- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Steelmanus
addikt
válasz
zsizsef #18023 üzenetére
A teszt oldalon W7 x64 alatt a 13,6-os driverrel teszteltek ha lejjebb megnezed meg regebbi drivert hasznaltak, Te is W7-et hasznalsz?
(#18033) TIT A dump fajlban amit mutatsz ket DX-es hiba is van, ja W 8.1, es az ujabb DX verzio.
Lehet szidni az AMD-t de az MS is ludas a dologban. -
Darko_addict
őstag
válasz
zsizsef #18023 üzenetére
Ehh... A legfrissebb BIOS egy XFX-en van, de az 2GB-os verzió, szóval nem stimmel.
Viszont, most erre lettem figyelmes (kép)!
Az ASUS által kiadott Perf. Driv. van fent, CCC nélkül. Ugye hibátlan, kivéve a BF4-gyel való szerencsétlen együttműködését. A kérdés, ez a Microsoft által kiadott patch lehet, vagy össze van kötve az AMD bázisával, és onnan akar nekem frissítést leszedni? Utóbbira nincs szükségem; a driver információnál semmi többet nem mond, nincs plusz adat megadva. Tippetek? -
Steelmanus
addikt
válasz
zsizsef #17892 üzenetére
Nem hiszem az enyem SAPPHIRE HD 7790 1GB GDDR5
Te kaptal uj BIOS-t vagy a gyarto honlapjarol toltotted le? -
_stick_
őstag
válasz
zsizsef #17862 üzenetére
Sztem ne foglalkozz vele, hogy előbb miért, most miért nem stb...
Olvasgass a catalyst-os topikban. Ezzel a VGA-val, szinte mindenkinek összeakadt a driver az Asus tweak-kel (és más tweak és egyéb rendszer figyelő progival). Én is nagyon sokat szenvedtem a driverrel, de az ASUS oldaláról letölthetőnél maradtam, eddig nálam ez a legstabilabb. Nem hinném, hogy bő fél évvel a VGA megjelenése után az ATI-nál fognak érdemben foglalkozni a problémával. -
Steelmanus
addikt
válasz
zsizsef #17710 üzenetére
Itt olvashatsz rola bovebben, TDR Registry Keys, en azt hiszem hogy ez a fajta megoldas csak W 8 - 8.1 -en mukodik, a W7 dobalja a szokasos illeszto nem valaszol. bar eggid csak FF + flash alatt. Arra az a megoldas amugy hogy teljes mertekben tiltani kell hwgyorsitast mint FF mint Flash alatt.
Holnap beizzitom a W8-at, mert ma mar nem foglalkozok vele.
Darko_addict Köszönöm a segitsegedet
-
Stonerice
őstag
válasz
zsizsef #16693 üzenetére
Idle-ben nyílván ugynannyi, mint gyári értékekkel, mivel ugyanaz a fesz és órajelek maradtak. Ilyenkor 23 fokos.
Terhelve pedig max 64 Celsius fokot láttam eddig. (nyáron lehet lesz 68 is.)
Nem tagadom, egy icipicit állítottam ventiszabályzás profilján. 4%-al feljebb emeli a fordulatot 60 fok környékén, mint a gyári biossal. Nekem a vga gyárilag is 1275mV-t kap, mivel oc, azaz (1150/1250mhz)Ezzel a fesszel olyan 1190 ig bírja az én példányom.
Nem tartom kizártnak, hogy van akinek 1300-at is bírná valamelyik gyártónak valamelyik példánya.Mellesleg, elég jól bírja a nyúzást ez a Sapphire(nekem eddig ez az első)
. Más vgaim, ennyi oc-zás és babrálás után már ilyenkortájt meg is purcant
-
Bagira01
veterán
válasz
zsizsef #16518 üzenetére
Próbáltam nem jött be
Össze vissza lefagy ha be próbálom zárni a telepítőt. Ami még fura(még mikor ment) mert amúgy a 7770 után berakva minden okés volt mentek a játékok teszteltem. Ami még fura volt, hogy asztal betöltés előtt 5-10 mp fekete képernyő van. Illetve ma úgy hagytam a gépet és mikor 4 óra után visszamentem nem reagált az egérre, csak ctrl+alt+del-re jött be a kép.
(#16517) laychi: Sajnos csökentette mód tisztítás után se volt jó.
-
Stonerice
őstag
válasz
zsizsef #16249 üzenetére
Szerintem mostanában már nemigazán jellemző egy kártyatípusra sem. Érkeztek Bios és driver javítások, illetve, elkoptak a hibás példányok is. Ha pedig mégis kifagy játék közben valamelyik vga típus, (szerintem a hd7750 a legtöbbször) akkor csak egy kis feszt kell neki adni, vagy gariztatni.
-
Tournament
aktív tag
válasz
zsizsef #16075 üzenetére
én Techpowerup-os biost nem raknák rá a karira ma nekem beőlte amit onnan szedtem le gyártó specifikusan ha modositani akarsz akkor a kártyádon lévő biost tuningold
ne a netről őssze vadászotat
nálam hiába egyezet minden adat bese kapcsolt a VGA szval csinyán csak saját biost modosits másét ne rakd rá
üdv
max 50W a 7790 dual-x azt irja GPU-z ez valos 100% terhelés alatt ?
-
Stonerice
őstag
válasz
zsizsef #16056 üzenetére
Én is elkezdtem piszkálni ezt a VB7-et, és az a gondom, hogy 1260mhz-re emeltem az órajelet, (adtam feszt is és TDP-t átírtam 90w-ra) mégis csak 1150-ön megy, illetve valamiért lassabb is a vga (eddig úgy érzem).
Mi lehet a gond?
Az alapfeszem 1275mV volt és 1337-re emeltem. De az Afterburnerben , ha RESET-et nyomok akkor visszatolja 1250mV-re -
andrasko
senior tag
válasz
zsizsef #5377 üzenetére
(#5377) zsizsef:
Egy 3DMark 11 gyors teszt a Sapphire OC 7770 + Intel HD Graphics 2500 kombival:(#5376) Sanyi19:
- Z77 chipset & ram inkompatibilitas (de már megoldódott)
- csak PCI-E-ben, a régi házi pontszámunk nyilvántartása: >link<
- nyomok majd egy alap tesztet a i53570 & 7770OC is. -
vlevi
nagyúr
válasz
zsizsef #4796 üzenetére
Azon a lapon igen, de úgy értettem, hogy az első teszten az ASUS 7770 a Stalkerben 36.7fps-t produkált, míg egy másik tesztben, elvileg ugyanabban a környezetben a Sapphire 7770 csak 24.5-öt, és még a 7850 is csak 36.4-et.
"Miért nem olyan beállítás melletti tesztet nézel "
Ott van a többi felbontás is, az arányok nagyon hasonlóak.Az pedig, hogy FullHD-ban kevés-e vagy sem, az nagyon sok mindentől függ. Nekem nem kevés. Nálam szerintem proci limit lehet (E7500 van a gépben), mert jópár játékban 45-50%-on megy csak a GPU.
Igaz, hogy én nem arra gyúrok, hogy totál max beállításon menjen, inkább csak 2vagy4 AA, AF mellett használom.
Én főleg autóversenyekre használom, Race07, GTR2, ... Ezek elég régi, Directx9 gamék. Bőven 100 fölött megy. Dirt3 már nem annyira, de még az is bőven jó.
De pl. a Shit2, akármit művelek vele, harmincegynéhány fps, akkor is, ha leveszem 720p-re a felbontást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest