- Yettel topik
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
keke69
őstag
válasz
Steelmanus #19393 üzenetére
Szia Steelmanus!
Küldtem privátot a lassú leállás problémával kapcsolatban! -
djculture
félisten
válasz
Steelmanus #19372 üzenetére
Sajnos amd-re jellemző ez az első szériát hanyagolni kell, az r7 r9-nél már normálisan működik ez a technológia is de ez téged mint 7xxx tulajt nem kárpótol..
Tapszatalataim szerint az az érdekes hogy egy butább régi chipkészletű lapban ahol maga az alaplap se használ sok energia megtakaritási megoldást (pl 760-880g ahol csak a cnq működik nincs az hogy lekapcsolódnak a magok meg külön a gyorsítótárak stb)) ott normálisan működnek ezek a kártyák is buherálás nélkül is. Esetleg azt kell megpróbálni hogy az alaplapban a cnq-n kivül minden más energia gazdálkodást kikapcsolni úgy előjön e a dolog. Még azt én se próbáltam de lehetséges hogy az is használ. -
dragonfx
veterán
válasz
Steelmanus #18998 üzenetére
és ennk lehet hinni? amugyb a gpu-z memory info alapján a techpower adatbázisával összevetve elpida. ez a progi is elpidát ír.ez hihető?
igen közbe updateztem avgyis ujr aletöltöttem a frisebb 0.75ös gpu-z de nekem az nem írja ki.előtte 0.66os volt.
a kérdés ha ha a huzott bioson a memoria 500en megy amit lazán elbírna a vga memoriája vajon az uj biossal mivle itt garantált a 1100mhz plusz feszt is kapna a gpu avyg csal fel van huzva?
igy hogy memoria ugyanaz sanszos bírna kéne az uj bios.t is befogadni nem?
flashelési lehetőségek? -
_stick_
őstag
válasz
Steelmanus #18587 üzenetére
Végül ez a hozzászólás vezetett a megoldáshoz. ~5%-ot vissza vettem az OC-ból, mert néha villan egyet a monitor idle vagy játék közben, ezért belenyúltam a CCC-ben. Viszont egy alapértelmezett beállítással úgy néz ki rendben van, bár így meg az OC-ból nem tudok visszavenni...
-
_stick_
őstag
válasz
Steelmanus #18587 üzenetére
Képernyő kikapcsolás 5 perc
Alvó állapot kezdeményezése soha
Akkor ennek így jónak kell lennie. Van máshol olyan beállítás, ami hatással van erre? -
djculture
félisten
válasz
Steelmanus #18432 üzenetére
Én is már műszerészként dolgozom már de azért ezeket a szabványokat elfelejteni se tudnám, kivülröl kellett fújni őket a villamos szakmai tanár megkövetelte. De utána szükség is volt rá pl a ganz műveknél meg a kórházban is mikor komplett épületszárnyak villamos hálózata volt a csoportunkra bizva.
-
_DiEGO_
őstag
válasz
Steelmanus #18416 üzenetére
Monitoromon is egy lapos kétágú dugvilla van
itt nincs ezen földelés
-
djculture
félisten
válasz
Steelmanus #18416 üzenetére
Szabvány szerint már nem is lehet földelés nélküli dugaljat létesiteni már az ezer éves msz1600 létesítési és biztonsági szabályzat se engedett földelés nélküli hálózatot kiépiteni és földelt dugaljakat lehet csak használni a szintén régi msz 172 érintésvédelmi szabályzat szerint is, hiába vannak tényleg kettös szigetelésű fogyasztók is. Ezeknek a modern változatai (MSZ 2364 )is kifejezetten tiltják az ilyen csatlakozási helyek létesitését
-
_DiEGO_
őstag
válasz
Steelmanus #18330 üzenetére
TV-k Monitorok , hajszárítók , erősítők stb mind kettősszigetelésű készülékek ! Földeléshez az ég világon semmi közük ! Földaléses konnektorok konyhában , fürdőszobában vannak , érintésvédelmi célból , ha valami zárlatossá válik , akkor NE az emberkét csapja meg , hanem földzárlat és csapja is le kismegszakítót .
-
TaylorXIII
őstag
válasz
Steelmanus #18330 üzenetére
Szóval az a jó ha egy konnektoron van a sz.gép is és a kártya is, hogy nel egyen földhurok mert így nem lehet. Ugye?
De ő egyébként ezt írta, idézem: "A számitóügépet meg a monitort nem szabad egy dugaljról táplálni." Ez a 13815. hozzászólásában van és a 2. sorban kezdődik a mondat. -
TaylorXIII
őstag
válasz
Steelmanus #18321 üzenetére
De ő azt írta, hogy a számítógép és a monitor nem mehet 1 duglajról. Most duglaj nem konnekttort akar jelenteni? Nekem az elosztó megy egy konnektorba és az elosztóba megy a számítógép, a monitor, digitális elosztó és egy 2.1-es hangrendszer. Most akkor az a baj ha a monitor és a számítógép külön konnektoron vannak?
-
dragonfx
veterán
válasz
Steelmanus #18160 üzenetére
inkább a 7790 szintjén van az.
Lord vader>>na ahhoz képest az én 16900am nem is vészes.de mi az az 1400??
-
Gainka
őstag
válasz
Steelmanus #18160 üzenetére
Lehet a bekapcsolt trueaudio, nem tudom.
-
zsizsef
senior tag
válasz
Steelmanus #18034 üzenetére
Azt.
-
bigobert
tag
válasz
Steelmanus #17703 üzenetére
Szia!
PCX-től van, de sejtem, hogy nem két nap, mire történne bármi is. Őszintén szólva nem bízok benne, hogy ez garis lenne, hisz a kártya működik, nem melegszik túl, csak ciripel. Az kb. az én fülemet bántja. Ennek azt hiszem 8 vagy 10cm-es ventije van. Paraszti ésszel úgy gondolnám, cserélhető, bár még nem volt dolgom ilyennel.
A kenőanyaggal igazad lehet, talán egyszerűbb lenne helyben megoldanom. Attól viszont tartok, hogy ha hozzáérek, nem veszik el a gari? -
zsizsef
senior tag
válasz
Steelmanus #17896 üzenetére
Rajta volt a kártyán. Most feltettem a TechPowerUp bios-át. Az korábbi, mint ami az enyémen volt. De a VDDC értékeket továbbra se jelzi a gpu-z. De nekem Asusom van.
-
Darko_addict
őstag
válasz
Steelmanus #17712 üzenetére
Meg nem mondom már hol, de egy Win7 leírással kezdtem, próba-szerencse alapon, de nem ott volt az adott menü W8.1 alatt. Szóval ne adjátok fel a keresést a megoldásra, mert létezik!
-
Darko_addict
őstag
válasz
Steelmanus #17708 üzenetére
Próbáltam én is futtatni, de W8.1-re még nincs.
Igen, D a double-word-ből van (32 bites) a Q pedig quad-word-ből. Nekem D és Q értékkel is működik. Kipróbáltam mindkettőt - ugye egyszerre nem lehet ugyanolyan névvel -, most a 32 bites "duplaszó" van, és tökéletes. -
Darko_addict
őstag
válasz
Steelmanus #17705 üzenetére
TdrDelay és TdrLevel-t állítottam.
Jelenség: a képernyő besötétült, picit fagyott, és feldobta, hogy a képernyőillesztő leállt, majd helyreállt.Megoldás:
Futtatás/regedit, majd navigálni erre a helyre: HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\GraphicsDrivers,
és a TdrDelay-t átállítani. Én 8-ra tettem első körben, akkor még feljött az ablak, majd 16-ra is azóta nincs panaszom. (elvileg, ha a következő "level"-t kinullázod, ezzel nem is kell bajlódni, de én biztosra akartam menni).Ugyanitt van a TdrLevel is, amit nullára kell állítani vagy létrehozni, és akkor beírni az értékének a nullát.
Megjegyzés: fájlok keresésekor nézzétek meg a CurrentSet002-t is.
-
Darko_addict
őstag
válasz
Steelmanus #17703 üzenetére
Windows 8.1-em van fent (64bit). DirectX-ből pedig 11.1-nél újabb nem ment fel, tehát a 11.2 nem elérhető.
Az öröm nem volt teljesen maradéktalan, kellett még kicsit buherálni a registry-ben. -
starpeter
senior tag
válasz
Steelmanus #17525 üzenetére
Most egy 450gts karim van amúgy.
-
starpeter
senior tag
válasz
Steelmanus #17523 üzenetére
Asrock FM2A55M-DGS
Második lépés a kártya lenne. De egyébként ,eladnám a mostanit 17-ért és vennék egyet 19-ért (2k nem vág földhöz)
-
Tournament
aktív tag
válasz
Steelmanus #17402 üzenetére
énis irtam neki privibe buta virus irto
tuti nem virusos
-
Stonerice
őstag
válasz
Steelmanus #17389 üzenetére
Nocsak... Tényleg hasznos
Én ezelőtt a bios moddoló progikkal 2 fajtát olvastam ki egyszerre
Nekem Elpida van a 7770-emen. Szóval ezért nem olyan jól húzható. -
bozont
veterán
válasz
Steelmanus #17331 üzenetére
Na jó, de a 13.9-től figyelhető meg a kockásodás, előtte nálam sem jelentkezett, tehát inkább driver vagy böngésző lesz az.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Steelmanus #17143 üzenetére
Jolvan na,ki szólt hozzád!
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Steelmanus #17135 üzenetére
akkor azt hiszem meg is lett válaszolva minden kérdés, amit nem tettem fel. köszi. ezt mintha nekem írtad volna
-
pmheros
őstag
válasz
Steelmanus #16915 üzenetére
Igen kaptam, és köszönöm is szépen.
De a 13.11_betav1 -el nem megy nálam pl a Crysis (1) sem w7 alatt.
-
fcbarca
őstag
válasz
Steelmanus #16918 üzenetére
GPU z-vel is 90% fölöttit mutat,és nem megy semmilyen komolyabb program..próbáltam a legújabb bétával,és a legújabb stabil verzióval is ugyan ezt csinálja...ötlet?
-
Tournament
aktív tag
válasz
Steelmanus #16884 üzenetére
oké hogy kártya van csak bios kb semmi neten hozzá
a másik fele sappire nem ad ki uefi támogatást ezzáltal kizárt tényező az ő biosuk
nem is hajlandoak csinálni hozzá jah meg a kérelem amit báki küld ezzel kapcsolatba vagy vissza irnak hogy nincs , vagy kukázák is egyből
enyit roluk
-
tPedro_
őstag
válasz
Steelmanus #16886 üzenetére
Értem, köszi.
A Sapphire-okat is nézegettem, azok közül is a HD 7790 1GB GDDR5 Dual-X OC-t, ami a két ventis változat.
Azért kérdeztem csak, mert ezt a Sapphire-t ugyanannyiért tudnám megvenni, mint egy Gigabyte 7790 OC 2GB-ot. Tudom, hogy a +1GB RAM ezen a szinten elhanyagolható, de ha ugyanannyiba kerül akkor inkább azt vettem volna.
Viszont ha a Gigabyte nem megbízható, akkor marad a Sapphire. -
bandika0626
senior tag
válasz
Steelmanus #16886 üzenetére
Up a tesó kártyának. Nálam ezt produkálja. Link
-
Stonerice
őstag
válasz
Steelmanus #16807 üzenetére
OC mellett stabil nektek?, Vag yalapon is gondotok volt a többi bétával?
-
bozont
veterán
válasz
Steelmanus #16803 üzenetére
Én írtam valami ilyesmit és a 13.10b2 vált be eddig a legjobban. Mondjuk én Win8-at használok.
-
Lacccca87
addikt
válasz
Szerintem 13.9 et említette itt valaki hogy arra áll vissza.
-
MrBrook
aktív tag
válasz
második techpoweres találat! (vagy ha nem a beta7re gondoltál, akkor nem szóltam) -
zsizsef
senior tag
válasz
Steelmanus #16487 üzenetére
Valóban. Telepítéskor nem rakja fel. Manuálisan kell megcsinálni
.
-
keke69
őstag
válasz
Steelmanus #16489 üzenetére
Én is sajnálom,de azért köszi a tippet!
Nem kell szétnéznem mert tudom hogy mióta a 7790-es vga van a gépemben azóta lassú a windows leállása ha sohára állítom a képernyő kikapcsolást akkor valamivel gyorsabban leáll de nem olyan gyorsan mint mikor még a másik vga volt benne!Ha beállítok egy időt akkor meg alig lehet kivárni hogy leálljon!
Szóval 100% a 7790-es VGA okozza! -
keke69
őstag
válasz
Steelmanus #16482 üzenetére
Közben megtaláltam megcsináltam a pci bus frissítést de sajnos nem változott a windows leállásnál semmi ugyan olyan lassú maradt!
-
keke69
őstag
válasz
Ebből semmit nem értek és miért is lenne ez nekem jó?
-
bozont
veterán
válasz
Ez a PCI bus driver a PCIe-re is vonatkozik? Vagy csak a sima PCI-ra? Utóbbi esetében nem látom sok értelmét a frissítésnek, nincs semmi PCI eszközöm egy ideje.
-
keke69
őstag
válasz
Steelmanus #16480 üzenetére
Igazából több programot indítottam egyszerre és köztük volt a gpu-z is azért gondoltam arra,mivel voltak ilyen gonok.Azóta indítottam már és nem csinálta!Viszont az SSd-hez képest még mindig lassan áll le a windowsom,hogy sohára állítottam a képernyő kikapcsolást jobb de még mindig nem olyan mint régen!
-
_DiEGO_
őstag
válasz
Steelmanus #16376 üzenetére
Az talán egy MSI RX2-3xxx kari ... lesz , hűtését nézve .
-
bandika0626
senior tag
válasz
Steelmanus #16159 üzenetére
Egy windows8 újratelepítés megoldotta a problémát. Köszi mindenkinek.
-
bandika0626
senior tag
válasz
Steelmanus #16151 üzenetére
Ugyanez a kártya van nekem is. De van b2 változat is a 13.11-ből?
-
Lacccca87
addikt
válasz
Steelmanus #16028 üzenetére
GCN2 majd ha jól tudom az R9-290/290X be fog először debütálni.
A Bonair chip csak egy picit tupírozott változat, ha meg azt vesszük hogy a többi "új" szeria az előző majdnem hogy átnevezése így meg plána nem GCN2 egyik se. Kis ráncfelvarrás aztán annyi. -
Lacccca87
addikt
válasz
Steelmanus #16026 üzenetére
És?
ebbe a cikkbe is le van írva GCN-re alapozott...
A még be nem mutatott csúcskártyákon lesz csak GCN2. -
_DiEGO_
őstag
válasz
Steelmanus #15945 üzenetére
És még nemtudni mennyi minden van , ami nekem sem tünt fel ... olvasok sokféle okosságot és van mit látnom , tanulnom , ellesnem nekem is ... mert a jó pap holtáig ...
-
_DiEGO_
őstag
válasz
Steelmanus #15870 üzenetére
-
djdaniel
senior tag
válasz
Steelmanus #15885 üzenetére
Aida-nak már én sem hiszek, mindig mást ír ki
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Köszönöm szépen!
-
Peaceliker
addikt
válasz
Közbe utána olvasgattam, ahogy nézem nem sokan tudják a dxdiag mi alapján írja azt ki, szal nem kell vele foglalkozni és kész!
-
PofaJenö
senior tag
válasz
Steelmanus #15877 üzenetére
-
Steelmanus
addikt
válasz
Steelmanus #15877 üzenetére
Na atallitottam hogy a W7 kezelje a virtualismemoriat, de igy is a dxdiag csak 747 MB--ot ir ki, ennyit a dxdiag-rol.
-
kisza25
félisten
válasz
Steelmanus #15590 üzenetére
ugyanezt csinálta nekem is csak én nem írtam le ennyire részletesen, de pont ez volt a szindróma
InterFox: innen -
skayline
tag
válasz
Steelmanus #15431 üzenetére
Végre javították a 7790 lefagyást
-
keke69
őstag
válasz
Steelmanus #15377 üzenetére
Amíg nem oldják meg,hogy a drága pénzért vásárolt SSD-m olyan gyorsan állítsa le a wint mint a 7790-es vga driver telepítés előtt addig azt kell mondjam ez egy rakás kaki!!!!
-
Peaceliker
addikt
válasz
Steelmanus #15310 üzenetére
Annyira nem fontos, leszedtem
Ha majd működik szóljatok! -
DeadMeat
nagyúr
válasz
Steelmanus #15285 üzenetére
Nem.Most nem volt ilyen.
-
Atesz1978
senior tag
válasz
Steelmanus #15240 üzenetére
-
skayline
tag
válasz
Steelmanus #15240 üzenetére
Uff!
Nálam is így van.
Következőket tapasztaltam. Kiváncsi vagyok másnál is így van e a Sappfire sima 7790-nél. Youtube megy , e közbe elindítom a GpU-Z progit és kifagy a rendszer ha nem megy a youtube mindne zökkenőmentesen történik
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Steelmanus #14980 üzenetére
Rendben köszöntem,már rájöttem!
Sima illesztő a legjobb Catalyst nélkül,úgy még a microlag is kevesebb és sokkal stabilabb az egész.
-
mynames
senior tag
válasz
Steelmanus #14965 üzenetére
új win7-et tettem fel, majd a lap driverei utánna NET FW 4.0, amit megfrissítetem WU-val. Ezután felraktam a 13.4-et és már csak 1 telepítési hibát írt ki, de azt nem lehetett megnézni a részleteknél.
AOC továbbra sincs, de legalább most a nem fagy ki semmi és CCC is megy.
Itt a GPU órajele 300 MHz. Ez normális? -
keke69
őstag
válasz
Steelmanus #14966 üzenetére
-
mynames
senior tag
válasz
Steelmanus #14958 üzenetére
Felraktam a 13.4-et de az nem mutatta, hogy a Microsoft .NET framework 4.5 ott lenne. Szóval nem volt ott, gy nem is lett AOD driver felrakva (meg telepítéskor a fentebb említett 2 hibaüzi)...
Sajnos a dotnetfx progival se ment fel az AOD driver...Közel állok hozzá , hogy viszem vissza a csöcsbe ezt a kártyát és 8 év után újra egy nvidiát veszek!
-
keke69
őstag
válasz
Steelmanus #14958 üzenetére
Köszönöm szépen!
Akkor mégegyszer érhetően
Tehát csak az energia gazdálkodásnál a képernyő kikapcsolását SOHA állapotra állítom akkor hamar leáll a gép?
Most lemertem az elobb a megszokott 3-4 mp helyett (amugyis 4 mp-re van allitva a registryben) 22 mp kellett hogy lealljon a masina.
A regisztryben is kell valamit állítanom? -
keke69
őstag
válasz
Steelmanus #14954 üzenetére
Mégvalami!
Csak,hogy tudd mennyivel később.Tehát normális esetben mikor kiírja hogy leállás kb 6-szor megy egy kört a leállításnál most 40-szer -
keke69
őstag
válasz
Steelmanus #14954 üzenetére
Ha visszakapcsol a monitor,mert ugye visszakapcsol ha leállítod akkor el is indítja nem?Az-az hogyan tudtad megnézni?
Hol tudod kikapcsolni?Bár az volt a lényeg számomra hogy keveset fogyasszon!
Ez a lassú leállás továbbra is aggaszt!mynames megnéztem nekem sincs olyan!Töltsd le manuálisan!
-
mynames
senior tag
válasz
Steelmanus #14952 üzenetére
Szia!
Köszi a részletes magyarázatot!
Sajnos ott nincs olyan ,hogy AOD driver...
A net 4.5-öt pedig nem kínálja fel a winupdate... -
oliba
őstag
válasz
Steelmanus #14932 üzenetére
És annak mennyi az esélye, hogy három visszaküldött ASUS 7770-es kártya után a 4. is hibás legyen?
Márpedig sajnos az
atomanti19: és a gyors felmelegedésre. Ha furmarkot tolnék venti működése nélkül a kártyára, akkor se melegedne ilyen iramban. Mellesleg én is újrapasztáztam az ASUS karim és akkor vettem észre, hogy gyárilag olyan bitangul meg volt húzva a gyári hűtő, hogy 1mm-re simán felemeltem a gpu-ról, miközben elméletileg oda volt csavarozva
-
atomanti19
aktív tag
válasz
Steelmanus #14935 üzenetére
Aida 64 open hw monitor?
-
atomanti19
aktív tag
válasz
Steelmanus #14930 üzenetére
Az asus sajat progijaival is ugyan ez történt.Azért probaltam ki az msi vel. Nincs húzva a gepem. Minden full gyari.Most például reggel jatszottam vagy fel örat es teljesen tunetmentes.Windows ujratelepites? Vagy a masik pcie slotba betegyem a karit? Melyik lenne a VGA hoz a legjobb driver?
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Steelmanus #14808 üzenetére
Persze, azt kell használni ami neked/adott gépnek a legjobb, legstabilabb.
keke69 : Érdekes, nálam ezzel sincs semmi egyéb probléma.Nem mintha baj lenne, csak érdekes.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Steelmanus #14808 üzenetére
Semmi gond nincs a 13.4-el,legutóbbi,legstabilabb driver.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Steelmanus #14804 üzenetére
Nekem is ugyan ezt írta ki, ugyan úgy benne van az esemény naplóban és mégis működik. Így már érted, miért nem értem?
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Steelmanus #14802 üzenetére
Digitális aláírást hiányol, vagy mit, ettől függetlenül tökéletesen működik az overdrive.... Pedig tiszta driver install volt, nem csak rá telepítettem. De ha működik mire fel hisztizik?
-
>Deego..
senior tag
válasz
Steelmanus #14261 üzenetére
Hát azt kell hogy mondjam, inkább az általad említett fórumon érdeklődj ez iránt, ez nem az a topic.
Másrészt én is használtam CCC-t és képjavítást, az általam megnézett filmek egyike sem produkált ilyen képet.
Itt biztos valamit el állítottál.Az új drivert próbáltál már?
-
>Deego..
senior tag
válasz
Steelmanus #14259 üzenetére
Én, úgy gondolom ha itt ennyire észrevehető a különbség, akkor nagyobb felbontáson is lenne eltérés.
Készítenél ugyan ilyen képet csak nagyobb felbontásban?Bár ez egyénfüggő. Van aki a hangra allergiás. Ha ennyire zavar akkor kapcsold ki és ha neked megfelel a képminőség akkor elvezd úgy.
-
>Deego..
senior tag
válasz
Steelmanus #14253 üzenetére
Észrevehetően élesebb és kivehetőbb a kép ha be van kapcsolva a képjavítás.
Ha neked nem szükséges a funkcióra ki is kapcsolhatod. -
keke69
őstag
válasz
Steelmanus #14249 üzenetére
Köszönöm!
A windows élmény indexet néztem a 6870 7.8-at kapott 7790 meg 7.7.Tudom nem jelent semmit csak nem értem. -
keke69
őstag
válasz
Steelmanus #14246 üzenetére
Én ilyet még nem is hallottam
Hagy hajtsa az a dolga!
vagy valami baja lesz?
Win 7-et használok amúgy!
WP14: Ne csináld ezt velem én meg már a postást lesem! -
keke69
őstag
válasz
Steelmanus #14244 üzenetére
Köszi nekem alapból a windows 2013.03.28 12.104.0.0 rakta fel.
Így nem raktam rá az AMD oldalárol semelyiket,bár nincs is catalystom. -
keke69
őstag
válasz
Steelmanus #14238 üzenetére
Ebben a pillanatba pattintottam a helyére!
ERRE kaphatnék választ?Hát ez előzőhöz képest biztosan hangosabb lesz 2 db mert annak hangja 0dB volt a folyadék csapágyas ventik miatt!
Eddig terhelés nélkül ez is kussban van hála! -
Grave_444
nagyúr
válasz
Steelmanus #14231 üzenetére
Az Asus a halkságra megy inkább, a sapphire is hiába 60 fokos terhelés alatt ha 2100-on megy a ventillátor.
Nálam az új Metro jobban terheli mint a furmark. -
keke69
őstag
válasz
Steelmanus #14231 üzenetére
Én ma vettem dual-x et este kipróbálom.Remélem hallkabb mint az 1 ventis
De ha megnézed a grafikont ott látni hogy a sapphire 2100-on pörög míg a asus 1700 fordulaton!Szerintem ez okozza a különbséget
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Steelmanus #14071 üzenetére
Köszi a linket, amúgy érdekes volt, mert lehet az volt a baj hogy a progi aktív jelet küldött a TV-nek, amikor eleve side-by-side top-bottom kép volt.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Steelmanus #13813 üzenetére
Köszönöm! Nézem megfele. Ez az egy hiányzik csak a win8-ból..
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Steelmanus #13813 üzenetére
Ez így igazán jónak tűnik. Hétvégén mindenképp kipróbálom. Már nem túl frissek az emlékeim, de GTA IV-en ez nem segítene, ugye? Az kifejezetten az AMD-re volt allergiás.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Steelmanus #13807 üzenetére
Ilyen nekem sincs, hogy csináltad?
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Steelmanus #13806 üzenetére
Itthon próbálta már valaki a módszert, esetleg a Cata-s topikból?
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Steelmanus #13806 üzenetére
Nem használok már lassan egy éve Win7-et,lagolások meg valamilyen szinten javultak a HD7xxx szériában,legalábbis ha HD6xxx szériához mérem.
Batman,Physx játékok is már kevésbé akadnak,de azért még érződik,hogy nem a legjobb.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Steelmanus #13494 üzenetére
Jah, így értem. Elméletileg a HD2500 egyáltalán nem megy a gépben jelenleg.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Steelmanus #13491 üzenetére
A tweak óta volt teljes win reinstall, tehát ennek fix, hogy nincs már köze a jelenséghez.
Az intel HD miért lényeges, ha nem is használom? Öcsém gépében amúgy AMD 955BE proci van.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Steelmanus #13473 üzenetére
Ezzel csak az a gond, hogy nem magyarázat arra, hogy az én gépemmel miért crashel, öcsémével pedig miért nem teljesen ugyanazzal a driverrel? Neki HD6790-es kártyája van, kicseréltük tegnap, semmit sem állítottunk, maradt az ő drivere, és maxra terhelve nem volt illesztőprogram összeomlás. Mindkettőnknek 64bites w7 prof van, annyi különbséggel, hogy az enyém angol.
Amúgy a zerocore nagyon jó dolog, én pl. pont ezért választottam AMD-t Nvidia helyett. Hibátlanul működik nálam, mindig leáll és visszakapcsol a kártya, amikor kell. 35W-t eszik így a gépem éjszaka letöltés alatt vinyóval, és i5 procival.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Steelmanus #13471 üzenetére
Rakerestem a HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\GraphicsDrivers\DCI kulcsokra a kuglin, az jott le hogy ez a DirectX-el kapcsolatos es foleg NVidia karikra jellemzo TDR hibara utal.
A lenyeg hogyha valaki beirja a registrybe a TdrDelay kulcsot, hozza kell igazitani a DCI alatt levo kulcs erteket is. Pl itt a Firefox forumon is azt irjak.
Amugy a DCI jelentese itt talalhato -
Atesz1978
senior tag
válasz
Steelmanus #13158 üzenetére
-
dragonfx
veterán
válasz
Steelmanus #13164 üzenetére
alaporajelen megy a kártya
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Steelmanus #13164 üzenetére
Bocs, benéztem.
Ehhez jártak a játékok?Nem vádoltam semmivel, most mondtam hogy bocs, benéztem!
-
dragonfx
veterán
válasz
Van egy hatalmas hiba a képen sajnos...
-
keke69
őstag
válasz
Azt hiszem ez kell nekem is!Érdemes a 2Gb-os változatot venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Házimozi belépő szinten
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Gyúrósok ide!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Medence topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest