- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliba
őstag
válasz
MrBrook #16541 üzenetére
Meg kell teremteni az alsó, közép és felső-kategóriát. Ha neked nem tetszik a teljesítménye, akkor vegyél erősebbet. Senki sem kényszerítette rád a 128 bitet. Elmehetsz és megveheted az 512bites 2900XT-t is, mert akkor azzal hasítani fognak a játékok. Ennek a GPU-nak nem kell több, így is alig gyorsul a memória OC-től.
-
bozont
veterán
válasz
MrBrook #16318 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy nem hajtja ki azt a 7790-et, főleg ha cpu igényes játékról van szó. Olyan 3,5GHz körül egy 7770-hez talán elég, de egy-két játékban úgy is limites lehet. Ez persze nem jelent feltétlenül kevés fps-t, csak hogy erősebb procival többet is tudna a vga.
-
Tournament
aktív tag
válasz
MrBrook #16191 üzenetére
msi cfg fájlát kell szerkeszteni
nkeme behülyült a huzás nélkül csikozot msi progija ati driverel szoval elég veszélyes dolog
azonal formatoltam és reinstall a 8.1 a gépen
mert inditáskor a CCC szétőlte MSI aftern burn
most CCC frisen fel rakva nincs gond huzást nem rizikozom csak amit tud a kari 1200/1600
1200//1700 ig stabil amugy igy van de csak 1x hülyüljőn meg a VGA szétőli a karit a huzástol
de ha vibrálást vagy bármit tapasztalsz akkor gáz van nem kicsit
-
Tournament
aktív tag
válasz
MrBrook #16189 üzenetére
uefi nem huzzásra van az UEFI GOP = ultra fast boot hoz
aki meg azt irja SSD kell U.F.B.-hez nagyot téved... alaplap / VGA a lényeg ...* SSD nem feltétel tévedésés oltári baromság...
huzzásra csak MSI Afternburn jó
biosilag nem huznám... mivel nekem se a GPU / VRAM részt nincs kedvem szétsütni amugy 1350/1800 tudja addig huztam egy teszt erejéig
-
Lacccca87
addikt
válasz
MrBrook #15777 üzenetére
Mivel nem ismerem a lapod "morze" kódjait (amit megnézhetsz a könyvecskéjének a legvégén) így nem tudok biztosat mondani. De lehetésges hogy a memória halt meg, vagy esetleg 1 db belőle vagy esetleg az egyik memória foglalat. Próbáld meg 1 rammal külön foglalatokba han em megy akkor a másikkal is ugyanígy.
-
Lacccca87
addikt
-
bozont
veterán
-
kriszpontaz
veterán
válasz
MrBrook #15178 üzenetére
Ugyanezzel a kártyával nekem 1680x1050-ben az alábbi beállításokkal ment, átlag 50-60-70 FPS-el (pályafüggő, TDM Noshahr 75 felett volt mindig).
TQ: MEDIUM
SQ: MEDIUM
EQ: MEDIUM
MESH: ULTRA
TQ: HIGH
TD: HIGH
AA DEFERRED: OFF!!!!
AA POST: HIGH (ugyanazt kapod vele mint fentebb egyel, de kevesebb teljesítményvesztéssel, ha ez high-on van a Deferred kikapcsolható)
MOTION BLUR: OFF
AF: 16X
AMBIENT OCCLUSION: OFF (nagyon eszi a kártyát)Így teszteld le, hidd el megéri.
-
-
Stonerice
őstag
válasz
MrBrook #15149 üzenetére
Most Wanted mikor beállt fix 30 ra, akkor érdemes ablakmódba váltani, és utána vissza fullsrceenbe.
TechN7ne: Én már csak ENNEK hiszek valamelyest. Mert például egy i3-2100 is majdnem annyi t kap Vantage- ben mint egy 4 magos phenom II. Nem beszélve a 750K-ról. Egy orosz szerint a 4 magos AM3-as athlon erősebb mint a 750K.
-
Stonerice
őstag
válasz
MrBrook #15142 üzenetére
Grid 2 nek pont nem kell olyan erős proci. Úgyhogy ha 7770-el is 45-50 közt kapsz a (nem tudom milyen prociddal..--mert ugye ez volt az összehasonlítási alap) akkor Grid 2-ben 7790-el is megkapod a (feltételezett)65fps-t (én, nem tudom mennyinek kell lennie 7790-el). Illetve a másik, hogy tudtommal a Tomb Raider is hasonlóan beéri kisebb procival.
Szóval kérdezhettél volna te is jobbat. -
DeadMeat
nagyúr
válasz
MrBrook #14649 üzenetére
Ultra alatti beállításon van, talán very high? Kivéve a motion blur, mert attól ideges leszek
50-50%...ultrához meg már kevesek.Vagy csak az 1gb ram fogy el.AZ új driverrel, már láttam 70% körül is őket, de gyorsan visszaáll az eredeti felállás.Fhd 70Fps. Mackó testvérnek szintén hasonló konfigja van, nekei mennek 100% ban. WTF?
Stonerice:Ugyan annyin mennek szinte mindig.Töltéskor nem, mert akkor az egyik lekapcsol.
-
Lacccca87
addikt
válasz
MrBrook #14583 üzenetére
Azt remélem tudod hogy az intel által megadott hőfok küszöb 71-72 körül van (és ez a kupak hőfok), ami azt jelenti hogy azzal a 75 fokkal eléggé penge élen táncolsz , sőt mondhatni már kicsit bele is vágott a talpadba. Sokáig használod így elég csak 1 forrasztásnak elengedni a chipben és vége, aminek elég nagy az esélye.
-
djdaniel
senior tag
válasz
MrBrook #14511 üzenetére
Én is
Van egy compaq p3-as matuzsálemem (512mb ram, 1,2 Tualatin, 64mb-os radeon 7000, 80gb hdd) legalább már 10éve meg van, eddig csak hdd-ét cseréltem benne, és cd meghajtót, semmi baja nem volt soha, igaz jó pár éve a tárolóba pihen az öreglány.
Ezért is tartottam meg tartalék gépnek, ha netán ezzel lenne valami... -
djdaniel
senior tag
válasz
MrBrook #14509 üzenetére
értem.
én anno mikor vettem a vtx3d 7750-est őröltem hogy ezt a sz*rt megtudtam venni, nem ám hogy 28-ért asus hd 7750-est, bár én hülye jobban jártam volna ha spóroltam volna még kicsit hozzá, de hát ez van...
no mindegy tanultam.
Volt anno sapphire 4870-esem az is be sz*rt, nálam egyszerűen minden tönkre megy. -
PlayMax
nagyúr
válasz
MrBrook #13954 üzenetére
Persze,nyilván gond nélkül üzemel benne bármilyen kártya,semmi baj nincs ezzel.
Nem állok le vitatkozni,így is a hallottak alapján erőszakosnak tűntem. hmm
Inkább úriember módjára befejeztem a témát.,nincs erőm ehhez.
Kérelmezőnek meg üzenem,nyugodtan beletehet bármilyen kártyát,DDR3-as alaplap,semmi gond nincs vele.
-
Melorin
addikt
válasz
MrBrook #13846 üzenetére
Hát, nem tudom. Csak nekem furcsa ez a GCN dolog egy belépőszintű 7xxx kártya esetén?
Pl. a 7770 már most a legalja azoknak a kártyáknak, amivel normálisan játszani lehet (7750 fHD-ban már gyenge), és arra várunk, hogy majd a jövőben a játékok jobban fognak futni rajta? Szerintem mire kijönnek tömegesen ezek a várt játékok, addigra a 7770/7790 már egy elavult, Graphics Core Back lesz.De mivel 7790 tulaj vagyok, remélem, hogy nem így lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest