-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
>Deego.. #14262 üzenetére
Ez most nem ertem, miert ajanlod nekem a topikot, en csupan azert ajanlottam, hogy ha valaki jobban utanna akar erdeklodni a kepjavitok "hasznarol" akkor megtehesse. Rendszeresen olvasom az elejetol azt a topikot szoval ezert nem ertem hogy miert nekem kellene erdeklodnom ott, es kuldesz oda. Na mindegy.
Itt biztos valamit el állítottál.
Ezt nem kellett volna ! Nem az a fajta vagyok aki manipulal, csak azert hogy igaza legyen. A lejatszohoz nem nyultam csupan a kepjavitokat kapcsoltam ki-be. Errol ennyit.
Amugy is csak egy ajanlas volt hogy erdemes feltenni a Catalyst-ot, es senkit nem akarok meggyozni arrol hogy mit kapcsoljon ki, vagy be, a kepekkel is csak ala akartam tamasztani azt hogy egy filmnel nem kell maxon menni a karinak.
Meg talan annyit, hogy nezzel meg egy flash-t is mennyire kitudja hajtani a karit alapon.
Reszemrol nem vitatom tovabb a temat. Béke. -
Steelmanus
addikt
válasz
>Deego.. #14260 üzenetére
A kijelzom csak 1440x900-as.
Kikapcsolt javitokkal:Nezd meg a blokkosodast vagy Aniston állát, de en nem akarok senkit meggyozni, erre ott a HD filmek lejátszása /Olvasd el az első hsz-t!/ es ott ra lehet kerdezni hogy mennyire el tud rontani egy filmet a kepjavito.
Ott eleve nagy filmtudorok forumoznak, es kerdezzetek ra hogy kellenek-e a javitok. -
Steelmanus
addikt
válasz
>Deego.. #14254 üzenetére
Remelem nem ebbol e ket kepbol indultal ki amit belinkeltem, mert teljes kepernyon ebbol semmi nem latszik.
Csak azert keszitettem hogy lehessen latni hogy mennyit terhet jelentenek a "kepjavito" algoritmusok, elvegre valakinek ki kell szamolni a dolgot.
Abbol induljunk ki hogy van egy remek filmed amit a keszitoje a leheto legjobb minosegben keszit el. Mit tud azon javitani a CCC? Szerintem semmit, sot sokszor meg inkabb ront a minosegen pl az Elkiemeles Korvonalhalvanyitas - ez nem ellentmondas? - nameg a zajszures, ami eleve elmossa az egesz filmet.
En nem vagyok nagy filmezo, de a HD topikban sokszor olvasni hogy ezeket eleve kikapcsoljak. -
Petyyyyy
addikt
válasz
>Deego.. #13802 üzenetére
Már késő, 10 pont a Griffendéltől. De várunk szeretettel, amint megvan a 7790-ed.
És hogy legyen valami érdemi is: Megtisztelő 458. hely 3DM11 listán. Feljebb már csak CF-fel van jobb a 77xx-es kategóriát tekintve. -
Grave_444
nagyúr
válasz
>Deego.. #13798 üzenetére
Ha nem számít az ár/érték és a fölöslegesen kidobott pénz a physx-ért, amit 1-2 normális játék támogat évente csak nyugodtan. Aztán lehet verni rá, hogy milyen drága és menő vga-t vettél..
Ez bármire igaz, vannak akiknek csak az számít hogy drágább legyen a többinél... -
Stonerice
őstag
válasz
>Deego.. #13692 üzenetére
Nem tudom, én csak a fracia eredményeket másolom ide
. De ezek a típushibák, gondolom mind a termékrajtok után jelentkeztek. Mint például az Asus p8z77m-pronál. Utána már javították azt is, és volt róla tudomása az embereknek, hogy melyik sorozatszámú a hibás. Szóval a gyártók gondolom javítják ezeket a reviziókat, ha úgy tartják fontosnak. Persze, ha nemakarnak beégni a vásárlók előtt akkor mihamarabb elkezdik a széria javítást, ha tudnak a hiba forrásáról.
Sapphire 7850 BS alatt a Black Screent érted? -
-
dragonfx
veterán
válasz
>Deego.. #9075 üzenetére
sőt ha már ilyne szép adatokat generált a dirt3.hogy kihasználja a vasat megnéztem mit hoz a tuning.egy szerényet huztunk 1070/1300.ra a default ugye 1000/1125
ugyanazona pályán kezdéstől a célig mentem a kenya rallyn 2-2x 1.5 perc futam.fraps.sal mérve avg fps
első pálya> 61 fps vs 66fps
második pálya> 62fps vs 65fpsna kb ennyit ér a tuning,
..maga a a kártya tudása számít.lehet egy i3mal jobban kijönne a tuning mert ott nem 95%+ba pörögne a cpu. de deafultba és tuninggal is szinte maxon ment a vga kihasználtság. stockon inkán 98-99% volt tuninggal kb 91-96% inkább.szoval minimálisan de visszábbment. ez kicsit elszomorító mert az jelenti lehet mégis kevés a G860 ide....inkább a 7750hez elég.egy i3 2120 kéne.
megprobálok méréseket végezni ugyanezen beállitások mellett más játékba is.
Természetesena grafika 1440be volt mind2 esetben csutkán.és a venti olyan 70-80% között pörgött a hőfok 56-58 fok volt stockon tuninggal 59. a cpu.é pedig 52-55 mind2 esetben magonként.a crysis 3ba 1440be mediumon nekem 100on ment a proci és kb 70en a vga defaultba.
tuningolt 7770 mellé egy i3 a legtökéletesebb választás a 2120.árát tekintve ja.
7850hez szigoruan csakis i5... -
Eagle16
addikt
válasz
>Deego.. #9077 üzenetére
i3 mellé én nem tennék 7770-nél nagyobb kártyát. Árban is kb. megegyeznek. 7850 mellé már valami 4 magos illik szerintem.
1440-ben még inkább számít a proci, mert minél kisebb a felbontás annál inkább a procinak kell dolgoznia.
Igaz hogy eddig még csak a Crysis 3-ban láttam ezt, hogy 80%-on megy a VGA a G860 mellett, de azért erősen elkezdek majd aggódni, ha egyre több hasonló játék jön majd, amik akár 6-8 magon is futnak egyszerre...
-
kovsol
titán
válasz
>Deego.. #5840 üzenetére
Dupla sávszélességet nyújt a pci-e 3.0 a 2.0 hoz képest. Jelenleg kb ott van előnye, ha CF/SLI -t építesz és az alaplapod csak x8-x8 felállást támogat két kártyás rendszer esetén, akkor pci-e 3.0 ból ez olyan gyors lesz mintha x16-x16 pci-e 2.0 lenne. Ezzel lehet nyerni pár % teljesítményt több kártyás rendszernél, egy kártya esetén csúcs kártyáknál is szinte mérhetetlen az eltérés.
Persze olyan kártyát kell belerakni ami támogatja is, meg ugye olyan alaplap/proci. Amúgy tévedsz, mert mivel az intel esetében a pci-e vezérlő a prociban van és neked "csak" egy SB alapú procid van az csak 2.0 -t támogat. És az alaplapod se tudja. Ivy proci kell és olyan alaplap ami már támogatja a 3.0 -t.
Jelenleg a játékokat úgy írják amúgy, hogy minél kevésbé terhelje a pci-e foglalatot és ezért nincs gyakorlati haszna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest