- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
profisher. #14687 üzenetére
ilyen kicsi kártyákból és 128bites 1GB os rammal CF -t építeni hülyeség konkrétan.
7770CF kb 7850-7870 között van.
7790CF meg 7870-7950 között lehet.Jobban megéri az első helyett egy 7870 a második helyett meg egy 7950. Jobb ram sávszél és méret. A multi gpu esetén magasabb a frame time is (több a mikro akadás), van ami nem használja ki rendesen. stb
Nekem volt 3870CF és 7870CF is a gépemben amúgy, szóval nem a kisujjamból szoptam a dolgot a hibákról.
-
Stonerice
őstag
válasz
profisher. #14545 üzenetére
Lassabban is mondja fel a szolgálatot. De ha mégis bekövetkezne, ott a 3 év gar.
-
WP14
őstag
válasz
profisher. #14545 üzenetére
Lassabb, de legalább könnyebb
-
PlayMax
nagyúr
válasz
profisher. #14482 üzenetére
Persze,tedd vissza a 13.4-et.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
profisher. #14296 üzenetére
Valóban, a kihajtáshoz nem kell 6 mag. Viszont az nem kérdéses, hogy egy olyan játék, amivel játszanál is legalább 2 magot biztosan használ és akad amelyik többet. Az már csak ráadás, hogy pont BF3 multizna, ahol sosem árt a jó proci - ellenben használ.
P.S.: Nem beszéltél hülyeséget szerintem. -
urbi73
senior tag
válasz
profisher. #14302 üzenetére
Nekem elég ez a LG is ,nagyon szép képe van . Pár hónapja volt egy 26" ilyama monitor nálam ,1200 x 1080 tudott , valahogy az már meg túl nagy volt nekem ,filmet úgysem a gépen nézem ,játékra meg bőven elég ez ami van . Be kel kalibrálni ,nagyon sokat számít .
-
urbi73
senior tag
válasz
profisher. #14299 üzenetére
1440 x900 ban játszom .A BF3 multi miatt lenne fontos a gyorsaság . Ennek örülök hogy még egy 7870 et elbír a proci . Az már "majdnem "egy Gtx 580 tudás.
-
WP14
őstag
válasz
profisher. #14209 üzenetére
Akkor szerinted ez az előrejelzés csak légből kapott ötlet? Én bizakodó vagyok azért
-
WP14
őstag
válasz
profisher. #14207 üzenetére
Vagy várj az új sorozatú AMD-kre, addig bírd ki a 7770-nel, hátha nagy teljesítmény ugrás kis felárért lesz az arány az ősszel érkező családra
Én is arra várok kíváncsian
-
kriszpontaz
veterán
válasz
profisher. #14161 üzenetére
render.perfoverlayvisible 1
> bal alsó sarokban egy kisméretű grafikont jelenít meg a teljesítményre vonatkozó legfontosabb információkkal (a vga használatot egy zöld vonal jelzi, a CPU-jét sárga) -
kriszpontaz
veterán
válasz
profisher. #14161 üzenetére
Egyszerű, CTRL+SHIFT+ESC, teljesítmény fül, kirakod a háttérben, elkezdesz játszani, és néha ALT+TAB-ozol, látni fogod a grafikonon.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
profisher. #14159 üzenetére
A proci is közrejátszik, 7850 mellé azt is venned kell.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
profisher. #14159 üzenetére
Render.DrawFps 1
Konzolba írd be. Nem a procid kevés hozzá? Azért a 64fős pályákon nem csak a VGA számít, a proci is számol ezerrel. -
kriszpontaz
veterán
válasz
profisher. #14157 üzenetére
Linkeld a grafikus beállításaidat. Nálam 45re esik le max, de az is ritkán.
Nálam ilyen beállítások mellett fut a profilomban szereplő konfigon, 1680x1050-ben:
Konzolparanccsal ki lehet íratni a jobb felső sarokba az FPS-t. -
Atesz1978
senior tag
válasz
profisher. #13700 üzenetére
Az a csere belejönne 10k-ba a használt árakat tekintve de a plusz 30% teljesítményben jól jöhet az újabb játékoknál!
-
>Deego..
senior tag
válasz
profisher. #13702 üzenetére
Ha a 7790 számodra reális és keveset is kell ráfizetni megérné.
Ugye jön a GTA V és BF4 is.
-
>Deego..
senior tag
válasz
profisher. #13700 üzenetére
7770 bőven elég 1440x900 on.
Ilyen felbontáson a proci van jobban igénybe véve.
De ha 5 alatt sikerülne, akkor jó vétel lehetne. -
>Deego..
senior tag
válasz
profisher. #13698 üzenetére
5 - 7 k szerintem biztosan, de az apros árakat tekintve könnyen lehet egy 10-es is.
De szerintem azt a 20-25% miatt nem érné meg.
Még dobj hozzá és egy GTX 660 vagy 7850 vegyél. -
KAMELOT
titán
válasz
profisher. #13598 üzenetére
Egy Phenom II X4-el tuti jobban jártál volna.
-
Stonerice
őstag
válasz
Neked egy i5-750 lenne jó,persze alaplappal.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Viccen kívül ha nem az volt a fő szempont egy régi Phenom II x4 965-el is jobban jártál volna.
-
Stonerice
őstag
válasz
? 750k-t a vakoknak gyártják
nekik úgyse kell kép a monitorra
-
Grave_444
nagyúr
válasz
profisher. #13594 üzenetére
FM2 olyen gépbe való ahol nincs dvga.
-
törölt tag
válasz
profisher. #13564 üzenetére
Nem tudom... nekem is ugyanilyen a VGA-m és egy 631-es Athlonnal 4046 pontom lett. A procim elvileg gyengébb mint a tied.
-
Alister71
nagyúr
válasz
profisher. #13583 üzenetére
Ennyit tud a proci.
-
Stonerice
őstag
válasz
profisher. #13583 üzenetére
Szerintem rendben van az eredményed. Az FX 4100 is annyit kap kb.
-
Alister71
nagyúr
válasz
profisher. #13572 üzenetére
Nekem egy Vantage eredményem van így hirtelen 4.3GHz-en, vga alap 1150/1250: klikk
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Ez csak szerintem tűnik nagyon kevésnek?
-
Alister71
nagyúr
válasz
Azt a procit nem ártana megrángatni minimum 4.2GHz környékére. A physics score nem valami acélos.
Grave444: erős ez a kártya, húzva a 6K-t meglépi
-
Honzi
senior tag
válasz
profisher. #13538 üzenetére
Ha fel van tüntetve elvileg kapnod kéne.
Amit Grave444 vett ahoz járnia kéne 3 játéknak a link szerint. -
Longhandd
tag
válasz
profisher. #13446 üzenetére
-
PlayMax
nagyúr
válasz
profisher. #13446 üzenetére
-
PlayMax
nagyúr
válasz
profisher. #13429 üzenetére
-
Alister71
nagyúr
válasz
profisher. #13377 üzenetére
Itt van bőven benchmark, lehet tesztelgetni.
-
Stonerice
őstag
válasz
profisher. #13377 üzenetére
MSI HD7770 Unigine Heaven teszt
"Na hazahoztam LeC-től az XFX 7770-et....- legalább 10-15fps-el gyorsabban megy mint az MSI"
Kedves TechN7ne fórumozó. A fenti kijelentéseddel kapcsolatban várjuk a megerősítést, vagy cáfolatot.
Kérjük (kérem profisher.) nevémben is, hogy futtasd le a profisher. által készitett Unigine Heaven 4.0 benchmárkot ugyanazon beállításokkal.
Na elég a szép beszédből
CSáje háá futtasa má le a benchet, hadlássaja többi moree is mit tud a te XFX-edprofisher. Neked minek ír a bech végén 3400mhz x2-őt?
-
Stonerice
őstag
válasz
profisher. #13370 üzenetére
Na akkor tolj egy Unigine Heaven tesztet. Az XFX-es kolléga pedig majd leutánozza a beállításaid. Azokat majd írd be ide neki, az eredményedhez.
-
Alister71
nagyúr
válasz
profisher. #13370 üzenetére
Nem lehet köztük különbség.
De raktunk már fel pár bench eredményt, keress rá és mérd le te is. -
Alister71
nagyúr
válasz
profisher. #13364 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék.
-
Tournament
aktív tag
válasz
profisher. #13364 üzenetére
igy van jó őtlett
-
PlayMax
nagyúr
válasz
profisher. #13346 üzenetére
Alapjáraton semmi hangja,játék alatt azért már elkezd hangoskodni,de itt nem baj hiszen a játék hangját jobban hallom a hangfalakból. Viszont,játék kikapcsolása után elég lassan hűl vissza, és hallatszik is rendesen egy 5-7 percig. Este már csak film ment rajta,de ahogyan felkeltem hajnalba kikapcsolni a gépet,hallottam a nagy csöndben rendesen,hogy forog a venti.
Képe nem egy nagy durranás,az integrált vga-m se rosszabb minőségben. Nem voltam tőle egyáltalán elájulva,pontosan annyit ér,amennyi az akciós ára volt.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
profisher. #13344 üzenetére
Nvidia-t szeretnék,meg azt is akartam,de annyira drágák,hogy ez már pofátlan. Egy GTX 650 30K környékén mozog,abból meg már 7770 néhol 7790-et is ki lehet fogni. AMD kártyák közt is inkább a Sapphire-t nézegetem,nem tudom mit csináljak.
Az is lehet,hogy 20K környékén szerzek egy 7750-et inkább,mivel egy GTX 650 30k-ért nem sokkal erősebb.
MSI 7770-el meg hála istennek nem veszítettem semmit,max. csak tapasztalatot szereztem. Kipróbáltam,játszottam vele,nem tetszett.
-
WP14
őstag
válasz
profisher. #13318 üzenetére
Ha egyből berendelt 10 kártyát és meg is kapta, akkor az már 10 ezer, csak nem egyszerre hirdeti, nehogy feltűnő legyen
Másnak meg ezért nem jutott
-
bozont
veterán
válasz
profisher. #13294 üzenetére
Mondjuk a Furmark a vga-t terheli inkább, nem a cpu-t. De a 3Dmark szerintem nem 1400MHz-en futott, néha nem jól detektál a Systeminfo.
Itt egy régebbi eredményem, bár azóta nem sok minden változott. a cpu 3,8Ghz-en ment, csak nem figyeltem és mikor a képet készítettem a cnq tette a dolgát.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
profisher. #13286 üzenetére
Mi van azzal a kártyával,nem bírja a 3D munkát? Játékok alatt nem csinálja ezt,akkor vlmi nagyon rossz helyről szedted az a 3D Mark-ot...
-
bozont
veterán
válasz
profisher. #13286 üzenetére
-
bozont
veterán
válasz
profisher. #13267 üzenetére
Egy képet dobj már be a részletes pontszámokról, de van egy olyan érzésem, hogy a proci miatt kapsz csak ennyit. De a lényeg a graphic score, ha az annyi, vagy picit kevesebb mint a többieké, akkor nincs nagy probléma szerintem.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
profisher. #13251 üzenetére
Van olyan eset igen,hogy mennek. Viszont,mint a rendszernél,itt is ajánlatos újra telepíteni mindent. Van egy rendje,módja az egésznek. Rendszer után bevált driverek felrakása,frissítések bekapcsolása,aztán mehetnek a játékok. Telepítés közben ha be van kapcsolva a frissítés (ami fontos),úgy is felajánlja szükséges külső segéd programok telepítését. Értem ebben a "NET-keretrendszer"-t,amit általában az AMD kártyákhoz szokott kérni,többi szükséges program szinte benne van a legfrissebb vga driverben.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
profisher. #13249 üzenetére
Sokkal hamarabb reagál a parancsra mint a Win7-t,játékok is egyből ugranak és mennek hibátlanul,nem tetszés kérdése,legalábbis nekem.
Megszokod,először nekem is furcsa volt,hiányoltam az Aero-t is,de már 9. hónapja használom és nem is kéne már más. -
PlayMax
nagyúr
válasz
profisher. #13247 üzenetére
Win8-at rakd fel és tüntess el minden más rendszert a gépről,mert hiába van más partíción,bekapcsoláskor a dos mindig befogja adni az összes rendszert,hogy válassz. Egy idő után összekavarodnak,nem lesz teljesen stabil.
Röviden azért ajánlom a Win 8-at,mert sokkal energiatakarékosabb,naprakészebb,gyorsabb és stabilabb. Nem nagy cucc,metro felület is csak egy "dísz" valahol,úgy is az asztalt használod mindenre szokás szerint.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
profisher. #13244 üzenetére
Hmm,furcsa ez a FM2 világ,nálam még soha semmi nem fagyot,ha fagyna véglegesen is,biztosan hardver hiba.
Pénteken hazahozom én is az MSI7770-et,megnézzem mit produkál,de sztem semmi bajuk nincs.
Nem értem,hogy minek rögtön tuningolni,"megnézem mit bír" hozzáállás,említett 1440 felbontásban hozzá sem kéne nyúlnod,FHD-ban játszogatnak vele kompromisszumokkal. -
skayline
tag
válasz
profisher. #13235 üzenetére
Illesztő és dx ami 3dmark alatt kijött neked is. Nálam Játékok közben jött a fagyás, kidobott az ás asztalra és csak feladat kezelöből tudtam visszahozni a rendszert.
-
skayline
tag
válasz
profisher. #13233 üzenetére
Remélem nem kell szivnod vele. Jelezd mit hozott a telepítés mert az nekem nem volt megoldás
-
skayline
tag
válasz
profisher. #13192 üzenetére
Szia! Nem akarlak elkeseríteni de nekem volt egy Sapim 7770 GHz oc és ugyan ezt a hibát dobta játékoknál. Vissza vittem a karit gariba és másfél hónap utánn jött az iPonból a levél hogy levásárolhatom vagy cserélhetem hiba leírást vagy bármi egyébb infot nem közöltek. MOst egy 7790 sima sapim van és nem csinálja ezt a hibát. Erősen ajánlom egy másik gépben a tesztet. Ha ott is csinálja go gari!
-
kisza25
félisten
válasz
profisher. #13230 üzenetére
csak ha bizonyítani tudják, vagy bevallod, de nem igazán lehet bizonyítani
GPU tuning alapfeszen, megfelelő hőmérsékleten tartva szinte veszélytelen, de memória legtöbb esetben hűtve sincs -
kisza25
félisten
válasz
profisher. #13227 üzenetére
játékokkal
Atesz1978: 3kártyám bánta már a memória tuningot, inkább hanyagolom -
kisza25
félisten
válasz
amiket írsz az alapján nem stabil a kártya a tuningolt órajeleken, furmark nem ér semmit stabilitásra
-
PlayMax
nagyúr
válasz
profisher. #13209 üzenetére
Képe milyen,szép? Vagy nem látsz jelentős változást az előzőhöz képest...?
(#13211) Stonerice Elvileg az egy átnevezett HD7770.
-
Stonerice
őstag
válasz
profisher. #13207 üzenetére
"Egyébként most heccből kipróbáltam, 30 fps alá nem ment a dolog, viszont úgy láttam, hogy 70 körül van a gpu kihasználtság... Ez mi miatt lehet? Ja és most alap órajelen volt"
Kevés a proci, például -
Stonerice
őstag
válasz
profisher. #13203 üzenetére
Töröld le a catalystot. Utána töltsd, le a driver sweeper progit, és töröltedt azzal is az öszes Nvidia, és AMD driver beállításait illetve maradványait, akár 2 újraindítás után is végeztesd el vele.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
profisher. #13203 üzenetére
Pedig sajnos ajánlatos,egy merevlemez formálása után tiszta partícióra. Próbáld félre rakni a szükséges cuccokat,esetleg kiírogatni,mindenképp jobb lenne a kártyának.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
profisher. #13200 üzenetére
Annak nem kéne lemenni,ez nem jó dolog. Próbálj más illesztőprogramot,Catalys-t felrakni. Ilyenkor általában mindig keresgélni kell egy két dolgot,mire kényelmesebben használhatjuk az AMD kártyáit. Jobbik esetben egy szoftveres probléma ez,rosszabbik pedig a hibás cucc.
Sokat számít a tapasztalatod a kártyával,elvileg pénteken én is mennék érte...
-
Stonerice
őstag
válasz
profisher. #13200 üzenetére
Figyeld a gpu-t is, hogy mennyire használja ki.
-
Stonerice
őstag
válasz
profisher. #13197 üzenetére
Figyeld msi afterburner+ hwinfo progival a cpu használatot OSD-n Néhol még i5-el is 70%-on tekert a 7770 mellett a cpu
-
PlayMax
nagyúr
válasz
profisher. #13195 üzenetére
"fps droppot"
Ebben mit értesz,belassul az egész,mikrolagolásokat érzékelsz játék közben?
Melyik driver-t raktad fel,esetleg a rendszert még nem húztad újra? -
Stonerice
őstag
válasz
profisher. #13195 üzenetére
FPS dropp C3-ban cpu miatt van. Monitorozd közbe a cpu-t és rá fogsz jönni.
Miután i3-ról i5-re váltottam elvoltam ájulva a 7770-oc tól, úgy vitte mint a szél High-on 1440x900-on -
Stonerice
őstag
válasz
Helyre jön majd
Nekem is így volt a hd6850-em első napjaiban.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Szia!
Végeredményben csalódtál benne egy picit? Nem érzem úgy mint ha el lennél ájulva,többet vártál tőle?
-
Grave_444
nagyúr
válasz
profisher. #13124 üzenetére
Nemnem első zsír új kártyám jön csütörtökön.
-
Stonerice
őstag
válasz
profisher. #13120 üzenetére
Gondolom garifutár. Ipontól
-
Grave_444
nagyúr
válasz
profisher. #13118 üzenetére
Az 1500-ra rájön a 2500 posta. Nekem még így is megéri, főleg ha nálam is 55 fokos lesz terhelés alatt 1600-1700-as fordulattal.
-
dragonfx
veterán
válasz
profisher. #13078 üzenetére
hát igen ez megy.
de itt ezért le fognak fikázni szerintme is elég egyenlőre 2 mag is.nincs ami kihazsnálná a 4et.ami van is az elenyésző %.amugy visszakanyarodva szerintme nem éri meg 7770ről 7790re váltani max ha valami mákos csere van.
mind2 kártya a 70 és a 90 is megéri az árát annyit ér amennyibe kerül 27k és 34k....de belevéve utobbival tovább huzod jobb vétel. -
Stonerice
őstag
válasz
profisher. #13078 üzenetére
SZerintem meg úgy fog történni a fejlesztés, hogy több mag alacsonyabb órajel.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
profisher. #13070 üzenetére
Jó leszel vele egy darabig,aztán később mit csinálsz vele mikor már kevés lesz? hmm? Ez a nagy kérdés...
Át váltasz APU-ra egy HD6670 társaságával? -
PlayMax
nagyúr
válasz
profisher. #13020 üzenetére
Na már észre is vették,pofátlan egy ára lett.
[link]
-
PlayMax
nagyúr
válasz
profisher. #13020 üzenetére
Lehetséges,nem sokára biztosan észre veszik,aztán ennyi volt az akció náluk is.
-
törölt tag
válasz
profisher. #12978 üzenetére
Nem, visszahúzva szépen fut.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
profisher. #12958 üzenetére
Csak az alaplapjaitól mentsen meg az Isten!
-
Müszi
senior tag
válasz
profisher. #12953 üzenetére
Nem értem ezt a riadalmat. Nincs az MSI-vel semmi gond. A többi gyártó alap verziója sem jobb. Ahogy a képekről nézem a hőcső nélküli verziókon ugyan az a borda van mindnél, csak a burkolat és a venti különböző. Tuningban is biztosan van szórás még azonos tipusok közt is. Én még az előző rövidke I..n-os akcióban vettem egyet és meg vagyok vele elégedve. Ugyan nem egy tuning bajnok, de nem is vártam el. Az árához képest akkor is az egyik legjobb vétel most ráadás játékkal és az a 3 év gar is megnyugtató.
Attól meg tutira nem kell félni, hogy azért olcsó mert gondok vannak vele. Az árgrafikonon látható, hogy nem ilyen nyomott ára volt eddig, sőt nem is ez volt a legolcsóbb. -
profisher.
tag
válasz
profisher. #12950 üzenetére
-
PlayMax
nagyúr
válasz
profisher. #12947 üzenetére
Igen,már megrendeltem szombaton,de sajnos csak szerda vagy csütörtökön kapom meg a fizetést. Remélem lebírom velük majd focizni ezt a három napot.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
profisher. #12941 üzenetére
Alig várom,nagyon szívesen elolvasom majd tapasztalatod róla,kíváncsian várom!
Nekem ma már megjött az SMS-s 11 óra fele,hogy átvehetem ma 14 órától személyesen üzletükben (iPon). Sajnos ma nem tudok érte menni,remélem szerda vagy csütörtökig eltudom velük húzni a talit.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
profisher. #12934 üzenetére
Nem nagyon bízok ebben az MSI 7770-ben,megnéztem majdnem az összes boltot és mindenhol olcsóbb,legalább egy HD7750 árát kérik érte. Ez nem egy egyedi iPon Akcio,egyszerűen ennyi az ára. Szokták mondani,hogy olcsó húsnak híg a leve,de láttam már olyant is ritkább esetben,hogy olcsó és jó.
Mindenesetre bűzlik ez nekem nagyon,3 év garancia miatt tartom jó vételnek. -
Müszi
senior tag
válasz
profisher. #12913 üzenetére
Jó kis cucc, de nekem nem sikerült vele a fesz. állítás, pedig a beállításokban többféleképpen is próbáltam a csúszka inaktív maradt. Lehet user error viszont a Sapphire Trixx szoftjával alapból mükszik. Ha majdan neked sikerülne, írd meg légyszi a módját.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
profisher. #12919 üzenetére
Még nem tudom mi lesz, ha 7790 akkor ezt veszem, jó áron van és a játékokon még keresek is. Azt írják 55 fok alatt van terhelés mellett 1600-1700-as fordulaton. Ez így nagyon jól hangzik.
A másik opció egy Sapphire HD 7850 2GB 2 év garival, az itteni legolcsóbb árnál 8000-el kedvezőbben.
-
Stonerice
őstag
válasz
profisher. #12901 üzenetére
Erre lehet , hogy válaszoltak már. Azért beírom.
MSI Aterburner írja ki a vga infókat. Ha mást is szeretnél(pl:cpu, vagy feszültségek) akkor kombinálni kell HW info-val
Így kell beállítanod [link] -
Stonerice
őstag
válasz
profisher. #12879 üzenetére
Én meg az Asrock lapom cseréltem Asus-ra. Mert meghalt sajnos az igp az Asrockon, és inkább megbízhatóság felé húzódtam
.Az i3-2100 am kicsit jobban pörgött vele.
Mindjárt nézek alaplapösszehasonlítást nektek -
Atesz1978
senior tag
válasz
profisher. #12860 üzenetére
Arra a felbontásra tökéletes választás pláne ennyiért!
-
Alister71
nagyúr
válasz
profisher. #12869 üzenetére
Hát mondjuk ez nem csoda
más: néztem megint egy új 3D markot, változott-e valamit azóta a helyzet. Elég "gyengének" titulálja a gépem
: klikk. gaming laptop is jobb
-
Jim76
aktív tag
válasz
profisher. #12860 üzenetére
Én is 1440x900-ban használom most, ritkán a tv-n fhd-ban, de 1100/1250-re csak a bench-ek kedvéért húztam fel, mert alapon is elég, crysis3, fc3, bf3, gw2, metro2033, f1 2012 minden tökéletesen megy, 100%-osan elégedett vagyok vele. Ár-teljesítmény arányban még mindig az egyik legjobb választás.
-
Steelmanus
addikt
válasz
profisher. #12850 üzenetére
Valoszinu hogy a 7790 miatt vannak az akciok, hiszen a 7790 20-30%-al gyorsabb, es csak 85 W-os a TDP, vagyis + 5% teljesitmeny felveteli tobblettel jobb teljesitmenyt hoz. Es ne felejtsd el hogy a 7790 mar a GCN 2 arhitekturas. Amugy a 7790-et is szoktak akciozni, en is ugy vettem.
Pont a PCX-tol
-
dragonfx
veterán
válasz
akkor mégsem néztem be.ugyanannyi.
szerintem mega pcx oldala sokkal átekinthetőbb mint az iponé.
keresni könnyebb... -
törölt tag
válasz
Számomra ez a PCX taszító. Nem tudom megmagyarázni miért, ezt érzem ha bámulom a weblapot.
-
dragonfx
veterán
válasz
profisher. #12845 üzenetére
mér hol még?
vagy keverme iponnal? -
törölt tag
válasz
profisher. #12840 üzenetére
Szintén.
-
Müszi
senior tag
válasz
profisher. #12703 üzenetére
Abban szerintem nem túl erős, de egy másik példány persze lehet, hogy jobb. Nálam alapfeszen a GPU 1100-on már nem bírta és 1,25v-on is 1200MHz körül vége volt, de akkor is nagyon jó vétel szerintem. A memó viszont stabil az alap 1125 helyett 1300-on. Feljebb még nem próbáltam.
-
Müszi
senior tag
válasz
profisher. #12698 üzenetére
Jó lesz az, meglátod.
Ha jól szellőzik a házad, akkor a hűtés zaja sem lesz zavaró. Nálam a kánikulában teszt alatt sem ment 66-67 foknál feljebb, bár itt azért már hallatta a hangját, de nem volt vészes. A játékot egy hozzá adott kód segítségével letöltheted. Én még nem próbáltam.
-
Alister71
nagyúr
válasz
profisher. #12700 üzenetére
Olyan 1680-ig jó.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
profisher. #12700 üzenetére
Remélem 1600-ban is...
-
válasz
profisher. #12618 üzenetére
tele van az apró ilyen kuponokkal, úgyhogy óriási pénzre azért nem lehet számítani belőle. az egész csomag 5-6e FT-ért megy el max.
-
válasz
profisher. #12616 üzenetére
a másik is never settle (vagy az elődje), csak régebbi.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Formula-1
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest