- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stonerice
őstag
válasz
Stonerice #17734 üzenetére
Itt a bizonyíték, hogy megy 60fps-el a command parancs után!
http://www.youtube.com/watch?v=01hrA1J7j_c
HD7790 húzva, és HD7850 elboldogul szerintem a 60fps-es beállítással is. -
Stonerice
őstag
válasz
Stonerice #17474 üzenetére
Ja, és ezt:
-"Most wanted 2012-ben meg pont az ellenkezője volt. 40-50%-nál többet nemvolt hajlandó menni a proci, ha 4 szálat látott(Pl: i3). Ha csak 2 magot látott akkor már hajlandó volt akár 100%-on is menni".
Úgy értem, hogy 40-50%-os vga kihasználtság melett nemment mindig csutkán a gpu. i3 al volt néhány hely ahol lement 70% körülire is HD7770-el. És nem amiatt mert elérte a 60FPS-t
Ennnek ellenére szívesen játszottam vele.
-
starpeter
senior tag
válasz
Stonerice #17009 üzenetére
Najó most már csak annyit mondjatok ,hogy a monitornak mi köze a a HD 7790 teljesítményéhez?
Én ,úgy tudtam ,hogy ha egy játékot minnél kissebb felbontásban játszom akkor gyorsabb
És ,ha minnél nagyobb annál lassabb. Miért kéne nekem nagyobb felbontás ,amikor nekem teljesen megfelel a vacak 1280*1024djdaniel: Ismerem a programot. Mit csináljak vele?
-
TaylorXIII
őstag
válasz
Stonerice #16992 üzenetére
Speciel én mondtam neki mert sokszor panaszkodnak AMD drvierekre. Vagy csak bénák a felhasználók? Ezt nem tudhatom. De én is úgy gondolom, hogy drivereket nem nézve 7790 jobban megéri mint a GTX 650 Ti. Nehéz kérdés. A a cpu nem elég a 7790 dologgal meg annyira nem értek egyet. Ha nem is elég akkor sem óriási különbség lesznek hanem ilyen mínusz 5-10% általában. Egyébként a procit nem tudja tuningolni mivel Athlon 740 van neki.
-
fcbarca
őstag
válasz
Stonerice #16922 üzenetére
igen béta és a stabillal is ugyan ez van..nem szívesen tenném újra a windowst,nem lehet valamilyen programmal kideríteni,mi használja ennyire a GPU-t?ha egyáltalán használja valami...
a saját telepítőjével uninstall,utána ment fel a driver de hiába...msi afterburner és a gpu tweak sincs fent...energiagazdálkodás is alaphelyzetbe van
-
Stonerice
őstag
válasz
Stonerice #16863 üzenetére
ITT a segítség! Fast boothoz
-
djdaniel
senior tag
válasz
Stonerice #16838 üzenetére
Én eddig semmit nem tettem tönkre szándékosan, mert eddig minden magától ment tönkre
de sajnos most nem maradt más választásom, mert így nem lehet használniKabalabula ; én itt ph-án rá írtam erre a répa gyerekre ipon topicba ( a 15,-ik napon) egyből jött az email ( kb 5perc alatt) hogy bevizsgálták nem találtak hibát és átadták a futárnak.
Peaceliker ; pm
-
Steelmanus
addikt
válasz
Stonerice #16808 üzenetére
En nem hasznalok tuningot, de a proba kedveert a Catalyst-ban felhuztam amennyire engedi "gyarilag". Stabil.
A 13.11 B2-ot azert szedtem le, mert most hogy ujratelepitettem a W7x64-et nem vette vissza a memoriaorajelet ha egy jatekot elindtottam majd kileptem belole. Erdekes amikor bcedit buheraval - hogy ne ellenorizze a digitalis alairast - feltettem a regi, tobb mint egy eves W7-re akkor meg jo volt.
Ezert tettem vissza a 13.10b2-ot. -
djdaniel
senior tag
válasz
Stonerice #16797 üzenetére
nem asus, ha nem vtx3d.
driver-t anno 3 óra alatt sikerült felraktam, mert vagy ezt csinálta mint a videón vagy újraindult a gép.
Gondol egyet a kártya akkor elkezdi, általában indításnál csinálja, főleg win8 alatt napi szinten.fagy53; avval kezdtem legelőször, másik gépben is eljátszotta ezt a kártya 4nap használat után.
mielőtt elkezdte hogy elsötétül a kép, ilyen tünetek voltak még főleg firefox alatt ;
Egy webáruházból rendeltem pár hónapja ( gondolom mindenki ismeri, sokan szívnak a garancia intézés miatt) leírtam a hibát amin a videóén és a képeken van, a garancia levél mellé csatoltam kinyomtatva.
Ezt a választ kaptam a webáruházól, miután tesztelték a kártyát ;
Kedves Vásárló !
A terméket letesztelték eddig hibát nem találtak rajta:
H: Win7 x64 alatt 13.4 driverrel FurMark EBM 8h OK, 3DMark11 6h OK, 3DMark06 3h OK, World of Tanks egy este OK, Heaven Demo 12h OK, Unigine Valley 18h OK. A Desktopon allo gepnel sem volt hiba. Youtube egy hetvege OK. (A hardveres falsh gyorsitast bizonyos esetekben celszeru kikapcsolni, mert bugos), bekapcsolt allapotban teszteltem, hiba nem volt.
-
djdaniel
senior tag
-
LadaLord
aktív tag
válasz
Stonerice #16740 üzenetére
Először az volt furcsa, hogy 1000 MHz-et ír GPU-re, pedig én azt hittem, hogy nem annyin van. Rá is lestem MSI Afterburner-el, és a GPU-ra raktam 1080 MHz-et, a memóriának meg 1125 helyett 1250et adtam. De hogy most is még miért 1000 MHz-et ír, arról fogalmam sincs.
-
Hardver Arc
senior tag
válasz
Stonerice #16713 üzenetére
Lehet azért mert pont jót fogtál ki...
Meg vágom sok embernek nem lové 30rugó de nálam hosszú távon sokat számit mert most vagy 4 évig nem akarok konfigra költeni.. tudom jövőre már valószínű kevés lesz a konfigom és nem tudok ultrán jáccani de nekem az is elég ha highon megy majd vagy élsimitásból vissza veszek stb... -
PlayMax
nagyúr
válasz
Stonerice #16698 üzenetére
Jaa igen,neked egy remek tuning lapod van,míg nekem egy natur,amivel elvileg nem is lehetne tuningolni. Ennek ellenére a tuning topikban segítettek a srácok,hogy 3.2Ghz-n használhatom,csak valami számot kellet átírnom a Biosban 32-re (hogy melyik opcióban volt ez,már pontosan nem emlékszem
),így 3.2Ghz lett mindig és mindenhol a 4 mag,ez a B75 Asrock lap varázsa. (Imádom az Asrock lapokat,ez az életem 4. darabja kb. és hibátlan,mint ahogyan az előző három volt.
(#16699) Stonerice Hatalmas AMD proci fa voltam,mindig is AMD gépeim voltak,de mióta i5-re váltottam rájöttem,hogy teljesen más,és egy magjuk mindig erősebb a másik oldal egy magjánál. Lényegében valami rejtett erő lakozik bennük,nem vagyok hatalmas informatikus fogalmazó,de pl.,egy Intel 3.2Ghz mag vs AMD 4.5Ghz mag,az órajelet semmibe nézve,sokszor akkor is az Intel az erősebb.
Lehet most túl hülyén fogalmaztam,de ezért kérlek ne kövezzetek meg.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Stonerice #16546 üzenetére
Hiába fejlesztenek keveset,meg kell nézni az árukat,mennyi egy bitang AMD 8 magos CPU,és mennyi egy alap i5....
Én nem maradtam volna az Intel melett,csak már nem akartam újra lapot és procit cserélni,ezért lettem i5-ös,de ha kevés lesz másfél év múlva,rádobok egy kis pénzt,és belerakok egy i7-et. -
PlayMax
nagyúr
válasz
Stonerice #16539 üzenetére
Az szörnyű,engem már 35fps is zavar,érezhetően nem kényelmes. Biztos vagyok benne,azért a 650ti jobb kártya a 7770-től,élmény index ide vagy oda,de inkább játék függő a dolog,csak sajnos még mindig Nvidia-n jobban mennek a játékok zöme,hiába AMD konzolok gyártása meg az APU,még mindig sorban jönnek ki az Nvida-s játékok.
Am ami AMD-n jól megy,az Nvidia-n is,ami meg Nvidia-n jól megy,már nem biztos,hogy AMD-n is.
-
Janou
őstag
válasz
Stonerice #15995 üzenetére
Ez az arány megmarad a 7790 és a 260X között. Nem fog javulni a driverekkel. Mindkettő a Bonaire-re épül, tehát ha az egyik gyorsul akkor a másik is.
GPU órajelben +100 Mhz memóriában pedig 125 MHz az előny a 260X javára. Mindezt + 30W-al és + 1 GB memóriával.
Amúgy ez a 30W különbség lehet hogy abból adódik hogy másképp számítják a fogyasztást? Vagy nem tudom mert ez elég érdekes így. Elvileg csak a True Audio támogatása a különbség. Az a kis tuning amit feljebb írtam nem eredményez ekkora különbséget, szerintem. -
Peaceliker
addikt
válasz
Stonerice #15831 üzenetére
Nem nagyon tudok tuningolni, mert szar a lapom. 4.2 t még alap feszen tudja, de 4.3 tól már bmit csinálok vége, túlmelegszik vagy csak hibázik ha nem emelek annyi feszt. Meg alap órajelen is többet tud a cpu, mint a 7790, úgy fest eddig …szal ha vmi elfogy, az nem a proci!
-
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Stonerice #15157 üzenetére
Isten ments,hogy FM2-re válts,2 év múlva mit csinálsz mikor már gyenge lesz,alaplap,proci csere?
Mi a bajod most az 1155/i5-el?
Én pont arra fogok váltani,mert teljesítményre van szükségem,amit később még nagyobbra bővíthetek. FM2-el lefixálsz egy konfigot,és mozdulni sem tudsz,ilyen APU-t megoldások meg kb. egy HD6670 színt.
Én egy Phenom II X4 B50-el tudok rendelkezésedre állni,ha kell benne vagyok.
DE biztosíthatom,hogy nem egy erőmű, i3 2120 lehagyott egy leheletnyivel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest