
aktív tag
válasz
Grave_444 #14484 üzenetére
nem csak a sávszél, összes mutatója jobb, hisz a besorolása is magasabb. egyébként nekem 1gigás 7850 is elég lenne lehet, bár akkor már valóban 2gigásat illene.
amúgy én a sávszélet azért gondoltam, hisz itt is megállapították/tuk, hogy fps/bencmarknál jobban kijön a memória húzás mint a gpu huzása(7850 már csak 256bit miatt is jobb/gyorsabb ). majd meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok. -
djdaniel
senior tag
válasz
Grave_444 #14445 üzenetére
vtx3d szóval nem kell csodálkozni...
meg lehet b*szni az auto ventilátor szabályzását, 60%-nál volt 95-foknál, fogtam fel toltam kézi vezérléssel ccc-be 100-ra akkor lement 72-re.
egyébként is szar volt a kártya, 1x leírtam ide topicba, szóval nem ártott neki semmit sem az a 95°C-fok.Egyébként még elindította a furmarkot ki mentem cigizni egyet, vissza jöttem akkor vettem észre, szóval nem szándékosan pároltam meg szegényt, de amúgy nem lett semmi baja sem.
-
djdaniel
senior tag
válasz
Grave_444 #14443 üzenetére
7750-esem furmark alatt 95°C-fokra ment fel
egyik ismerősöm foglalkozik vga javítással, ha jól emlékszem régebben mondta hogy 100°C-fokon melegítik elő gpu-t, de nem akarok hülyeséget írni, lehet hogy rosszul emlékszem.Anno volt egy 9800gt-ém, megállt rajta a ventilátor és terhelés alatt egyszer csak elkezdett akadni a játék mondom mi f*szom, erre nézem 132°C-fokos, gépet gyorsan lekapcsoltam, le vettem az oldalát ás valóban, csodálkoztam is hogy nem kapcsolt le, igaz miután kihűlt bekapcsoltam és ment 1hónapig, utána a biokom telephelyén folytatta a pályafutását, glaciator hűtés változat volt.
70°C-fokig simán elmehetsz, 90°C-fokig biztonságos ha jól tudom.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Grave_444 #14036 üzenetére
Hát, nem de a 7770-nek elég. BF3 alatt, a proci olyan 80-90%-ban kihasználva.
Már csak abban kéne segíteni, hogy mégis hogyan?Full hülye vagyok a VGA tuninghoz...
MSi Afterburner és húzom azt kész? (persze, gondolom nem így van, bár ez már egy másik topik)
(#14037) MrBrook: Pedig a proci nincs teljesen kihasználva. Amúgy nem lehet húzni rajta. Ha jól emlékszem, ugye ezt a procit az alaplap miatt nem lehet ugye? Bár nem is engedne sokat.
Köszönöm mind a kettőtöknek.
-
PlayMax
nagyúr
-
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Grave_444 #13800 üzenetére
Nagyon úgy érzem a hozzászólásaidból,hogy Nvidia téren te nagyon is szűz vagy. Használtál volna normális mostani zöldet,biztosan nem így reagálnál. Sok helyen számít a Physx,pláne ha figyelembe vesszük a számtalan vga teszt prograomt,nem beszélve a CUDA-ról,ahol hiányában nem lehetne komoly munkákat végezni.
Sztem dobjuk a témát,legalábbis én azt teszem.
-
Attix82
addikt
válasz
Grave_444 #13792 üzenetére
Az tény, hogy az AMD driverek egy picit gyengébbek az NVhez képest. Nekem volt GTX660, a textura hibás driveren kívül mindegyik dolgozott megfelelően.
Cseréltem HD7870XT-re , kipróbáltam pár drivert, de a 13.4 adta le a legjobb teljesítményt játékokba, de itt nincs Vsyncron, bármit kapcsolok driverből semmit nem jelent.
A másik, hogy a Mozillaba amikor nézem a Facebookot a chatablak jobb oldalt fekete texturák jelennek meg
, végig görgetem az egeret és eltűnnek. IE-vel jó.
Hála az égnek microlaggot nem tapasztalok.
Szerk: A legújabb beta driver meg szörnyűre sikeredett, a BF3 nagyon belassult tőle.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Grave_444 #13781 üzenetére
Van nálam egy 550ti,ami gyakorlatilag egy szinten van egy GTX 650-el,tegnap csináltam vele egy Heaven Benchmark-ot.
Az eredmény magáért beszél,kérdezem én,mivel erősebb egy 7770-n,4-5 fps-el?
Ezek mellett egy Nvidia-n folyékonyan futnak a játékok és a tesztek,egy AMD meg állandóan lagol,meg keresgélheti az ember a kényelmes driver-t mert mindig van valami baja.Hiába akar az ember nagyobb teljesítményt,olcsó húsnak híg a leve.
-
r3dsnake
nagyúr
-
-
csiga8
senior tag
válasz
Grave_444 #13634 üzenetére
Azt a hétszentségit!
No, azért van egy határ a kinézetben!
Ha játék közben felpörög, az még elfogadható. Netezés, DVD írás, stb tevékenysége közben nem szeretném hallani.
Azt lenne jó tudni, hogy mi az a halk. Az én gépem jelenleg halkabb, mint az asszony laptopja.
Konvertálás közben kicsit hangosabb.
-
KAMELOT
titán
válasz
Grave_444 #13537 üzenetére
Na jó lett!
De tényleg 3 játék jár oda a kártya mellé.
(#13542) r3dsnake: Sajnos a kódot nem mailben küldik hanem kapsz egy kis könyvecskét és abba van beírva a játék kódja amivel regisztrálhatsz. Nálunk alap a 3-4 játék ilyen akciós kártyákhoz. Nálatok valami sumákolások mennek.
-
Jim76
aktív tag
válasz
Grave_444 #13527 üzenetére
A TR az nem ns reloaded csomag része a 7790-nél, de a bolt adhat hozzá még bármit. Nekem crysis3-at adtak pluszba a ns akción felül, de azt máshonnan kellett leszedni. Járj sikerrel, bár az fc3bd eleve csak 14.99euros játék, de hátha a bioshock-ért kapsz valamit. Én érdekességképpen utánakérdeztem, mikor vettem a kártyám, hogy a crysis3+fc3+fc3bd-ért mennyit lehetne kérni, de mikor egyben 3k-t kínáltak értük úgy voltam, annyiért megtartom, még, ha nem is sokat fogok velük játszani. Sok az akciós kupon, crysis3-at másik topicban kolléga 1k-ért vette...
-
Jim76
aktív tag
válasz
Grave_444 #13523 üzenetére
Amd never settle reloaded-nál kupont csak egyet adnak, de mikor azzal beregisztrálsz, a kapott emailben ott kellene legyen két további kód, amiből egyik a bioshock, másik a fc3bd megvásárlásához való. Rendesen a shopban kiválasztottad, kosárba... stb? Egy helyen be lehet adni az emailben kapott kódot, és kinullázza az árát, majd, ha ingyen megvetted, akkor uplay letöltés, és azon belül ott lesz a 2 játék... legalábbis nálam 7770-el, kollégámnál 7790-el ugyanígy volt, csak a játékok voltak mások (a fc3bd ugyanúgy ment mindkettőnél) ha így csináltad, és a bd-hoz nem jött kód, akkor tényleg reklamálj.
-
Lacccca87
addikt
válasz
Grave_444 #13523 üzenetére
Egyébként ajánlatos lenne utánanézni a kisker/nagyker oldaláln hogy mit adnak, vagy ha semi megkülönböztetés sincs akkor minden gamet kellene ami az AMD oldala szerint jár hozzá. Ha nem kaptad kérdezz utána vagy nyiss egy support ticketet az ADM oldalán és legalább lebukik a sok nepper meg feketelistára tesznek 1-2 céget.
-
Stonerice
őstag
válasz
Grave_444 #13309 üzenetére
Én most várom majdnem egy hónapja az árát. Közbe vettem egy 650ti-t ami tegnap elromlott
.
A srác aki még nem rendezte az anyagiakat, közben a régi vga-jaból próbál valamit kihozni ugyanis azis meghibásodott nála(ami szintén az enyém volt). Úgyhogy áll a bál rendesen.
Jó lenne, ha a gari folytán hozzájutnék egy 7790-hez. Nincs szerencsém az nvidiákkal. -
Jim76
aktív tag
válasz
Grave_444 #13217 üzenetére
Az enyémnek itt a teteje, alapon 1000/1125, úgyhogy ez a 1120/1300 sajnos ennél már elég nagy oc-nak számít. Ez a teljesen alap asus, csoda, hogy ezt is bírja, nem is direct cu-s.
De 1100/1250 fölött nem akarom használni, csak kiváncsi lettem volna, és furcsa, hogy még kevesebb is, pedig arányosan kb. +70-100-nak kellene lennie, nem -21-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest