- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrics
csendes tag
válasz
Melorin #14456 üzenetére
Stonerice és Melorin nagyon szépen köszönöm a gyors választ, meg is próbálom majd délután...
a videokártyához van egy program oc gurur 2, az említett beállításokat eltudom ott végezni vagy a bios-ban, nézek körül ? (amúgy gyári minden beállítás)Fura hogy zsír új, és nem működik, és hogy a teszt programok sem mutatnak semmit
Még egyszer köszönöm !
-
kisza25
félisten
válasz
Melorin #14413 üzenetére
igen rosszul fogalmaztunk, ha HD7770-et vesz e5200 mellé lenne pl. 1280x1024ben 25 FPS-e és 1920x1080-ban is 25 FPS-e lenne, mert a CPU ennyit tud kisajtolni a VGA-ból, ugyanazon játékban egy i5-el lenne 1280x1024-ben mondjuk 60FPS-e és ez VGA limitig meg is maradna 1920x1080-ban is
-
Stonerice
őstag
válasz
Melorin #14413 üzenetére
Igen félrevezető lehet. Úgy gondoltam, hogy akinek FHD monitorja van, az arra törekszik, hogy azon a felbontáson játszon. Legtöbbször, minél nagyobb a felbontás, annál kisebb cpu is elegendő lehet. Vagy nem így van? Egyre kissebb a különbség a cpu-k között nagy felbontáson. lehet hogy csak nekem nagy xD mert én még csak 1440x900-on tolom
-
Stonerice
őstag
válasz
Melorin #14074 üzenetére
Aham! És például OC terén mi újság? Megvagy elégedve a karival?
A tiéd is így néz ki? -
MrBrook
aktív tag
válasz
Melorin #13845 üzenetére
nah, mjad talán a frostbite 3+dx11,1es új nfs elhozza a kánaánt
láttátok amúgy, hogy milyen címek jönnek ki majd az új frostbite motorral? mirrors edge2, valami szerepjátékos, stb
remélem lesz új autós is, nagy reményeim vannak
de már szerintem mindenkinek a fülén jön ki MrBrook és a dx11.1hez fűzött reményei
szóismétlés és vbk + weed powa!
-
WP14
őstag
válasz
Melorin #13707 üzenetére
Nem is sokkal gyengébb a 7770 eredményem
-
Jim76
aktív tag
válasz
Melorin #13262 üzenetére
A linken ctrl+c - a ph-n Link, és ctrl+v <- és már itt is a teljes konfigod, órajelekkel, mindennel
-
Steelmanus
addikt
válasz
Melorin #13239 üzenetére
De hamar rájöttem, hogy a monitorozó programot nem bírja filmlejátszás közben a kártya.
Erdekes nalam is ez a helyzet, de az FF 22.0 alatt is lefagy a gep ha elobb inditom el a bongeszot vagy a MPC-HC BE progit, es utanna a GPU-Z.0.7.2-ot. Ha forditva csinalom tehat mar fut a GPU-Z es utanna inditom a lejatszot vagy a bongeszot akkor mar nincs baja, nem fagy.
-
bozont
veterán
válasz
Melorin #12684 üzenetére
Márpedig az cpu limitre utal (főleg ha az adatlapodon lévő proci van a 7790 mellett) és az hogy csak 30% körül jár, önmagában nem jelent sokat. A WoW nem használ csak 2 magot (de lehet még annyit sem), így mondjuk egy 4 magos proci biztos nem fog 100% terhelést kapni. Éppen azért a Blizzard játékokhoz egy Core i3/5 jobb választás.
-
Melorin
addikt
válasz
Melorin #12599 üzenetére
Javítok: 1-2 játékban szinte tökmindegy, hogy milyen órajelen járatom a 7790-et.
Pl. WoW ugyan úgy megy minimum órajelre húzva, mint alapon. És lehetne mondani, hogy CPU limit, de a cpu 30-35%-on jár játék alatt.
A vicces az, hogy hiába jár a cpu és a gpu is csak 30% körüli terhelésen, az fps szám kevés, olyan 40 körüli ahol teszteltem. Ez mitől lehet? -
Steelmanus
addikt
válasz
Melorin #12448 üzenetére
Nem, mint irtam a stabil VHQL13.4-et hasznalom.
-
-
Janou
őstag
válasz
Melorin #12378 üzenetére
Valószínűleg lennie kell benne valaminek. Csak úgy nem írogathatok rá a dobozra mindent ami eszükbe jut. A Military Class 3-ról itt olvashatsz. Ezek az alkatrészek talán egy kicsit jobban bírják az extrém terhelést. De mivel még nem tesztelgettem ilyeneket így nem akarok hülyeségeket írni.
-
mexel
veterán
válasz
Melorin #5005 üzenetére
Kösz mindenkinek az ötleteket. Én azt szeretném hogy a kártya biosa szabályozzon automatikusan, és lássam azt is hány százalékon megy. (mondjuk utóbbi nem fontos) Ha közbeiktetok egy potit akkor ugyanúgy fogja szabályozni a bios? Mert potim van pár féle.
(azért marad a giga, illetve veszek újból, mert az nem porszívóz, 30%-os ventiállásnál 50 fok alatt volt terhelve, 3 év gari és kicsit OC-s)
Ha működik ez a külső beavatkozásos halkítás akkor már jó a dolog. -
mexel
veterán
válasz
Melorin #4958 üzenetére
De gondoltam, írtam is talán feljebb. Nem ennyire bonyolultra gondoltam, hanem volt régebben valami kis ellenállás félém ami a 12V-ból 7V-ot csinált. Gondoltam azt beiktatom a giga kártyába és akkor máris lejjebb vettem a 40%-ot, de akkor kb 23%-on forgott volna, az pedig kevés.
Az a baj olyat nem tudok ami késlelte pár mp-t. Újraindításnál meg nem is működne
Tudnám ki volt az az okos aki ezt a portalanítást kiatalálta
(hiába volt benne haver 4870-ében, annak ellenére úgy beállt a kosz hogy később alig bírt forogni a venti)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Stellar Blade
- DOOM - The Dark Ages
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest