-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tournament
aktív tag
-
MrBrook
aktív tag
válasz
kopidoo #18118 üzenetére
én bf4nél néztem tegnap, amikor újra raktam a w8.1et driverek nélkül elindítottam a bf4-et és kb 10-15 fpsel több volt kb a minimum, gpu terhelés 75% körül, csak mapváltásoknál RED SCREEN
, felraktam legújabb bétát és gpu terhelés 50%-ra esett vissza,mint régebben volt és fps-eseim is ugye vissza estek.
szal érdekes, jó lesz, ha lesz rendes driver végre -
Darko_addict
őstag
válasz
kopidoo #18043 üzenetére
Mondok jobbat: kipróbáltam néhány egyéb driver-t, mint az ASUS performance drivere (7790) és most újrarakásnál a kártya a teljesítményének a felét hozza. Játékban az eddigi 60-70 helyett alig megy 30 fölé. Ha esetleg valakinek kell a kártya, most eladó. Hamarosan meghirdetem. A kártya tökéletes, teszteltem mindennel, de a Win8.1-es driverek még nem az igaziak. Egyéb Win-es tulajdonosa biztos boldog lesz, mert amúgy kiváló kártya.
-
Darko_addict
őstag
válasz
kopidoo #18027 üzenetére
Attól függ milyen kártyád/rendszered/drivered van. Nem minden esetben. Mostanában elég instabilak a driverek.
Már volt BSOD-m, RSOD-m, most a kettő keveredett.
[KÉP] - Sajnos már gondolkodom váltáson, eddig nem volt tökéletes AMD VGA-m, de nVidiában pedig vagy gyengébbet veszel, vagy sokkal erősebbet, szűkös a választék a középkategóriában.
-
Lacccca87
addikt
válasz
kopidoo #18010 üzenetére
Valamelyik tunningprogrammal ami támogatja a fesz csökkentést.
De kipróbálhatod a CCC-be található power target funciót is lehúzni -20/50 attól füg mi a min hogy az csökkent e valamit.
De szerintem felesleges ezzel bajlódni annyit ugyse tudsz spórolni rajta hogy megérje a szívást vele.
Me nomráls esetben inkább idle-be van a kártya (ugyebár amikor nem játszol vele) és szinte semmit nem fogyaszt. -
Stonerice
őstag
válasz
kopidoo #16685 üzenetére
Annak aki még keresné, az ebben a tömörített verzióban megtalálja (én egyenlőre csak ebben találtam
)
-Innen letölthető az Aida64 3.20.2644-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Macbook White 13" unibody
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest