- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
talpas
aktív tag
válasz
djdaniel #17410 üzenetére
Nem kell érteni. Minőségbe kell hozza a várt eredményt és kész. Ha neked ez nem teljesült akkor gond.
Az egész világnak gyártanak, változás az alkatrészekben biztosan üzlet, beszerzés, tartani az árakat a többi gyártót is nézve, szerintem sokrétű a dolog. Csak ne érjen be a konténer gondolom nem állnak le a gépsorok, pakolnak bele samu helyett mást v. fordítva, hisz a vevő venni akar és nem várakozni. Szerintem. -
hoffman_
nagyúr
válasz
djdaniel #17114 üzenetére
köszi a tapasztalatokat
nekem eddig játékra 2 vga-m volt, egy g80-as 8800gts, a kedvenc kártyám a mai napig, meg a 4850, a stock kúlere mindkettőnek hagyott kívánni valót maga után, a 4850 konkrétan hulladék ugye
egy ac s1 viszont majdnem passzívan elvitte 50 fokon, így megszoktam a kényelmet, és a csendet. de ez a sapphire 7-es széria ígéretes.
kérdésem, ami felvetődött közben: ne vegyek inkább 6850-et?
igaz, hogy csak fél év garisat találok már és többet is kajázik, de combosabb
van valami érv a 7790 mellett? ja, és a 6850 egy 10-essel olcsóbb, az se mindegy.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
djdaniel #17102 üzenetére
jogos, köszönöm. ahogy nézem gyakorlatilag tök mindegy
az a 2100rpm nagyon vad egy 5v-ra szabályzott 12 centis házventi után... na mindegy, valamit valamiért. a végé megint az lesz, hogy veszek egy accelero s1 plust basszus.
ui.:
az asus-t eldbotam a tapasztalatok alapján, marad a single ventis 7790 vagy a dual x, köszönöm! utólag is a tulajoknak
-
bargeszt
tag
válasz
djdaniel #17059 üzenetére
Az nagyon nem biztos, hogy januárban 30-35 e ft ért erősebb kártyát kapnék. Használtan esetleg 7850 2Gb, de a használtat nem szeretnek különböző okok miatt. Új amd ről meg nem tudok, hogy jönne ebben az árkategóriában nagyobb teljesítményben. De ha tévednék csak szóljatok.
-
-
Grave_444
nagyúr
válasz
djdaniel #17011 üzenetére
Rivaturner ha be van kapcsolva jóval kevesebb fps van játékokba, sokkal egyszerűbb csak MSI Afterburnerben megnézni játék után, az is kiír mindent ha be van állítva rendesen.
starpeter Párszor már leírtuk, de akkor még egyszer.
Nagy felbontásra valóban erősebb kártya kell, DE minél kisebb a felbontás annál inkább számít az erősebb processzor is. A te esetedben elég lenne a processzor teljesen a 7790 mellé 1920x1080-ban.
Ilyen kis felbontáson viszont a vga sok helyen 60-80%-on fog járni a processzor gyengesége miatt tehát nem annyi FPS-ed lesz mintha egy I5 lenne alatta. Így már érted?
Ettől függetlenül megéri a 7790-et megvenned. -
Tournament
aktív tag
válasz
djdaniel #16822 üzenetére
én se vásárólok tőlük csere luxus náluk vagy ha mégis vagy 2 honap
Volt egy lap amit vettem 2010be és még a rendszer felrakás után mcp chip helloooo megis halt
Enyit roluk 2 hétig cserélték ,vissza adták a szart
Utána bevitem gépel együtt lebasztam az asztalra, na akkora szervizesek vagytok akkor kukold meg igy, és jőttek a kifogások szar terméket vettél meg mértnem a 200 ezerből dobáltam őssze meg ad el valakinek mert nem tudunk cserélni kompativilitás hiba miatt... 1-és fél honapig vártam hivtak mi legyen mondom pénz vissza a lapért és tőbbet itt nem veszek semmit azota senkinek nem veszek és bő ivel elkerültetem mindenkivel őket
-
Stonerice
őstag
válasz
djdaniel #16822 üzenetére
Akkor azt mondod, hogy nem jött elő, a hiba azonnal? Volt hogy 3 hónap után, csak? Hát ha valahogy ha előlehetne idézni, a hibát mihamarabb, akkor abba már nemtudnának belekötni.
Nekem is volt egy hasonló szitum, még pályafutásom elején
Azt sem tudtam még akkoriban, miaz hogy számítógép. Mondták nekem hogy vga-t kell vennem, és vettünk is, ismerős segítségével egy boltban. 1 héten belül kijött a baja, (vram hiba) ez csak driver telepítés után jött elő, deleginkább 3D-s terhelés alkalmával. Ugye akkor ezt még nemtudtam. Elvittem a boltba a vga-t hogy cseréljék ki, betette az ottani üzletvezető az ő gépébe, de nála nem produkálta a hibát (pötyözött, torzított, csíkozott egyébként). Mivel nem telepített fel drivert, ezért nem is produkálta a hibát.
SZóval elküldött a picsába:S Akkor még más rendszer volt
sokan aztsetudták, miaz hogy európai unió
Valahogy rákellene jönnöd, hogy mivel tudnád leghamarabb előidéznia hiba jeleenséget. Vagy azóta, már változott a vga állapota, és hamar elkezdi a villogást friss rendszeren? Lehet az ipon sem rakott fel Catalyst-ot?
-
laychi
veterán
válasz
djdaniel #16826 üzenetére
Azért kíváncsi lennék,hogy 0-24-ben hétvégén munkaidőn kívül és éjszaka ki ült a monitor előtt és figyelte,hogy produkálja e a tüneteket...
Hihetetlen,hogy a te gépedben szar,ki lett próbálva másik gépben,ahogy mondtad és szar,állítom az én gépemben is az lenne,de nekik olyan über szuper gépük van,hogy minden tökéletes.Jó hogy nem má' olyan eredményeket is hozott,mint egy R9 290X 3Dmark-ban meg Futuremarkban
-
laychi
veterán
válasz
djdaniel #16824 üzenetére
A mindenki által istenített ipon
Hardveraprón mindenki...ipon garis,ipon garis és tessék
mezei számtech boltok,minimálisan magasabb áron(alkalmanként megegyező,vagy alacsonyabb)árult termékeiket zokszó nélkül cserélik,ha hibás,ahogy tegnap este zárás előtt vissza vittem a proci hűtőmet,mert zörgött,nem volt ugyan olyan,stock coolerem,nincs,mert oem proci,azt mondták 2-3 nap átfutással hoznak egy zsír újat,mondtam nekik,hogy azonnal kellene,ezért a különbözetet kifizetve vettem egy CM 212 Evo-t,és újra indult a gari.
Mellesleg arra 2 év volt,erre meg most 3.
Tudom nem vág ide a téma,csak maga a bolt miatt írtam..." a megszokottól eltérő működést nem produkált"----Tehát ugyan olyan szar volt
-
fagy53
nagyúr
válasz
djdaniel #16795 üzenetére
Kicsi az esélye ennek a kontakthibának, hogy a kártya csinálja. Cserélj monitor kábelt, vagy mozgasd meg a csatlakozóban a kártyát! Ha kiveszed vagy beteszed a csatlakozóba, azt csak kikapcsolt állapotában tegyed!
Amennyiben egy másik gépben is ez a móka megy, akkor visszaviheted garis javításra, vagy cserére. -
Stonerice
őstag
válasz
djdaniel #16792 üzenetére
Nekem még nemmondták, hogy ejnyebejnye
. De nemis úgy mentem gariztatni, hogy meghalt a húzástól
(#16791) lemusz DVI-i átalakítható D-subra. Nekem is így megy.
(#16792) djdaniel
Ki ez a beteg állat a videóban?Még én szégyellem magam, hogy ilyenek járkálnak ép ésszel szabadlábon.
-
-
-
laychi
veterán
válasz
djdaniel #16033 üzenetére
420W-os lc power 8 centis ventivel.Tudom gyengus,de ezt még elméletileg ki kellene bírnia.
Régi típus,nem is a drágák közül,ezért sincs rajta 6pines szerintem.,De lehet az lesz,hogy elmegyek és veszek egy tápot most,és akkor majd eltolom jövő hónapra a vga vásárlást.
Milyet javasolnátok? 500 W körüli fsp-n gondolkodom.Crossfire úgy sem lesz,elég nekem egy vga. -
-
wednesday
őstag
válasz
djdaniel #14606 üzenetére
Még én is vacilálok, hogy mi legyen, bolti, hardveraprós, 7750, 7770 stb. Elsősorban a hűtésekre kérdeztem ott 50-eseknél.
Amit linkeltéll a rövid nyákos Sapphire-nál olvastam véleményekbe, hogy van azért hangja (persze ez most relatív, mert nem tudom mihez képest).
Gondolkodtam én a 70-esen is, de mivel a gépújítás többi részével, szerintem legalább karácsonyig várni fogok, (de simán átcsúszhat 14 tavaszára) így addig egy nem túl acélos AMD X2-es (3Ghz) procival fogom használni a VGA-t.Az egész VGA csere azért indult, mert már döglődik, néha csíkoz, fagy a 4830-asom.
-
MrBrook
aktív tag
válasz
djdaniel #14508 üzenetére
nekem előző msi 3870 oc (256bit
) még mindíg megy spanom gépében 2008 óta, bf3aztam is vele. mostani is annyira jó,nem tudom elképzelni ,hogy tönkre menjen, de persze nem lehetek száz %-os benne.
de ezért szántam rá kicsit többet, hogy jó minőségű alkatrészekből összerakott vga-t vegyek és ne csak az legyen a fontos ,hogy olcsó. -
PeL
addikt
válasz
djdaniel #14332 üzenetére
Majd privátban tedd meg ha nem felejted el mert nem mindig követem a topikot és én lehet el fogom felejteni
Köszi előre is.
(#14333) bozont: nálam is be volt alapból kapcsolva az overdrive, nem tudom miért pedig alap órajeleken volt. Azt is kikapcsoltam mindenesetre...
-
PeL
addikt
válasz
djdaniel #14330 üzenetére
Nálam a hőfokokkal sincs gond, idleben 37-38 fok ebben a melegben is, terhelve szerintem 50-55 maximum. Viszont körülnéztem pár helyen és azt olvastam hogy a flash okozhat ilyen jelenséget ha be van kapcsolva a hardware gyorsítás, nálam be volt mert tegnap pont felraktam a legújabbat. Most kikapcsoltam és remélem soha többet nem fog előjönni.
-
PeL
addikt
válasz
djdaniel #14328 üzenetére
Nálam tegnap jött elő először, december végén vettem a kártyát és eddig abszolút semmi gond nem volt vele. Tegnap óta már ment több órát játékkal is és semmi baja sincs továbbra sem így nem nagyon értem a dolgot. Láttam több képet is a neten ilyesmi hibával, 7970 is produkált ilyet. Lehet valami ritka driver bug lehet vagy nem tudom. Gariztatni így még hiába küldeném el mert tuti nem jönne újra elő a gond náluk, visszaküldenék azzal hogy semmi baja.
-
Tournament
aktív tag
válasz
djdaniel #13995 üzenetére
A4 teamtől ne is vegyetek semmit mert ők meg képesek hogy kise cserélik idei vásárló értékelés olvastam a panaszkőnyvét kaptak a pofájukra ők is
4 honapig szivaták a csokát ügyvéd testvére 1 hét se kelett utána elis intézte a cég vezetőjével hogy mit képzelnek
szoval ne csodálkozon kedves magyar boltok ha külfőldről szereznek már be sok dolgot pc-be az emberek
kb olyan mint amikor bejőtt az fx 8xxx itt magyarországon 20kval drágább volt ha behozatad akkor sporoltál keményen
-
Tournament
aktív tag
válasz
djdaniel #13961 üzenetére
üdv anno hd 3650nel volt ilyen poén azis attol a bizonyos ipontol származott
ez VGA bios update lesz szerintem nekem gamek alatt mind alatt ilyen hiba volt csak 3d és 2d hiba
bios update segit !!!
ha nincs hozzá az gáz mert ha a legfrisebb van rajta akkor meg hibás a kari valószinüleg
idáig minden xx50 szériába találkoztam ezzel a hibával msi/vtx/ powercolor/his gyártóknál amugy
és még az iponak állt főljebb hogy nem hibás és még én fizesek mert nem találtak hibást 2x bevitem nekik
mondom szar ti nem tudom hogy teszteltek de most egy lapot is kapnak tőlem minden 3. évbe mikor alaplapot cserélek első évbe meghal vagy első napon az a rekord
-
bozont
veterán
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
djdaniel #10343 üzenetére
sajna igy gőzöm sincs szerintem egy vga csere nem okozhat ilyet biztos hogy nem fut valami mem zabáló progi a háttérben? (amikor kijött a crysis3 nekem volt olyan hogy elindult majd leált és csak a folyamatok k9zött volt ott hogy cr3 vagy valahogy igy cry3 exe fut és ette rendesen a ramot valamint az utorrent 3 sorozata is ilyen mem fogyasztó...)
-
törölt tag
válasz
djdaniel #10133 üzenetére
Ne is mond, nekem egy hete 320 Ft-al konvertálta a PayPal az EUR-t. Tán 27%-os ÁFA sincs máshol a világon. De ha van sem lényeg, itt ez van.
(#10134) MrBrook: és te hallasz valamit? Szerintem ülj le. Nem kell átmenni bunkóba, ha valaki aki segíteni akart, félreértette a félreérthető postod. Részemről OFF vége.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Autószerelők, autószerelés
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hálózati / IP kamera
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest