- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
kisza25 #15587 üzenetére
Szinten leszedtem, W7 x64, mert ha Startmenubol ujraakartam inditani a rendszert, egyszeruen csak fekete kepernyot kaptam, olyan volt mintha Alvo allapotba kerult volna a gep. Csak a Reset gombal tudtam ujrainditani, a ki-be kapcsolas az jo volt. En nem is ertem hogy miert ez a driver kapta meg a WHQL minositest, valoszinuleg sokan panaszkodtak mar hogy mikor lesz vegleges driver. Itt egy cikk az *pon-rol tudom nem mervado de a lenyeget leirjak benne, toldozgatas van csak jelenleg a 13.10-et hasznalom ugy hogy az AODDriver 4.2.0-at letiltottem az AutoRuns-11.70 progival, igy nem irkal a naploba.
-
Lacccca87
addikt
válasz
kisza25 #15513 üzenetére
Igen. Köszi.
Ezek szerint ez még 13.8b/13.8b2/13.10b tól is régebbi13.8b
D3D: 9.14.10.0989
OGL: 6.14.10.1243813.8b2
D3D 9.14.10.991
OGL 6.14.10.1244113.10b
D3D 9.14.10.991
OGL 6.14.10.12441Ahogy utánanéztem ez kb az első 8.1-es preview driverrel egyezik meg.
Következő WHQL majd decemberben lesz sztem kb akkor jut el a 13.10b szintjére. -
dodopek
addikt
-
Petyyyyy
addikt
válasz
kisza25 #15346 üzenetére
Röviden: nem. Csak CF funkciókat tartalmaz. 79xx topikban próbálták már, de azért álljon itt is.
Feature Highlights of The AMD Catalyst 13.10 Beta Driver for Windows:
AMD Catalyst 13.10 Beta includes all of the features/fixes found in AMD Catalyst 13.8 Beta2
PCI-E bus speed is no longer set to x1 on the secondary GPU when running in CrossFire configurations
Rome Total War 2: Updated AMD CrossFire™ profile
improves CrossFire scaling up to 20% (at 2560x1600 with extreme settings)
resolves corruption issues seen while playing the game
Saints Row 4: Updated AMD CrossFire profile
improves CrossFire scaling up to 20% (at 2560x1600 with ultra settings)
Metro Last Light: Updated AMD CrossFire profile
improves CrossFire scaling up to 10% (at 2560x1600 with ultra settings)
Includes a number of frame pacing improvements for the following titles:
Tomb Raider
Metro Last Light
Sniper Elite
World of Warcraft
Max Payne 3
Hitman Absolution -
Tomi0703
addikt
válasz
kisza25 #14430 üzenetére
persze, ertem. nem akartam szorszalhasogato lenni, csak leirtam.
( #14433 ) banderasz77: az egy ventis sapphire hutesrol tudok nyilatkozni (7770). alapon csendes, autora allitva 62-63 fok a max amire felmegy a gpu, 30 fokos szobaba, vaya value hazba, 2 ventivel. az autora allitott venti ilyenkor olyan 30-32 % van, ami hangtalan. 40 kor jon meg egy kicsit a hangja, de auton ezt sose fogom elerni.
-
d@minator
addikt
válasz
kisza25 #14387 üzenetére
Igen de fejleszteni fog procit ahogy írtam. Most meg, hogy elromlott a VGA-ja nem akar egy nagyon gagyit és januárban eladni, hogy vegyen egy megint másikat. Azt mondta kazán cserére kell a többi pénz és tüzifára. Amúgy meg nem olyan cserélgetős típus, mint mi. Egyszer megveszi azzal elvan jódarabig.
-
Tomi0703
addikt
válasz
kisza25 #14054 üzenetére
tegnap keso este jatszottam vele. 1180-ra felhuzva a magokat, mar nem birta bf3 alatt, 1170 korul igen. ekkor raadtam a memonak +25-ot, ezt mar nem birta, kifagyott.
itt hagytam a jatszadozast, majd ha hazamegyek folytatom.
viszont olyan nagy kulonbseget nem vettem eszre, talan ha 2-3 fps-t hozott (ures szeron probalgattam), ugyhogy lehet hagyom is, de azert kivanvsi vagyok ha megtalom a plafont akkor mennyi lesz a plusz.
koszonom szepen.szerk.: mondjuk hozzateszem, a teszt nalam kb 20 mpig tartott. futkaroztam, ugraltam, ha nem fagyott addig ki akkor oke.
kicsit tobb ideig tesztelgessem?
-
válasz
kisza25 #14018 üzenetére
én nem multizok, single is egyre kevesebb, amióta a BL2-t befejeztem. vga is csak azért kell, mert egy csomó indie játék jön unity motorral, és az újabbak már igencsak kifognak az IGP-ken. vettem volna 7750-et, de az annyiba kerül, mint a 7770, amitől meg alig egy lépés a 7790. fizess, paraszt
a cél amúgy fullHD és medium beállítások, szerintem nagyon kevés (single) játékban lesz komoly hátráltató tényező a kétmagos ivy bridge. de a teszt majd megmondja
-
djdaniel
senior tag
válasz
kisza25 #13969 üzenetére
kisza25 ; és ha nem lépik át a 3hetet, akkor hozzám vágnak egy ugyan ilyet ?
Stonerice ; remélem
Petyyyyy ; eleinte csak firefox alatt volt pár pici kocka volt, mint a 3,-ik képen.
de most már ilyen fura törzsi karakter félék is megjelennek, eleinte azt gondoltam hogy a ccc túl leveszi az órajeleket és attól. -
PlayMax
nagyúr
válasz
kisza25 #13779 üzenetére
Inkább kinek mi az igénye,nem egy nagy durranás,legalább is olyan nincs mint az idejében volt a 4850. 7770-t is szét híresztelték kezdetek óta,hogy milyen jó, milyen erős. Tipikus középkategória, 7790 sem lehet nagy vászisdássz.
Én személy szerint a 7770-et egy picit érzem erősebbnek egy HD6670 DDR5-nél. Sőt,vannak régi játékok,amik teljesen megfogják a 7770-et is közepes felbontásban (1360 vagy 1440).
Érdekesség képen említek 2db játékot,ami még egy húzott Sapphire HD6670-en is jobban mentnek.
-Split Second
-Saints Row The ThirdTeljesen másképp fejleszt az AMD,inkább az ember vegyen picit drágábban Nvidia-t,abban legalább erő van.
-
Stonerice
őstag
válasz
kisza25 #12927 üzenetére
Tudom, hogy nem az alaplapon van az igp, hanem a cpuban. De az alaplap felelős a képátvitelért(konyhanyelven
). Én is azt hittem először, hogy a cpuban romlott el. El is küldtem az i3-at gariztatni (ahogyan ráugrottál most te is
) Bocs ezt nem tudtam kihagyni.
Szóval vártam 2 hetet a semmiért.
Kiderült, hogy a cpu-nak semmi baja. Alaplapcsere után minden a régi volt. Szóval akkor ki van megkeveredve?
Józan paraszti ész már kevés az ilyesmihez.Én is csak tapasztalat útján tanulok.
-
-
bozont
veterán
válasz
kisza25 #12612 üzenetére
Szerintem is rá kellene kérdezni, mert jelenleg a Blood Dragon és a Bioshock Infinite jár a 7790 mellé.
mod.: Vagy csak túl sok kupon maradt meg az előző Never Settle akcióból és már nem veszi senki azokat, most meg kiszórják vevőcsalogatónak.
-
kisza25
félisten
-
Lacccca87
addikt
válasz
kisza25 #12538 üzenetére
Mert talán részt is kell venni a promóciókban.
vagyis azokra is regisztrálni kell.
Contest/FreePromotion menüpontban találod.
Jelenleg nincs semmi mondjuk.Most kaptam mailt:
"We apologize for the multiple updates for this promotion. We have been experiencing technical issues which have since been resolved. Please find below the correct code for Steam to redeem for Mini Ninjas. Activate by June 30, 2013. Your code can only be used once."
Azt írták valami hiba volt, de egy a Hitam Blood money is megvan meg a MiniNinjas-is
-
dragonfx
veterán
válasz
kisza25 #12127 üzenetére
4 fps.sel jobb minden értéked csak.ez egész elfopgadhatóa kis 7770től.
amugy agytépés a játék a kontroll egy zsák kakát ér.
.már a season4be vagyok.de agybaj minden verseny.kilökdösnek.meg a gép érdekes mod más sebbeségekkel halad versenybe még drift nélkül is amit persze te nem tudzs kivitelezni.
-
LadaLord
aktív tag
-
Grave_444
nagyúr
válasz
kisza25 #12070 üzenetére
Pont annyit hoz, amennyivel emelte az órajeleket.
Ha így vesszük nem rossz... Ha kíváncsiak vagytok lefuttatom holnap én is az OC-s 7770-el, ami 1150/1250-en megy, utána meg 1250/1350-en. Ha minden igaz 45 FPS körül kell kapjak átlagba.Én kíváncsi vagyok, úgyhogy el is kezdtem tölteni.
-
Lacccca87
addikt
válasz
kisza25 #11995 üzenetére
Nem értem minek fényezed magad ennyire. Kb problémája nem volt de te megoldottad, gratulálok. Fényezd magad tovább és örülj neki. Off gobmot meg még mindig nem tudod használni.
Egyébként látom hogy ha nem megy a magyarázkodás akkkor előveszed a jó öreg "grammar naci" viselkedési formát az majd biztos segít, vagy legalábbis eltereli a témát.
-
Lacccca87
addikt
válasz
kisza25 #11991 üzenetére
Akkor most légyszíves írd meg hogy én hol állíttotam olyat hogy az a proci kihajtja?
Igen gyenge a procija hozzá, ezt senki nem vitatta, azt már inkább hogy az ujabb 2 magos procik viszont elegek, példának okáért az i3-ak amiről még a PH teszt is ott van a szemed előtt.
Az lehet hogy én offolok de leglaább használom az "off" funkciót.
Ha már okoskodásnál tartunk. -
Lacccca87
addikt
válasz
kisza25 #11984 üzenetére
Mondjuk te. Igen tudom miből alakult ki a beszélgetés. És talán azért jelezetm így mert kb mindig cska ez az 1 érv et hozzátok fel "nade a BF3 189+ playerrrel".
De bebizonyítottad, az igen, a piacon lévő játékok kemény 0.001%-nál jobban jársz ott is csak multiba, az igen kemény érvek.Na akkor ezek után gondolkozz el és olvasgass vissza.
-
Heavyqq
csendes tag
válasz
kisza25 #11984 üzenetére
Azt még meg tudnád mondani nekem hogy ha a leírt konfig mellé egy Samsung 640 Gb ( model száma : HD642JJ ) winyóm van, akkor a 7770-es videókártyával együtt elbirná egy 400-as táp? Utánna nézegettem meg pár helyen megkérdeztem és azt mondták ha nincs teli rakva a gép coolerekkel meg winyókkal akkor el kéne neki bírni de a te véleményed is érdekelne
-
Lacccca87
addikt
válasz
kisza25 #11980 üzenetére
Istenem állandóan beokádjátok ezt a BF3 multi 64 fővel.... holott ez nagyon nem releváns a teljes felhasználóbázist nézve hisz csekély része kerül a játékosoknak ilyne helyzetbe. BF3 -al játszanak de azért nem világrengető a mennyiségük és a casual playerek is kerülik a játékot inkább teamek játszogatnak ők meg 8v8. Egyébként még beta alatt volt szerencsém kipróbálni akkor ha jól emlékszem max 30 fős mappokon toltuk és gond/lagg nélkül futott FHD ba, persze nem maxon mert akkor még csak 5770-em volt.
Majd nézzétek már meg a statisztikát hogy mivel multiznak az emberek manapság és utána vonjátok le a következtetést (segítek: Dota2,Lol,Hon,TF2,CODxy, ha csak az élmezőnyről beszélük)
Azért mert ezekre épül az E-sport amire az EA magasról tesz, főleg a BF szériánál, azt hiszem még volt is egy kijelentése hogy ő nem esportra szánja ezt a játékot (meg is látszik egyébként).mind1, én befejeztem ezt a témát, de még mindig túl van lihegve jelenleg ez magvas dolog. Jövőben se fog annyira változni ugyanis a konzolokba hiába van sok mag, de mind gyenge inkább GPU-t fogják terhelni így CPU -ból elég a gynegébb is, nem kell ezermagos csoda proci.
-
WP14
őstag
válasz
kisza25 #11974 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy semelyik játék nem használ 4 magot, hanem azt, hogy csak kevés játék és sokkal több nem használ
Biztosan egyre több fog 4 magot használni, de az a jövő.
Tavaly kipróbáltam a BF3 single-t, simán ment i3-mal, a többiről nincs tapasztalatom, csak a már említett Simracewayt, amihez ugyancsak bőven elég az i3. -
Alister71
nagyúr
válasz
kisza25 #11974 üzenetére
Na ez szép kis proci használat
WP14: egy 7770-eshez ugyan úgy elég az i3 mint egy X4. Én jelenteném ki egyértelműen, hogy melyik proci a jobb. Bár ha azt veszem alapul, hogy single playerbe közel azonos a teljesítményük, viszont multiba egyértelműen a 4 mag a nyerő, akkor már vakargatnám a fejem, hogy melyiket is válasszam, akár használtan is, ha kb. egy árban vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- TV antenna és jelerősítés
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Gyúrósok ide!
- Hálózati / IP kamera
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI Gaming X Trio 3060
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest