- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
DeadMeat #15284 üzenetére
A AMD Catalyst™ 13.10 Windows® Beta Driver telepitesekor nem kaptal ilyen hibajelzest?
En meg csokkentet modban is letiltottam az alairas ellenorzest Disable enforcement – no signing checks
Bcdedit.exe –set nointegritychecks ON es megis megkaptam a hibauzit. -
tDr1v3r
veterán
válasz
DeadMeat #14747 üzenetére
Nekem meg folyton összeomlik ez a sz*r... :/ 13.4 alatt is (eredetileg ez volt felrakva ugye, a tegnapi próbálkozás után is ezt húztam vissza), főként a Deus Ex HR, TDU, Crysis 2. Utóbbi DX11 alatt teljesen, DX9 alatt meg csak egy időre... valószínüleg DX9 alatt nem gáz annyira gáz neki az ha összeomlik a driver, csak "részlegesen" (több másodperces) érződik, utána megy normálisan a következő összeomlásig. Gondolom mondanam se kell, hogy játszhatatlan... BF3 meg tele van lag spikes-szal, néha tökéletesen megy de többször is eljátssza azt hogy játékonként élvezhetetlenül akad az a sz*r, ezért is szar a KD ratio-m ottanék. :<
Egy vicc az egész, pont a hétvégén végeztem a Crysis 1-el, hát mondanom se kell hogy 720p + 2X AA mellett gyönyörűen ment a játék és nagyon ritkán volt összeomlás vagy fagyás, szerintem egy kezemen meg tudnám számolni ha számoltam volna.
Régen volt AMD kártyám (3870X2, még Vista alatt), azzal semmi ilyen nyűg se volt, pedig az még akkor volt amikor ment a (szerintem alaptalan) fröcsögés arról hogy a Vista szar.
-
mackosajt
addikt
válasz
DeadMeat #14715 üzenetére
Egem is elkerült a CF szopóka, bár most lassan 1 hónapja kölcsön van adva az egyik 7770 havernak, mert az ő kártyája garizás alatt áll.
Mellesleg a teljesítmény nem biztos, hogy 7870 szint csak. Kéne egy jó kis teszt, ami friss, hogy hová lehet most tenni.
Régi tesztekben még néha 7950 is szorongatva volt, de ki tudja, mi a valós. -
Stonerice
őstag
-
Stonerice
őstag
válasz
DeadMeat #14651 üzenetére
Nézd csak!!!!!!!!!! Ez szerintem megoldja a gondod.
Első 2 hsz. a lényeg. Bocsi, oévastam tovább, és a 9. hsznél már végre működött a srácnak. Power targetet is felhúzta +20%ra. Újratelepítés után? nemtom. Aki jobban tud angolul, majd megmondja
Lehet csak a Catalystot tette újra pff.Nemkavarok, inkább próbáld a link alapján értelmezni.
MSI Afterburner is ludas lehet -
MrBrook
aktív tag
válasz
DeadMeat #13759 üzenetére
dec.20
(VGA Driver V9.02 for Win7/Vista 32/64 bit
Fájlméret 461.04 (MBytes) 2012/12/20 Frissítés ) ~ 7hónap , nálam az már majdnem 1 év:d nem azt írtam ,hogy 1éves, hanem(de oké több mint fél év, az biztos) ,hogy majdnem. másrészt minek rakná fel a 13.6b-t? APU-t használ?Feature Highlights of AMD Catalyst™ 13.6 Beta2 for Windows®:
◾Improves performance in PCMark 7 and PCMark 8 on the new AMD A10, A8, A6, and A4 Series APUs for desktop and mobile platforms.
◾Resolves HDMI Audio drop-out issues on the AMD Radeon HD Series of products.Feature Highlights of AMD Catalyst™ 13.6 Beta for Windows®:
◾Product support for the new AMD A10, A8, A6, and A4 Series APUs on desktop and mobile platforms.
◾AMD Enduro technology enhancement:
◦Reduces power consumption when running Windows 8 Metro applications – detects when Metro applications have idled and moves them to the integrated graphics component.
◦AMD Catalyst Control Center now shows the hardware and software Information pages for AMD discrete GPUs when paired with Intel integrated graphics.
◾Includes AMD GPU & AMD APU OpenCL 1.2 acceleration in Adobe Premiere PRO CC.
◾Support for AMD Wireless Display for Windows 8 and future Windows releases:
◦Supported on AMD Elite A-Series APUs with select Broadcomm and Atheros Wireless adapters.
◦AMD Wireless Display Technology provides the ability to wirelessly display local screen content onto a remote screen in real time. Compliant receiver/TV required.
◾Resolved issues:
◦Resolves HDMI Audio drop-out issues on the AMD Radeon HD Series products.
◦Resolves issues with the AMD Catalyst Control Center showing Audio Display messages at incorrect times.én a 13.4et raknám fel. de nekem aztán k*rva mindegy..
-
-
Stonerice
őstag
válasz
DeadMeat #12686 üzenetére
Azt hittem valami logout tesztet linkelsz
Háát
ha csak a cpu terhelést nézem akkor 95w a differencia. Azért szurkolok, hogy az ÚTHENGER (streamroller) modulok által lecsökken 30-40 wattra a különbség a konkurenciához képest. Ha lenne 8 magos Kaveri apu azlenne a legjobb, de ugysem lesz
Bár játék mellett tényleg 60watt a difi, de azért mert nemsok játék használ minden szálat ugyanúgy. Valami combosabb játékkal szerintem lenne 80watt ott is
-
Stonerice
őstag
válasz
DeadMeat #12683 üzenetére
Hol az a PH teszt?
Csaknem hadjátok már ezt a témát. Pedig megígértem hogy nem szólok itt hozzá. De várom a tesz linket. Akár privátba is , hogy ne szemeteljünk tovább. Akármilyen magyar teszt, vagy youtube-os fogyasztástesztet elfogadok mellé
Én örülnék a legjobban ha minnél kevesebbet fogyasztana. Már mondtam, hogy szeretem az AMD-t. Pláne mióta intel van a gépbe, azóta még jobban hiányzik.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
DeadMeat #12659 üzenetére
Létezik olyan 7770 ameliyik nem pörgeti max.on a ventit bekapcsoláskor? Engem az ilyen fajta megoldás mindig is idegesített.
Igazából a 2 szálas normál hűtéseket szeretem,amik nem szabályozzák magukat automatikusan,ilyen létezik belőle?
(#12658) Godlike79 Téves képet raktak volna ki? Igazad van,ennek utána járok.
-
MrBrook
aktív tag
válasz
DeadMeat #12284 üzenetére
hooogymiiii?
hogy sikerült ilyen körbe kerülni ,hogy kaptál tester jogot vagy mit?
ha a saját configoddal nyomod majd (gondolomén) megnéznéd majd 1db 7770essel is nem csak cf-el? meg ha esetleg 8mag helyett 4el is? nem tudom ,hogy lehet e olyat egyáltalán illetve mennyi bonyodalommal járna, de gondolom az 1 vgas dolog könnyen megoldható lehet, ha nem nagy gond, akkor megköszönném
-
Tankos5672
tag
-
dragonfx
veterán
válasz
DeadMeat #11447 üzenetére
értek hozzá.
a vapor x en se garancia hogy a gpu és a memoria jobb orajeleken tud menni mint egy sima alap verziopn....
feltételezés csak.lehetőség.
persze majd a mai ipari technikai tömegtermelésbe majd neked egyesével letezstelgetika gpu.kat meg a memoriákat?te hol élsz? akkor kb 500e lenne egy kártya.
persze a végén kiderül az egy másik vga nem....akkor isb azt mondoma 28k.s 7770 éri meg legjobban.mert ha te a vaporx.et rongyá tuningolod se közeliti meg egy alaporajeles 7790 teljesitményét.legyne az akár egy vtx példány.és tudvalevő egy jo házhütéssel bőven lehet polirozni ha nem top minőségű hütő vana vga.n.
és ezek is mind tények.....tesztekből. -
sanyek2
senior tag
válasz
DeadMeat #11374 üzenetére
Arra gondoltam hogy konfigot mellőzve melyik kari ami kihajtja, függetlenül mindentől, melyiknek a képességei elég jók hozzá...
Jelenleg egy Q6660 van feltornázva 3200-ra és a BF3-at akadásmentesen játszottam medium-on, de csak rövid ideig mert nekem nem jött be a game. (lincseljetek meg, ez az igazság)
-
mackosajt
addikt
válasz
DeadMeat #10826 üzenetére
8x a sávszél nálam
Anno készültem a CF-re.
Mondjuk BF3-at alig játszom már, de az biztos, hogy emelkedett az FPS CF esetén, és elég stabil is lett.
Viszont amit manapság többet játszadozom, a Warthunder, na az meg nem támogatja a CF-et.Szóval nagy hasznát nem veszem jelenleg.
Mellesleg "élvezhetem" a realtek alaplapi hangkarit az Audigy 2 helyett.
-
törölt tag
válasz
DeadMeat #10510 üzenetére
Elég régóta nem használok FurMark-t. Szerintem jó nagy baromság. Stabilitás tesztre nem jó, hőfok tesztre sem, mert ilyen extrém körülményeket semmilyen alkalmazás nem generál. Szóval FurMark nélkül a feszt nyugodtan lehet csutkára húzni. Eleve nem is engedik egy bizonyos érték fölé, amire épp panaszkodtak is nem sokkal feljebb.
-
taknyi
aktív tag
válasz
DeadMeat #10098 üzenetére
Sapphire oc hőcsöves gyári fesz:1,25V amit a Trixx 1.3V-ig enged állítani...
Csak ezzel TriXX OC Utility V4.6.0 tud feszt állítani...
dragonfx: Amit írtál azzal nem... -
Alister71
nagyúr
válasz
DeadMeat #9888 üzenetére
Már a Dirt3 multihoz sem volt elég egy E8400. Pedig a maga idejében egy kimondottan jó gamer proci volt. 3.6-on minden játékot simán játszottam vele egy HD6850-essel.
Single playert.
Mikor betévedtem a multiba még 4.0GHz-en sem volt elég. Hiába volt fps, az irányítás késett. Elég sok versenyt emiatt buktam el. Majd csere 955BE-re, ami 3.6GHz-en olyan lazán tolta fix 60 fps-el a multit, hogy csak lestem, és így már volt esélyem a versenyekben. -
-
Darko_addict
őstag
-
djculture
félisten
-
dragonfx
veterán
válasz
DeadMeat #9688 üzenetére
igen 2013ban,sőt lehet 2014ben is. mert nem vagyok gazdag hogy csak egy procira 50e.t kiadjak.de ezt a magadfajta pénzes csókkák sosem fogják megérteni.nem is probálkozok.
....
leirtam mi alapján mondtam ha nem jön át sjanálom.ha egy 5ös grafikáju játéknak elég a 2 mag és szépen fut a másik 5ös grafikájunak nem elég és xarul fut akkor nehogy már ne a második játék készői legyenek hibásak..igeni sők mert ha a másikak meg tudtáj cisnálni ők is meg tudnák csak xarnak bele.amugy ez a 4 magos mánia tipikus a gazdag i5 tulajok és amd elfogultak dumája.xar bevallani hogy potyára áll szinte iott a gépbe a pénz.elég eltt volna később is megvenni nem csillagászati áron.megnéztem a 7790 anadteches a tesztet és azt kell mondjma ami jol elmegy 7790en az 7770en is elmegy ami nem megy el 7770en az 7790en semfog.ritka kivételek lesznek. a szűrőket jobban szereti mint a 7770es.de ez is csak FHD.ba vagy ultra grafika mellett. jön ki amugy. azt kell mondjam aki lényegi vga áttörést akar az a konkurencia gtx660asát veszi.ott nincs kompromisszum. a 7850 1gigása is megfekszik pár helyen.
-
dragonfx
veterán
válasz
DeadMeat #9130 üzenetére
pont a dirt3 ról raktam be egy kis elemzést feljebb....
onnantól 35 fps megvan nincs miről beszélni hogy kell e az i5 vagy sem?..nem!!minek azért hogy a proci fele legyne kiahzsnálva ugymond álljon benne a pénz.ne használd ki?
tudom van akinek turboszeme van és neki a 60 fps minimum se elég és 50 és 100 közt is lát különbséget.erre azt mondom no comment.
Márpedig egy 7770 mellett mindenre elég a 2 mag....
lehet feljebb vga téren enm így van de ebbe a kategóriában igen.Grave mond már el az érzésedet a FC3ról például?
pont ma mértem 36 fps átlag 1440 ultrába. jo lehet neked 46 lenne.de mondjuk ezts e hiszem mert a vga dolgozik maxon a proci nem.ott van feljebbe rről is részletező amit írtam.
nekem 70-100on dolgozik a magok.mér jobb az szerinted ha neked mondjuk 45-52-35-46on dolgozik??.semmi értelme.
-
Stonerice
őstag
válasz
DeadMeat #7878 üzenetére
Tudom, hogy nem jelent semmit "gpu tűrés" szempontjából. De mivel nekem is VTX3D-m van és egyáltalán nem szereti ha akármit is átír az ember a biosban, amellett hogy feszültséget se tudok állítani semmilyen programmal. Sajnos az én HD6850-emen mindkét probléma jelen van. Gondolom mert nem referencia modell. Catalystba nálam csak 50 mhz-t enged emelni a gpu-n, De ASUS GPU Tweak-kel 920-at is elértem gyári fesz-en(kénytelen volt gyárin ,mivel nem módosítható)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest