- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
fer
őstag
válasz
Petyyyyy #21727 üzenetére
Elég jól tartja az árát, én még tavaly nyáron vettem 17,5K-ért és elégedett vagyok vele 1280-ban tökéletesen megfelel, a hűtése csendes a fogyasztása és a hőfoka is kiváló, és még gari is van rá vagyis volna ha nem pasztáztam volna újra! Azért lehet olcsóbban is kifogni, csak ott rizikós a reball!
-
-
Ice_Man22
senior tag
válasz
Petyyyyy #21653 üzenetére
Kosz a linket. Nah ma megprobaltaam ujra pasztazni de nagyon be vannak szoritva a csavarok, majd ha szerzek hozza valo csavarhuzot neki allok. De kifujtam es ki takaritottam a hutobordat, es 10 fokot kaptam. Takaritas elott alapjaraton volt 53 fok, most van 40-46 fok.
-
-
válasz
Petyyyyy #21618 üzenetére
Oké.
A ház egy Xigmatek Asgard Pro különben.
a VGA hűtése gyári - azt nem tudom, hogy az Asus hogy méretezte, de mindenesetre a FurMark asszem olyan 74-5 fokig tolja fel, utána megáll egy szinten a hőmérséklet - mindezt alap órajelen.akkor első körben csak 1100-on próbálkozok, és ha jó, akkor 10-essével növelem.
-
zodo
nagyúr
válasz
Petyyyyy #21577 üzenetére
Vapor X hűtéséről eddig is jókat olvastam de maga kártya néha megkergült de megnézem majd hátha találok az apróban.
UEFI bios tudtam mit takar az alaplapoknál mert nekem is olyanom van.
Kérdés inkább a vga -t érintően érdekelt volna de gondolom lehet fan profilt készíteni, tuning értékeket babrálni.
Nem szokásom még az alaplapéban sem turini ha nem muszáj de biztos jó ha már van ilyen lehetőség. -
westcoastog
veterán
válasz
Petyyyyy #21526 üzenetére
Sapphire-om volt előtte, csak aztán beütött az "én már nem játszok semmit, elég nekem az igp is" téma, aztán eladtama sapphire-t, rá pár hónapra előjött hogy játszanék, vennék valamit, december 24.-én meg kellett egy kártya mert nagyon unatkoztam már, bementem a közeli kisvárosba, az összes boltban csak ez a vacak giga volt, meg gainward gtx650, a gtx-et nem ismertem így ezt vettem mert volt már 7770-em, de már a dobozból kivéve a boltban, sejtettem hogy szutyok lesz a venti. De nem volt már kedvem várni másik kártyára.
Hát ezt elkapkodtam annó rendesen.
-
Jeollam
aktív tag
válasz
Petyyyyy #21473 üzenetére
Ennyit tud a kártya.
Sőt, mindegyik ennyit tud. Először nem is akartam el hinni. Olyan volt, mint egy rossz vicc..
Én mikor megrendeltem, nem is gondoltam volna! Ez az utolsó dolog, amire gondoltam volna.. Vicc.. De az FPS-ek a játékban nem rosszak 1440x900-ban. Szóval nem csalódás a kártya, csak furcsa. -
tankal
tag
válasz
Petyyyyy #21323 üzenetére
A kártyát nem vettem ki viszont mikor nem indult a tápot lehúztam és vissza raktam nem ért semmit viszont mikor oldalra fordítottam a gépet és a vga venti csatlakozót megmozgattam és így elindítottam már jó volt legalább is lett kép az usb egeret ki húz vissza és így reagált majd a billenttyűzet egy újraindítás után úgy hogy lehet alaplap is de először a vga szórakozott.nedvesség nem okozhatja mert van víztelenítőm(nem a pohár egy kicsit komolyabb) a kompreszoron és mikroszűröm ami 0,45mikronra szűr.
-
Criosphinx
csendes tag
válasz
Petyyyyy #21286 üzenetére
Az a nagy büdös helyzet h a mai játékoknál már szinte tök mindegy mekkora a felbontás, egy példa az ACU -ra -> levettem 640x480 -ra(!) kiváncsiságból kb 2-3 plusz FPS-t kapsz és ez igaz más kártyákra is, és ez ugyanúgy igaz a részletességekre is, az Ultra és a Low között alig van mérhető különbség, nem úgy mint régen, köszönhetjük ezt a Next Gen konzoloknak, köszönjük!
-
Jeollam
aktív tag
válasz
Petyyyyy #21284 üzenetére
Én megcáfolnám..
Én 1440x900-as felbontásban játszom, és most van nálam tesztben egy i5 2300.
Semmi bajom sincs a játékokkal, minden pöpecül megy. Bf3, Bf4, evil within, ryse stb. az optimalizálatlan játékokra nem adok, mert mikor látom hogy nagyobb kártyák megfekszenek, ott már rég nem a kártya a bajos. -
Tournament
aktív tag
válasz
Petyyyyy #15787 üzenetére
asic gyári beállitásal
66% a dual-x
75% a simaa gyári értékeken a 100%os elérés a dual-x az 1440 core clock csak szerintem annál a volt boost is kéne már amit nem tom hexaba hol lehetne állítani
anno msi hd 3870x2 gddr5-őn 1000/1250 gyári volt boost nélkül csináltam 100%os kihasználtsági szinten
-
-
Lacccca87
addikt
válasz
Petyyyyy #14425 üzenetére
Azért a 60-85 között érezni FPS-be a különbséget.
Én anno mikor váltottam a Samu 931C-ről Dell U2311H-ra jobban tartottam a 2ms>8ms reakció időtől, és mégis a 60Hz- zavart jobban a 8 ms-t meg sem éreztem.
Mókolhatnám hogy FHD-ba is menjen 75Hz-n mert van oylan driver, de már megszoktam, meg legutóbb még 5770-el ez a mókolás nem engedte csak UVD órajelig a VGA-t. -
profisher.
tag
válasz
Petyyyyy #14295 üzenetére
Csak azt nem fogom megérteni, hogy miért. Egy FX6300 pl. egyszálas teljesítményben majdnem egy szinten van a 750K-val eszerint. Egy kártyának meg a kihajtásához nem kell a 6 mag, vagy a 8. Még megérteném, hogyha egy i5-ről, vagy i7-ről volna, szó mert azok tényleg erősebbek. Elnézést, ha hülyeséget beszélek...
-
kriszpontaz
veterán
-
Steelmanus
addikt
válasz
Petyyyyy #13814 üzenetére
Ez nem kartyafuggo, hanem OS fuggo. Ez csupan kicsit optimalizalja az OS altal tulzott energiatakarekossagot, mivel pl ha egy 4 magos procinal mondjuk 2 mag tétlen am arra megis szukseg van akkor idobe tellik mig aktivizalja, majd ha nem kell tétlenbe teszi. Igenam csak az addig a dolgozo magoktol elvesz egy kicsi idot, mivel munkara kell fognia a a belepett magot.
A regisztry-s modositas utan amit eloszor irtam es a laggolasrol szolt, eszre is lehet venni a Feladatkezeloben a Teljesitmeny / CPU hasznalatnal kisimul az aktivitast jelzo indikator, mig modositas nelkul vagy az egyik magnal vagy egy masik magnal mindig megjelenik egy tuske, akkor aktivalja a tetlen magot. -
Steelmanus
addikt
válasz
Petyyyyy #13809 üzenetére
Igen, mar jo regen volt szo rola, de sokaknak javitott a jatekelmenyen. A lenyege hogy nem engedi lekapcsolni a magokat igy jatek alatt nem kell ujrainditani amivel idoveszteseg van, persze ezt miliszekundomban ertendo.
Ezt nem ugy kell erteni hogy maximalisan mennek a magok, az energiagazdalkodas ugyanugy mukodik, nalam a C&Q es C1E is be van kapcsolva, kisterhelesnel ugyanugy visszaveszi a frekvenciat a magokon.(#13810) DeadMeat A neve ParkControl
A lenyege hogy tetlenseg eseten parkolja az altalad beallitott magok szamat, mivel nekem 3 magos a procim igy ket mag aktiv (66%) es egy magot parkoltat ha nincs ra szukseg.
Az oldalon latni hogy az Energigazdalkodasban ahany sablon van, Teljesitmeny, Kiegyensulyozott... stb akar sajat sablonnal is, kulon-kulon belehet allitani hogy adot esetben mennyi magot parkoljon ha nincs terheles.
Jelenleg nalam igy nez ki:Itt egy eventnaplos bejegyzes az adott allapotrol, ez mint Informacio jelenik meg benne.
-
Tournament
aktív tag
válasz
Petyyyyy #13097 üzenetére
Radeon HD 8760 (OEM) Review
Radeon HD 8760 (OEM) is an OEM only, fast-middle-class GPU based on the GCN architecture.
It offers 640 Shader Processing Units on a 128-bit interface of fast GDDR5. The central unit is clocked at 1000MHz. It offers 16 ROPs and 40 TMUs. It should draw up to 80 Watts.
It's, therefore, a renamed Radeon HD 7770 and should perform exactly like it.
Source [Pip]
PLEASE CONSIDER OUR SPONSORS.jó tudni
-
kriszpontaz
veterán
-
-
ot93
senior tag
válasz
Petyyyyy #11585 üzenetére
Valószínűleg a 2012-es verziót fogom használni.
A memória elméletileg elég, bár azt utólag könnyebb bővíteni.
Procihoz meg csak annyit ír, hogy intel core...
Konkrétan:
Intel® Pentium® 4, 2 GHz or faster, Intel® Xeon®, Intel® Core™, AMD Athlon™ 64, or AMD Opteron™ processor, or later
Tehát nem részletezi ki hogy milyen, tehát valszeg jónak kell lennie.
Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest