- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
RPka91
tag
válasz
TaylorXIII #19279 üzenetére
Mit lehetne vele kezdeni?
-
raubisoda
senior tag
válasz
TaylorXIII #19215 üzenetére
Próbáltam de tizesével.Inkább hagyom most 5fps nem a világ.
-
raubisoda
senior tag
válasz
TaylorXIII #19212 üzenetére
Éppen most húztam fel evga precision-al 900-ra a gpu-t.Megpróbálok 1 tesztet és ha off akkor ez van.
-
Thrawn
félisten
válasz
TaylorXIII #19065 üzenetére
Láttam én már karón varjút Ivy procival
keke69: Nézd meg az ábrát amit Stonerice linkelt. Hát kb semmit nem jelent.
-
Thrawn
félisten
válasz
TaylorXIII #19062 üzenetére
Miért?
-
pmheros
őstag
válasz
TaylorXIII #18987 üzenetére
Biztos a napkitörés miatt van
. Nekem bejön.
-
pmheros
őstag
válasz
TaylorXIII #18982 üzenetére
Részben. A 13.9 most valóban üres, de nyomj rá mondjuk 13.4 -re
-
Steelheart2
őstag
válasz
TaylorXIII #18601 üzenetére
Már késö este volt. Köszi szépen.
-
Steelheart2
őstag
válasz
TaylorXIII #18599 üzenetére
Köszi szépen.Akkor beruházok 1re.
-
dragonfx
veterán
válasz
TaylorXIII #18496 üzenetére
persze de egyik sme számottevő.egyik szaggat másik nem.
-
djculture
félisten
válasz
TaylorXIII #18441 üzenetére
Ja jön de a bf4 amelyhez először jönne ki az nagyot zakózott. Ma olvastam hogy már több befektető alapitott pertársaságot és perelik az EA-t akkora veszteséget okozott a bf4. Egy bugtenger az egész, szerintem a mantle az így késni is fog, ha csak nem az lesz hogy először más játéknál kezdik el támogatást
-
starpeter
senior tag
válasz
TaylorXIII #18387 üzenetére
Én értem mire gondolsz ,de én szerintem most egy HD7770-es szintjén van a karim.
-
starpeter
senior tag
válasz
TaylorXIII #18380 üzenetére
Én nem 60fps akarok ,hanem fix fps-t. Szeretném ,ha nem ingadozna 60-ról 40-re. Felőlem ,akkor lehet 30fps ,de az fix legyen (persze néha lemehet ,de ne olyan sűrűn)
Nem akarok intelt ,mert rohadt drágák azok.
-
djculture
félisten
válasz
TaylorXIII #18380 üzenetére
Nézd meg a pontszámot a benchmarkban viszonyitásnak is jó hogy nagyon gyenge a proci biztos hogy perpillanat az a visszatartó erő feltéve ha 4 giga ram legalább megvan.
-
djculture
félisten
válasz
TaylorXIII #18348 üzenetére
Én is onnan vettem mindent meg a pcdiszkont boltból. Amúgy most rugtak ott ki egy embert mert a garanciális ügyeket ő kezelte de nagyon betyárul. Valaki már a rendőrséghez fordult mert ez az illető benyelte a cuccát. Amúgy ahogy hallom mindenkit kártalanitanak elég korrekten.
Sajnos ezek a 7xxx-ek meg ilyenek nekem is volt már jó pár rossz a kezemben de nvida se jobb manapság.. -
Adebayor
aktív tag
válasz
TaylorXIII #18345 üzenetére
pcx.... onnan többet semmit... ott volt a legolcsóbb... már tudom miért. mind1 így jártam.. egyik ismerősöm azt mondta hogy korrektek. lehet hogy ő pont kifogta hogy jó volt..
-
Adebayor
aktív tag
válasz
TaylorXIII #18342 üzenetére
5 mp-t csak tippre irtam. passzolom. kivettem, lefújtam, mert kissé poros volt. megnézegettem, visszaraktam
nemtom mennyi idő. amugy áram alatt kell ilynekor tartani?
amugy ma már nem probálkozok. szerda este óta ugyse nyomtam PC-n. azóta laptop. kibirom holnapig, amikor tlaán tudok szerezni egy oylat amit linkeltem. majd szerzek filmet laposra, hogy ne unatkozzakkibirom ezt má
djculture: ahonnan vettem, volt vagy 20 hozzászólás. mind 5 csillag. sokan irták hogy nem volt benne átalakító, de jól megy. nem láttam oylan hsz-t hogy nincs benne átalakitó + nemmegy. bár nemtudom. pont nekem küldtek szart?.... na mind1
-
djculture
félisten
válasz
TaylorXIII #18339 üzenetére
Asus meg asrock lapnak szokása hogy ha sokáig használsz valamit az egyik portban és átcseréled nem szokta felismerni csak ha nyomunk egy resetet azért is irtam neki először azt nézze meg.
-
Steelmanus
addikt
válasz
TaylorXIII #18332 üzenetére
Amit (#18325) djculture berakott kepet nagyon jo illusztracio abbol a szempontbol hogy a kepen lathato ket konnektort gondold egynek pl egy eloszto, maris nincs lehetoseg huroknak kialakulnia. Mellesleg a kepen is a gep es a kijelzo egy konnektorbol megy, tehat azok kozott alpbol nem is lehet hurok. Persze egy kep nem mervado de a lenyeget jol illusztralja.
-
Steelmanus
addikt
válasz
TaylorXIII #18324 üzenetére
Elvileg ha kulon lennenek akkor sem kellene letrejonnie, mert a lakasban az elosztonal - ahol a biztositekok vannak - ott egypontban vannak osszekotve a foldelesek. Gyakorlatilag ritkan szokott lenni kolonbseg ha pl az egyik konnektorba trehanyan kotik be a foldelest, vagy oxidalt a foldeleses konnektor erintkezoje. Ebben az esetben akkor alakulhat ki hurok, ha az 1 sz. konnektorba van dugva mondjuk a sz.gep, egy masikba 2 sz. konnektorba egy LCD TV, es a kettot osszekotod egy kabellel, mert atakarod kuldeni a jelet. Mibel a ket gep nem egy potencialon lesz, amelyik konnektorban jobb a foldeles kontaktja, annak a gepnek a foldelese fele (test) fog aramlani valamilyen merteku aram es a velejaro zavaro jel is.
Ezt ugy szoktak kimerni, hogy vesznek egy 3. a hazban levo foldelestol elkulono foldelest, es ehhez kepest merik a egyenkent konnektorok foldelesi ellenallasat, van egy nagyon kicsi hibahatar az is inkabb meresi hibahatar, de a lenyeg hogy kulon-kulon merve egyforma erteknek kell lenniuk.
Viszont esetedben ezek azonos konektorbol kapjat a feszultseget es azon az egy konnektoron keresztul csatlakoznak a foldeleshez is amelyikbe csatlakozik az eloszto, igy kulonbseg az egy elosztoba dugott cuccok kozott nem alakulhat ki, ergo hurok sem johet letre.De ő azt írta, hogy a számítógép és a monitor nem mehet 1 duglajról.
Dehogynem eppen az a jo. -
djculture
félisten
válasz
TaylorXIII #18326 üzenetére
De a hifi kapja az egyik szobában ugyanazon hálózatra köttöt dugaljról a számitógép meg a monitor meg egy másikról. Pont ezért tud kialakulni a két földelés között a földhurok ami legkönyebb izolátorral megszüntetni vagy egy másik dugaljt csinálva a szobában arra kötni az egyik fogyasztót
Na de már sok az off a lényeg annyi ezt a hibajelenséget nagyon nem a vga okozza -
djculture
félisten
válasz
TaylorXIII #18324 üzenetére
Az attól függ hogy a lakásban hogy van elvezetve a 230v hálózat.
Itt pl hiába van egy dugaljon a számitógép ha ott egy hifi a másik szobában rajta
Itt ha szétszedjük a fogyasztókat a brumm egyszerűen megszünik. -
Steelmanus
addikt
válasz
TaylorXIII #18317 üzenetére
Pont azert mert egy elosztobol megy a ket osszetevo, vagyis a gep is es a kijelzo is, igy azonos potencialon vannak, tehat nincs hurok.
-
djculture
félisten
válasz
TaylorXIII #18317 üzenetére
A földhurok nevű jelenség olyan rendszerekben alakulhat ki, amelyekben legalább két készülék rendelkezik védő földeléssel. Ilyenkor néha meglehetősen magas feszültség különbség mérhető a földek között. Kábeltv vagy egyszerűen csak túl hosszú antenna kábel esetén, még földelt berendezés jelenlétére sincs szükség, akkor is kialakulhat a földhurok. Nem csak idegesítő brumm (búgás) formájában vehető észre a jelenléte, hanem néha a videójelre is kihat. Ilyenkor zavaró vízszintes csíkok torzítják a képet.
Gyanú esetén, a hiba lokalizálásával érdemes kezdeni a hibaelhárítást. Ez abból áll, hogy egyenként kihúzogatjuk a készülékeket a rendszerből. Ha kábel tv is van a lakásban akkor nagyobb az esély a kialakulására. léteznek ugyanevezett izolátorok ez ellen amivel meg lehet szüntetni ezt a jelenséget ha nem működik a külön dugaljos megoldás. SOLLEYSEC Földhurok izolátor, videojelhez pl.Szerencsére nálunk sincs de van ismerős akinél van, ott erösitőt se nagyon lehet üzemeltetni mert nincs izolátor beépitve és ha bedugja a kábel tv-t a számitógép hangszórója elkezd búgni
-
djculture
félisten
válasz
TaylorXIII #18312 üzenetére
Legtöbbször a földhurok miatt van ez nem az átalakitó hibája.ilyenkor a szobai földhurkot megkell szüntetni. A számitóügépet meg a monitort nem szabad egy dugaljról táplálni. Analóg jel sajnos nagyon érzékeny erre.. Ilyenkor olyan a kép mintha a régi crt monitorhoz az ember oidarakja a mobil telefont.
Szerencsérenekem nincs ilyesmi pedig analóg lcd-m van kettő dsub-al meg volt már nekem 7770 7750 7850 7870 most meg a r9 370-et várom.. -
Adebayor
aktív tag
válasz
TaylorXIII #18312 üzenetére
amugy egy kábel nem teszi meg? és akk nem kell átalakitó. nincs oylan kábel, hogy egyik fele d-sub, a monitorba, a másik fele meg ami nekem kell
-
djculture
félisten
válasz
TaylorXIII #18306 üzenetére
Tökmindegy mondom csak a 4 analóg pin számit a több ha nem lenne benne akkor is működne
Nekem már a 9600-as atihoz is dvi dual link-dsub átalakitót adtak az őskorban, azóta is azt használom mert aranyozott jó mínőségű. Akkor még nem spóroltak ilyenekkel.
-
Adebayor
aktív tag
válasz
TaylorXIII #18308 üzenetére
nekem is?
-
Alister71
nagyúr
válasz
TaylorXIII #18306 üzenetére
Én igazából azt sem tudom, hogy nekem milyen van benne, amit adtak a Sapphire-hoz, mert nem szedtem ki most belőle, és sosem figyeltem.
-
Adebayor
aktív tag
válasz
TaylorXIII #18296 üzenetére
ugyan annyi tű van, mint amit a foglalatba lehet rakni. ha érted mit írok.
dvi - d-sub átalakitót kértem. Megnéztem, láttam, hogy pont passzol a karimba, és megvettem.
vásárlás elött néztem a netet, hogy mit kell keresenem.pontositás: DVI-I dual link elrendezésű a tűk. ugyan ugy néz ki az átalakitón is, mint a VGA-n. bocs ha hülyén fogalmazok. nemvagyok ovodás, csak hülye
-
Adebayor
aktív tag
válasz
TaylorXIII #18294 üzenetére
hát a LEG alsó
dvi-i dual link.
ilyen van a karin. És ehez hasonlót vettem átalakitóban. -
Alister71
nagyúr
válasz
TaylorXIII #18291 üzenetére
Igen, és így a képek alapján be is tudja azonosítani, hogy tényleg ilyet vett-e.
Adebayor: előző vga-val működik most is? Próbáld kiszedni a ramokat, visszarakni, megmozgatni, mert sokszor engem is megtréfáltak, egy sima vga cserénél is.
Hiába semmi köze hozzá, de sokszor azok miatt nem indul a gép.
-
Adebayor
aktív tag
válasz
TaylorXIII #18283 üzenetére
ja. bedugtam egy 6pines-et a hátuljába. gondolom ha már pörög a ventje, akkor okés, mert gondolom tápról pörgeti. adtak a dobozba egy tápkábelt, de azt nem használom, mert alapbol volt a tápon. vagy nézzem meg amit adtak. nem veszithetek má semmit vele.
nvidiás volt. gt 240.
pci-es volt az is. csak 2.0-ás. ez 3-mas de olvastam hogy semmi problem mert kompatibilis. -
Grave_444
nagyúr
válasz
TaylorXIII #18135 üzenetére
Igen arra gondoltam.
-
starpeter
senior tag
válasz
TaylorXIII #18130 üzenetére
Nem tettem még újra ,mert nem volt időm rá ,de beszámolok amint feltettem a win 8-at.
-
Darko_addict
őstag
válasz
TaylorXIII #18130 üzenetére
Tuti recept: Revo Uninstaller Pro -> DDU (Display Driver Uninstaller Guru3D jóvoltából) -> CCleaner. A Revo-val ki lehet törölni sok mindent, nagyon mélyről is, DDU totális megsemmisítést végez mindezek után, a CCleaner meg mindig szokott találni valami lomot, ami a driverből fennmarad. DDU-t azért jó másodikként használni, mert nem kérdezősködik, gombnyomásra töröl mindent, míg a Revo-nál csak akkor törölhető valami is, ha az látszik a Programok hozzáadása/törlésénél a Vezérlőpultban.
-
starpeter
senior tag
válasz
TaylorXIII #18092 üzenetére
Nem töröltem ,de nem is tudom ,hogy kéne, illetve látom ,hogy a vezérlőpultban van rengeteg NV driver ,de nem merem mindent letörölni ,mert félek ,hogy valami köze van a hanghoz,nethez vagy bármihez is.
Cirrme
PCi 3.0 x16 @ x.1.1.1 + van valami kérdő jel mellette -
djdaniel
senior tag
válasz
TaylorXIII #17307 üzenetére
nem biztos hogy úgy jár vele mint én... [link]
-
hegegabi80
addikt
válasz
TaylorXIII #17307 üzenetére
DDR5 persze, de ez a kari már megvan, csak lehet monitor lesz cserélve.
-
picur10
aktív tag
válasz
TaylorXIII #17207 üzenetére
Köszönöm!
Biztos ezé lesz a jövő, de én most nem ezt keresem. -
pdev1811
tag
válasz
TaylorXIII #17207 üzenetére
Van még az AFOX 7850 Low Profile kártya, csak a 7850 hivatalosan nem LP. És 75k körül van.
-
R3nts
senior tag
válasz
TaylorXIII #17195 üzenetére
Rendben,igazad van!!
Lemértem....kell egy kis varia majd,de bemegy....
-
R3nts
senior tag
válasz
TaylorXIII #17193 üzenetére
Az a baj, hogy már megrendeltem konkrétan azt a fajtát...!
-
zsizsef
senior tag
válasz
TaylorXIII #17113 üzenetére
Pedig van. Az enyém most van garanciális ügyintézés alatt black miatt. Asus.
-
beno92
csendes tag
válasz
TaylorXIII #17037 üzenetére
Átalakító
Erre gondoltam.
Igen, csak D-Sub van -
beno92
csendes tag
válasz
TaylorXIII #17035 üzenetére
Kifogytam az ötletekből. Megpróbálom a garizást, elméletben 3 munkanapon belül köteles visszavenni. Ha mégsem, akkor adok egy esélyt a mini display > vga átalakítónak
-
starpeter
senior tag
válasz
TaylorXIII #17014 üzenetére
Ezt nem értem.
"Ehhez képest az, hogy mondjuk 35 helyett 30 fps van nem egy nagy érvágás szerintem." -
Grave_444
nagyúr
válasz
TaylorXIII #17014 üzenetére
Nem írtam 60-70-et. Fölösleges belekötnöd ez az én véleményen, BF4-ben például kevés lesz a proci..
-
Stonerice
őstag
válasz
TaylorXIII #17006 üzenetére
Tetszett a példa? NAUGYE!
Aki tud jobbat, csakk az fikázódjonstarpeter:Szerintem csak magadtól fogod megérteni ezt az egészet, miközben monitorozod az alkatrészek kihasználtságát a játék futása közben. Ezután fogod látni, hogy akkor most milyen alkatrészt is kellene kicserélned.
Bezony! -
starpeter
senior tag
válasz
TaylorXIII #17006 üzenetére
Meg se próbálod? -
Stonerice
őstag
válasz
TaylorXIII #17001 üzenetére
A Mostwanted 2012 volt ez a játék amiről beszélek. Ennek benchelése a mániám
1440x900 minden maxon. volt FXcpuval 32 fps, fullhd ban 29. Nálam csak 1440x900 van de 40fps-volt gyengébb vga-val.(#17002) starpeter : Szerintem nembaj ha nem érted, hisz te játszani szeretnél, és nem fogsz idegeskedni azon, hogy jajj.. most nemhajtja ki a vga-t a cpu stb..
Ne is figyelj ránk. Mert a pénztárcának kicsit rosszul esik, ha mindenbe a kihajtást látod.
(#17004) starpeter: Alt+enter 2x és már nincs is 30 fps-es limit.
-
starpeter
senior tag
válasz
TaylorXIII #17001 üzenetére
Ezt most nem értem
Nem értem még mindig ezt a monitoros cuccotKi lett töltve
-
Stonerice
őstag
válasz
TaylorXIII #16994 üzenetére
Igazad van. hogy 740-e van
. Valaki mondta, hogy húzza fel, és valahogy mentem utána
Monitort nem kötelező vennie, ezt mondtam is. Pláne nem azonnal. A 650ti sem rossz vga. Vannak játékok ahol tud annyit mint a 7790. Mivel AMD-re több nagy című játék van, ezért elég nagy általában az esélye, hogy amd vga-n jobban fust.Azért van olyan játék, hogy nálam jobban fut HD7770+i5 cpu val, mint FX8320+hd7870-el. Ráadásul nemis 1-2 fps a különbség, hanem egyből 10
Dehogynem gond.. hisz írta is hogy 740-e van
, aztán írták hogy húzza, és utána én is.. szóval félrevezettük. Jó hogy benéztél, helyrerakni a dolgokat.
-
starpeter
senior tag
válasz
TaylorXIII #16996 üzenetére
Akkor nem kell monitort vennem?
Szerk: Ez a mániám
-
starpeter
senior tag
válasz
TaylorXIII #16994 üzenetére
Hogy érted ,hogy nem értesz egyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kedvenc zene a mai napra
- Mercedes topic
- Diablo IV
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest