- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorXIII
őstag
válasz
Hardver Arc #18236 üzenetére
Bírnia kell a tápnak.
-
Helmoras
őstag
válasz
Hardver Arc #18236 üzenetére
Nem valasz akart lenni, bocsesz.
Ezek az fps-ek mindenkit felizgatnak
igazabol teljrsen jatszhato a 30 fps a baj ott van hogy szinte nincs jatek ami ne droppolna heba hoba, ha ez gyakran bekovetkezik mondjuk egezszen 15-20 ra igencsk kelemetlen, de egy 60 fps el futkoso jatek droppolgat be 30 ra az ugyan olyan kelemetlen tud lenni
szerintem
-
miresz
veterán
válasz
Hardver Arc #18221 üzenetére
A 2Gb-os 7850-el nem nyúlsz mellé az biztos.
Én azt jobban javasolom,mint a 7790-et.
-
KillBorn
senior tag
válasz
Hardver Arc #18226 üzenetére
Az R7 az AMD új típusjelölése! Ez csak a sorozat neve, vannak ugyan úgy gyártók mint a többinél.
Szerintem minden gyárónál ki lehet fogni "rosszalkodó" terméket. A Sapphire, MSI, ASUS talán megbízhatóbbak mint a többi, de a Gigabytera sem lehet ráfogni, hogy szarokat gyárt. HA én vennék most kártyát 2GB-os 260X-et vennék, a legolcsóbbat.
Meghajtóról meg annyit, hogy a gyártó által kiadott driverket el kell felejteni, ha nvidia kátyád van akkor tőlük, ha AMD akkor tőlük kell közvetlenül letölteni a legújabb WHQL (Microsoft teszten átesett) meghajtót. Ez a legbiztosabb.
-
fagy53
nagyúr
válasz
A sávszélesség, ami számít, az a kettő szorzata. Ezek után döntsd el melyik számít!
-
KillBorn
senior tag
válasz
Számít a 256bit is igen, nem is kicsit, meg az 1024 "stream processor" is. Ők ketten adják a 7850 plusz teljesítményének jelentős többségét a 7790-hez képest.
Annyit dobnak rajta, hogy azonos, vagy alacsonyabb órajeleken is gyorsabb mint a 7790. Szerintem egy 2GB-s R7 260X is jó lenne neked, az valahol a 7790 meg a 7850 között van árban.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Nem kell összehasonlítani ezeket. Azért drágább mert jobb, hosszú lenne leírni miben. A lényeg hogy több FPS van vele és kész.
-
miresz
veterán
válasz
Hardver Arc #18199 üzenetére
Teljesítményre ~ egyeznek. Talán egy hajszálal a 7790 erősebb.
Viszont én a 7790-et venném.
Előnyei:
-GCN arhitectúra (mantle)
-sokkal kisebb fogyasztás (kb fele,mint a 6870-nek)
-elég kisebb táp is hozzá
-kisebb hőtermelés,és hangHátrányai:
-Driver gondok(elméletileg ez megoldódott a 13.12 WHQL-el)
-Elég sok a hibás darab. (Gigabyte-ot kerülni kell.) -
Atesz1978
senior tag
válasz
Hardver Arc #18174 üzenetére
Nekem Sapphire van és meg vagyok vele elégedve!
-
Peaceliker
addikt
válasz
Hardver Arc #16767 üzenetére
Ha számít, hogy halk legyen, akkor sztem asus dc2oc, 7790 ből az a leghalkabb. Ha az nem számít, akkor amelyik szimpi (kivéve giga, annak elég ergya a hűtése tesztek szerint).
(#16769) dudu5130
nekem nincs bajom gigával, de ezzel a szériával kapcsolatban nem győztek meg...
-
dudu5130
őstag
válasz
Hardver Arc #16767 üzenetére
Én eddig a Gigabyte-ra szavaztam, de most elbizonytalanodtam
-
dudu5130
őstag
válasz
Hardver Arc #16761 üzenetére
Az a gáz, hogy a ház és a proci hűtő már túl csúsztatta a limitet, úgyh már a vapor se nagyon fér bele :/ Majd idővel. Most csak a sima 7770 jut nekem, amiből szeretném a legjobbat csípni, mert látom az összes gyártónál 25-26k. Akkor a Sapphire-t érdemes megvenni?
-
Atesz1978
senior tag
válasz
Hardver Arc #16710 üzenetére
Nekem a jelenlegi Sapphire-om már a negyedik különböző szériából és még nem volt gondom egyikkel se! Szerintem ez elég jó arány! Azért mert kifogtál egy rosszat még nem lehet általánosítani! "XFX-re azt mondják sosincs baj vele" ez egy jó vicc mert azzal is lehetnek gondok!
-
Stonerice
őstag
válasz
Hardver Arc #16718 üzenetére
2012-es adatok VGA-kkal kapcsolatban
Sapphire-al az élen
kívéve ezt a modellt:6.19% for the Sapphire Radeon HD 7970 3 GB (21197-00-40G)
Ennek elég nagy a hibaaránya. Bár te nemtervezel ilyet. -
Janou
őstag
válasz
Azért maradjunk annyiban hogy nem véletlen a Sapphire az AMD referencia gyártója. És régebben láttam valahol egy diagrammot ahol a gyártók voltak ábrázolva a selejtarány alapján. A legjobb a Sapphire volt!
-
Bati0501
őstag
válasz
Hardver Arc #16714 üzenetére
Nekem ilyenem van,és semmi bajom vele szerencsére,nem hangos,nem melegszik 65 foknál tovább:[link]
-
Stonerice
őstag
válasz
Én csak jót írtam a Sapphire-ról
Első darab nekem ebből a márkából, és ez bírja eddig a legtovább nálam a túlhajtást.Akinek van kedve kis állítgatáshoz MSI AB +BF4 kapcsán, annak találtam egy ilyet
1. go to your origin popup page, the one that has your games on it.
2. Right click on the Battlefield 4 game picture on your "My Games" Page.
3. Click on "Show Game Details"
4. Click "EDIT" next to the "Launch Options"
5. click on the x86 to choose it as your default launch version. You can always change it back if you do not like it.
6. Now when you run your game it will be in 32bit and your Msi features should work again, recording, on screen display etc.Én nemsimerem a BF4-et, nemis tervezem leszedni, vagy megvenni
. Ebből és a szegényes angol tudásomból kifolyólag nekem ez a tutorial, nem mond semmit
Talán másnak igen..
Ezt a játék menuében kell beállítani?(#16714) Hardver Arc:Az eladók is dícsérik pedig.
Nekem ez van -
PlayMax
nagyúr
válasz
Ne hagyd magad befolyásolni,rendelj egy XFX-et LeC-től!
-
dragonfx
veterán
válasz
Hardver Arc #16669 üzenetére
a sapphire megbízható
7770-24k
7790-29k ...+25%
döntsd neked melyik éri meg....hosszabbtávon értelemszerű ha játszani is akarsz.a profilos konfigodba egyértelműen utobbi -
PlayMax
nagyúr
válasz
Hardver Arc #16667 üzenetére
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Hardver Arc #16665 üzenetére
Műanyag borítású MSI-k vannak,borzasztó egy kártyák,én biztos nem vennék,XFX közelében sem ér minőségileg!
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Hardver Arc #16663 üzenetére
Dehogy foss,ez szerencse kérdése,általában az emberek zöme Sapphire és Asus kártyákat vásárólnak,és itt a topicban ezekről is van a legtöbb tapasztalat. Vannak akiknek hibátlanul üzemelnek,semmi gond nincs velük,de vannak akiknek problémások. XFX tuti müködik,Buci-nak most van egy XFX 7790 és hibátlan,ráadásúl jobban tudja húzni stabilan mint a Sapphire 7790-t,nekem pedig 7770-em van XFX-ből,isten király minőség. LeC-nél van XFX 7790 30k-ért,2 év garanciát ad rá,és bontatlan a kártya,vedd azt!
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Hardver Arc #16661 üzenetére
2 ezer különbséggel nyílván,hogy az erösebb kártyát válaszd,vegyél XFX-et,vagy PowerColor-t,azokra egyáltalán nincs panasz. Mondjuk Gigabyte-re sem nagyon van,pedig én személy szerint utálom azt a márkát.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Hardver Arc #16644 üzenetére
Mmint mi, a lap meg a vga tuti!
Attól függ mekkora cpu hűtőt akarsz rá!
ATX lap is belefér és 315mm hosszú kártya. 148 magas hűtő(az mondjuk nem túl sok).(#16646) Hardver Arc
jaaa, az 127 magas, ha minden igaz, még tánctér is marad!
-
Peaceliker
addikt
válasz
Hardver Arc #16641 üzenetére
A lapról nem tudok nyilatkozni.
A proci sztem elég, a táp bőven sok is!
A RAM sebessége annyira már nem lesz mérvadó, ha külön lesz a vidkártya. -
dragonfx
veterán
válasz
Hardver Arc #16641 üzenetére
szerintem összehangban lesza konfig
-
dragonfx
veterán
válasz
Hardver Arc #16491 üzenetére
nekem mitn látod a profilba asus lapom van és a sapphire kártyám és eza multban is így volt...
na akkro ebből vonj le következtetést.
sapphire lap nem kéne ha van is.
asus vga kéne , volt is nem volt baja.
de a 7770ből az asus anynira nem ynerő... -
pdev1811
tag
válasz
Hardver Arc #16491 üzenetére
Igaz lehet. Általánosságban az Asus és a Sapphire ajánlott, legalábbis ebben a szériában biztosan. A Gigabyte problémás szokott lenni.
-
dragonfx
veterán
válasz
Hardver Arc #16483 üzenetére
topiklakok nagyrésze sapphire.t használ az az ajánlott és msotmár irto jo áron van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI Gaming X Trio 3060
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest