- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
Alister71 #19710 üzenetére
Ok akkor nem elég.én látom amit látok.
Fc3,dirt3,grid2,bioshokk,f1 2013,pes 14,.....ezeknél eleg.Nem tudom en i vegyék e memoriat brutal draga bízok benne lemegy év végére....
En5300ert vettem a 4 gigasat most 12k....7700as szerianal a tuning szinte semmit nem hoz.elenyésző.ahol hoz ott se annyit erdemes legyen hajtani.max lelki erőt ad. :-D max 3-4 fps.
26k.ert a sapphire 7770et kellett volna venned rubisoda. -
raubisoda
senior tag
válasz
Alister71 #19708 üzenetére
Bocs igen 3 hete kb max4 de inkább 3.Most néztem ipont a legolcsóbb MSI 27+futár2500 az annyi mint 30.Nekem futárral jött 26500-ért.Nekem most az anyagim sem engedhet meg 3500-at.Használtan nem tudom bemerjem e vállalni.Tettek a 7750-re ajánlatot de annyiért inkább bevágom a kazánba.Ami tényleg normális 7770 az 30+futár.
-
urbi73
senior tag
válasz
Alister71 #19708 üzenetére
A 460 -ra gondoltam , olyat én már nem vennék . A fogyasztás meg igenis számít ! Régen volt 9800 Gtx - 4890 .,ezek mind majd 200w fölött kérték az áramot , és még ez csak a VGA volt . Egy fogyasztás mérővel érdemes kimérni a gépet , meglepően sok áramot fogyaszt még így is .
-
dragonfx
veterán
válasz
Alister71 #19523 üzenetére
érdekes mér nem megy le amugy.gondolom azért mert tudják milyne stabil jó teljesitmányre képes az 1150 mennyivel gyorsabb? 5%?
de ne már akkor ivy i5öt már alig fogok kapni lassan ujonnan?
amugy mint potenciális vásárlójelölt figyelem az árát november óta kb 10%kal lejjebb ment az i5...van rá esély végre 40 alá bekacsint de 50kból ujonnan lappal együtt akkor sme jön ki. -
Stonerice
őstag
válasz
Alister71 #19247 üzenetére
+1
hd7770 -el sztem aki tudja bios piszkálás nélkül az 1100mhz-t az elégedjen meg vele. Ezek a vga-k ugyse gyorsulnak sokat.
dragonfx
Egy új cpu-val sokkal többet kihozhatsz a vga-ból.(#19263) raubisoda
Lehet hogy szar az AMD driver(catalyst), de nem azért mert összeomlik ha OC-zol. Hanem azért, mert ha oc-zol, akkor előfordulhat, hogy a TDP beállítással nem bánik elég jól, és visszafogja a vga-t.
-
dragonfx
veterán
válasz
Alister71 #19239 üzenetére
de nekem unknow az a 3 sor. és 1.2V.nél többet performance se enged ha legörditem ez minek a jele?
hogy szegény gpu védekzik a rossz ellen
multkor már a short OC biostol is befagyott......pedig 1100/5000et viszi trixxel.
de hol irtad át?
csak a legörditő listában levőket tudod nem kiválasztani? -
OP-ToTo
aktív tag
válasz
Alister71 #19190 üzenetére
Afterburnerrel 25%ra lehet levinni, Ati catalisttal meg 20%-ra. Ennek ellenére bődületesen hangos. Valószínűleg előtte szét lett hajtva, nem tudom. Az én rendszerhűtőm amit alá raktam, kb 800at pörög, a kártyájé meg szerintem 2000et. Így most relatíve hangtalan a gép. Mivel 34 fokos kb a kártya, feleslegesnek ítélem meg a gyári zajos hűtését ami 45 fokon pörög. Azok az icipici ventilátorok nem képesek hűtésre, inkább csak hangkeltésre.
-
dragonfx
veterán
válasz
Alister71 #19119 üzenetére
jogos nekem is ennyit ír ki.akkor faják vagyunk
én nem hinném el a win7re nem írnak már uj cuccokat.nem olyan régi még...
amugy ott vana pci-e test gpu-zbe nem tudom mltki kérdezte. megnyitja kis ablakot.és nekem akkor átugrik pci-e 2.0ra...ha kilököm piros x.szel akkro visszaugrik pci-e 1.1re.akkor ez így normális hogy a procim miatt nem ugrik fel pci-e 3.0ra? -
dragonfx
veterán
válasz
Alister71 #19115 üzenetére
passzolom.de ha csak 8.1en müxik akkor persze cserélek én is.
de ha nem akkor nem.1.5V dram fesz mér nyirja a procit? régen ddr1 időszakban 2.5V volt a szabvány nekem vagy 5 évig 2.75ön ment..vagy azot amrá ennyire más lett összefügg?
a legujabb dx a 11.1es nem amit 7es szériás radeon tud nem?
-
dragonfx
veterán
válasz
Alister71 #19098 üzenetére
jon de az is átnevezett 7790.ezek szerint ahhoz összecsapták a drivert. vana win8.1 nem kiforrott ennyi.amugy nem is értem miért jo 8ra váltani amig nem vinnyog semmi játék a win7 alatt.
nekem sincs gond a 7770nel egyikkel se. ez kiforrott már.Gainka&Lacielvtars>>okés de én mikor több mitn egy éve vettem a 12.11es volt kinn...
...utána updateztem 13.1re....aztán nem is tudom asszema rivals vinnyogott éppen 13.4or later.ért....most a 13.11 van remélem fél évig elhuzza.
u.i.: látom is pörög a topik átraktam a memoriámat 1600as corsair cl9es. cl8ra mert csak 1333on megy win alól mivel teszteljem stabil e.játékok? b75ön tudok dram feszt adni?
-
Stonerice
őstag
válasz
Alister71 #19035 üzenetére
Gondolom nem elég nagy a felbontás, és nem is very high-on van? etán csak a 2x-es AA hiányzik ami miatt 60%-on megy. Vagy pedig, az a venti sebességet mutatná?, Mert a cpu sem megy maxon. Nálam i5-el és hd7770-el mind a 2 80%felett járt, high beállításon(1440x900-on
. De bírta Very high-on is a 25 fps-t
-
-
Stonerice
őstag
válasz
Alister71 #18922 üzenetére
Meg érdeklődhetem, hogy nálad ez az érték mennyi?
Gondolom tudod hol kell megnézni TechpuwerUp-al! Elvileg neked akkor magasabb a 7770-ASIC értéked. Nekem csak 1245mhz-n ment stabilan.
De, ha azt is nézzük, hogy én csak 1335mV-t tudtam adni , akkor lehet hogy másnak is köze van az OC képességhez. -
dragonfx
veterán
válasz
Alister71 #18878 üzenetére
Ha már fejlesztek használjam ki az 1600as ramot ha ilyenem van.
Tudom nem sokat számít.es tuti a 2000es is bőven jobb mint az enyém de akkor se.
38k.ert hol van k.s i5? B75be megérné?
Amúgy ez a lentebbi 30k.s 3470 nem lenne rossz,de procit sosem postaztatnek sőt semmit. Telorol vok nem látom van e ra gari.... -
adam3
aktív tag
válasz
Alister71 #18506 üzenetére
Asus 7790 OC kártáyval hasonló a problémám, folyamatosan elszáll az illesztőprogram nem válaszol hibával. CCC-vel vegyem lejjebb a frekit, vagy tweak-el? Azt már olvastam, hogy a két program nem szereti egymást. Gondoltam még a TDR emelésre is, azt is kiróbálom. Ha ez megoldja a problémát, érdemes cserélni, vagy az új sem lesz jobb?
-
-
_DiEGO_
őstag
válasz
Alister71 #18409 üzenetére
Én 33-ért vettem a 2400-est. Nem olyan sok a különbség. A Z77-es lapot pedig 15-ért.
Most néztem rá alaplapodra
ez 15K sosem volt , most is 27ezer tavaly mint újdonság - mennyi is lehetett
[GIGABYTE GA-Z77-D3H]
Ár: 27.566FtGondolom BIOS-t frissítettél 8.1 alá , met valami gubanc volt a hanggal
Friss ropogós az uj BIOS hozzá Win8.1 miatt :
F23a 3.8 Mb 13/12/2013
Update VIA VT2021 Driver for Win8.1 -After update BIOS, please update VIA audio driver.Szal az a 15K -t elírtad egy tízessel
-
djculture
félisten
válasz
Alister71 #18448 üzenetére
Nem fogadom el mert nincs kedvem fél éves játékokért 15 ezreket kiadni.. gta5 is 14500forint minden fele ennyiért veszek egy mázsa játékot pcre ami szintén pár hónapos. Aki milliomos annak tökéletes a konzol is ..
Amit egy év alatt elkölt az ember a konzolos játékokra annyiért fullos pécét lehet épiteni és még játékokra is marad pénz.Ez a baj a konzollal, tudom nem feltétlen kell újat venni lehet másnak a levetett (beadott használt) játékával is játszani de az megint nem az én világom.
-
Stonerice
őstag
válasz
Alister71 #18446 üzenetére
A kaveri már azt a felépítést követi
Jézuska hozza kamionnal, és hajóval. Kár hogy csak 4 magos, mer az IGPsok helyet elfoglal
Meglássuk mit hoz a HSA meg a többi nyalánkság. Én meg azt olvastam, hogy az AMD létrehozott a HynX el közösen egy jobb memóriatípust a Gddr5-nél. Lefogadom, hogy a Kaveri utódja kaphat majd belőle az alaplapra szerelve. De lehet hogy csak konzolokba szánják azt is. Pedig azokra a ramokra nagy szüksége lenne már a kaverinek is.
-
djculture
félisten
válasz
Alister71 #18439 üzenetére
i5 az rendes 4 mag az fx meg ez a modulos nyavaja ami nagyon függ attól hogy optimalizálnak erre a felépitésre vagy nem. Ha optimalizálnak a modulos amd-re akkor ölhetetlen ha nem akkor lassú.
De mivel az új konzolokba is amd van nemsokára szerintem az amd lesz előnyben. Szerintem akkor még ez amodulos felépités is megmutathatja mit tud. -
TaylorXIII
őstag
válasz
Alister71 #18409 üzenetére
AM i5 2400 nem szorzózáras? Hogy emelsz te abban szorzót bárhogy is?
Ja értem. Szóval azért annyira nem köcsöeg az intel jól van
Ez is valami
Elvégre az 1 szálas max turbó órajelt rakhatod ki 4 szál-ra és így amint kapha az ívet annyin megy mintha 1 szálon lenne turbó közbe 4 szálon van tuning. Remélem azért érthető
-
-
Stonerice
őstag
válasz
Alister71 #18400 üzenetére
Hátha eljön majd karácsonykor az AMD hez is a Messiás,és helyrepofozzák azt az 1 szálas teljesítményt. Így 5 év után
(#18402) starpeter
Szerintem aludj akkor rá 1 hónapot!!!!!!!!!!!!!!! cseréld a lapod fm2+ra és majd veszel bele kaverit. Szerintem tuningban jobb lesz, ha teljesítményben nem is olyan sokkal. És akkor legalább hasznosabban költöd el a pénzedBár akkor már megint mind1 lenne ha i5-re hajtasz mert 1 árban van
-
djculture
félisten
válasz
Alister71 #18396 üzenetére
Ja de már ilyen 24-25 ezres pontszámokat dobó procikkal nem nagyon szokott gond lenni játékban, a 20 ezer alatti a gáz..
Nekem is a régi ezer éves am3 as athlon4 van 24050 ponttal de még semmi nem akadt rajta .
i5 amugy tényleg jó, márha van annyi pénze az embernek meg az alá minimál olcsólapokat se lehet venni -
starpeter
senior tag
válasz
Alister71 #18274 üzenetére
Szia
Lefuttattam egy benchmark tesztet és ezt a hiba üzenetet dobta ki.
Workload Single init returned error message: DXGI call IDXGISwapChain::SetFullscreenState failed:
The requested functionality is not supported by the device or the driver.
DXGI_ERROR_NOT_CURRENTLY_AVAILABLE
-
Adebayor
aktív tag
válasz
Alister71 #18285 üzenetére
bennevolt a leirásba, hogy van benne, de ezek kilopták... mondta ismerősöm, hogy ez szokásos.. sajna ez van. viszont ma vettem egyet, és nemmegy vele... elvileg minden passzol mindenhez és mégse.
szerk: viszont van dvi-i meg dvi-d. az lehet nem mind. de oylan dvi-i-t vettem ami éppen belepasszol. annyi a tű, amennyi a helye.
-
Lacccca87
addikt
válasz
Alister71 #18168 üzenetére
De ez a catzilla kifejezetten az. Még egy nagyon jól párhuzamosítható teszt egységet sem tudtak megcsinálni rendesen. AZ meg cska hab a tortán hogy elvben össze vissza kapod a pontot ott és elég nagy eltérésekkel is ugyanazzal a CPU-val. Habár ezt nem tudom megerősíteni mert nem próbálgattam sokat.
-
dragonfx
veterán
válasz
Alister71 #18039 üzenetére
na erre mondtam soka drivergond ezéárt nem rakok fel.lehet nv.hez könnyebb megirni és ott nincs ilyen.de sajna ez az ati gyerekbetegség még mindig ott van hogy a driverek nem 100%osak.-.inkompatibilitások sora van...nekem megy fel win7 az összes driver.fogalamam sinc shogy teljesit a 13.11 béta 9.5 de gázos cserélgetni kell....meg játékok kikötik melyik kell..ujabb.régen ilyen nem votl és nv.nél sem volt és szerintme most sincs.
csakhát atinál aagyobb telejsitmány olcsobb.ez kárpotol.nagyon elgondolkozok gtx650ti.re cserélek.....
tehát akkor 7790et nem szabad venni... -
-
DeckardCain
senior tag
válasz
Alister71 #14405 üzenetére
Köszönöm,de használt nem igen játszik.
De elgondolkodtam. Marad a 7790 és mellé
jön egy Asus M5A97 R2.0 20k és 28Kért egy FX 6300.Bár akkor meg a matx vonal kuka
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest