- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
fcbarca
őstag
Sziasztok!Holnap egy asus hd 7770 dc boldog tulajdonosa leszek
valaki írna róla pár mondatot?milyen,hogy hűt,mit bír,és persze overclock
Köszönöm -
fcbarca
őstag
Egy Amd phenom II x3 720-as procival és 2x1 gb rammal hogy fog közlekedni?képernyőm miatt jelenleg csak 1024x768-ba fogok játszani
-
fcbarca
őstag
megvettem az asus hd 7770-est 1020mhz menne de a gép 1070-et ír és 1150-et a memóriára,mitől?
-
fcbarca
őstag
kérdés.MSI afterburnerrel(vagy valami mással) ti hogy állítottátok be a ventillátort?nekem most úgy van hogy 30 fokig 30% megy,40-40,50-50.és így tovább...
-
fcbarca
őstag
asus hd 7770:1070-en megy alapból a gpu,memória 1150,felteszem 1150-1250-re(feszt nem emelek mert nem lehet az msi afterburneren) és a far cry 3 megáll,és hiba üzenetet dob ki,furmark meg lefut hiba mentesen,nem bírná a tuningot a karim?
[ Szerkesztve ]
-
fcbarca
őstag
van valaki akinek asus dc van és 1070-es alapból?ti mennyit tudtatok rajta húzni?nekem 1100-5000-nél kifagy az FC3
-
fcbarca
őstag
Ennyi a max amivel nem dob ki az FC3:
GPU:1110
Voltage:1225
Memory Clock:5000
Power Target:20%
Memory Clockot is csak 5200-ig lehet húzni -
fcbarca
őstag
memóriába neked mennyit sikerült elérni?
-
fcbarca
őstag
Asus hd 7770 dc-nél miért csak 1225-ig lehet felnyomni a feszültséget?
-
fcbarca
őstag
Szerintetek Asus HD 7770 DC-nél mennyit próbáljak ráadni a memory clock-ra?most 5000-en van,GPU 1100-at bír csak sajna
-
fcbarca
őstag
mit szóltok hozzá?(Asus HD 7770 DC V2)
GPU:1100 mhz
Memory:1350 mhz -
fcbarca
őstag
mikor aktiválódik a ZeroCore Power a videókártyán(Asus HD 7770 DC2?mikor kikapcsol a képernyő,a videokártya akkor is pörög...
-
fcbarca
őstag
új biost hogy kell tenni asus 7770 dc-re?(a dct-st szeretném rá tenni)
-
fcbarca
őstag
sziasztok
valaki adna egy pontos leírást vagy linket,hogyan kell asus 7770 dc-re dcturbós biost feltenni? -
fcbarca
őstag
help
asus hd 7770 dc-re feltettem egy uj biost a techpowerup-ról,de nem hajlandó elindulni a gép vele újra inditás után,most is az alaplapi kártyával inditottam be...hogy lehet vissza tenni a biost? -
fcbarca
őstag
de ha benne van az asus,és be van rendesen kötve,hiába ráteszem az alaplaira,nem akar elindulni a képernyő...
http://prohardver.hu/tema/amd_radeon_hd_7850_7870/hsz_5348-5348.html ezzel próbáltam de azt írja hogy adapter not found az első parancsra...be van téve az asus,csak a power kabelt húztam ki,mert ha be van dugva akkor nem indul el az alaplairól semnewman írását egyelőre nem találom
[ Szerkesztve ]
-
fcbarca
őstag
megtaláltam a beállítást(olyan volt hogy onboard)
megadtam neki az első parancsot ki is írta hogy unlock rom
megadtam neki ezt:atiflash.exe -f -p CAPEVERDE.rom.és ezt írta ki ráormat:ATIFLASH -p (adapter num) (filename),ez szerint a format szerint is próbáltam,de azt írta hogy nem található a fájl(pedig fent van a flashen és a nevét is jól adtam meg) -
fcbarca
őstag
válasz NyuszyCaster #9936 üzenetére
GPUz-ből mentettem le,Cape Verde néven.ráteszem pendrivera,beirom neki a parancsot és azt írja CAPE not found
-
fcbarca
őstag
válasz NyuszyCaster #9942 üzenetére
igen.
-
-
fcbarca
őstag
sziasztok
melyik driver most a legjobb asus hd 7770-re?akár béta is.. -
fcbarca
őstag
kari tuningnál sokat számít hogy minőségi e a táp?
-
fcbarca
őstag
melyiket érdemes feltenni?a 13.4-et vagy 13.5b-t?
-
fcbarca
őstag
Vessetek egy pillantást a gépemre(adatlapomon),szerintetek mi a gyenge pont rajta?mit érdemes cserélnem?
-
fcbarca
őstag
HD 7790 bol melyiket erdemes venni?amelyik birja a tuningot is
-
fcbarca
őstag
sziasztok
asus hd 7770 van és olyan gondom van hogy a GPU aktivitásom nagyon magas 90% fölött van állandóan,még üres járatban is...és mikor betöltött a windows elkezd hangosan dolgozni a ventilátor,és lassan csendesedik le...ez normális? -
fcbarca
őstag
válasz Steelmanus #16918 üzenetére
GPU z-vel is 90% fölöttit mutat,és nem megy semmilyen komolyabb program..próbáltam a legújabb bétával,és a legújabb stabil verzióval is ugyan ezt csinálja...ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest